Ny månad, nytt horoskop


Vattumannen

Du har mycket i huvudet just nu. Arbetet är roligt men komplicerat. Du får inte så mycket tid som du skulle vilja för familjen. Du inser att du måste välja om du ska satsa på karriären eller familjen. Det är klokt att rådgöra med dina närmaste, eftersom beslutet berör er allihop. Har du familjen bakom dig kan du satsa så hårt du vill, men drar ni åt olika håll har du ett problem att lösa.


Fiskarna

Det blir en bra månad om än fysiskt påfrestande. Arbetet sker i högt tempo och du får sällan chans att hämta andan. Du skulle behöva en paus, men skäms för att ta ledigt när det är som mest att göra. En långweekend skulle kunna ge dig energi att orka med en vinter. Tänk inte bara på plikter, unna dig att vara lättsinnig mellan varven. När du mår bra presterar du bättre på jobbet.


Väduren

Efter regn kommer sol är ett talesätt som passar bra in på dig. Du har haft en tung period, men nu väntar ljusare tider. När du väl har insett att det inte lönar sig att smita från problemen blir vardagen så mycket enklare. Du får mer gjort än du brukar och det ger dig mer fritid. Den närmaste tiden handlar om att starta på nytt igen. Du provar gärna olika aktiviteter och är öppen för möten med nya människor. Det blir en bra månad med många roliga överraskningar.


Oxen

Månaden som kommer handlar om att övervinna en rädsla och bygga upp ditt självförtroende. Du har länge funderat på en förändring inom arbetet, men fram till nu har det mest handlat om en dröm. Nu har du möjlighet att förverkliga dina ambitioner. Yttre omständigheter spelar dig i händerna. Det enda hindret är din brist på tro på dig själv. Du är rädd att du inte ska lyckas och det kan få dig att backa från en unik chans. Sök stöd hos dina vänner och din partner.


Tvillingarna

Det har länge känts som om ditt liv har styrts av någon annan. Nu har du chans att ta kommandot. Men det är viktigt att du inte glömmer bort att vara lyhörd och uppmärksam. Ibland är du både blind och döv när du vill driva igenom din vilja och glömmer att även andra har värdefulla idéer som du borde lyssna till. Låt inte din fåfänga bli ett hinder. När det gäller ekonomin bör du vara rätt återhållsam en tid. Stora utgifter väntar inom kort.


Kräftan

Du står inför ett tufft val och känner dig handlingsförlamad. I stället för att agera aktivt och påverka ditt öde är risken stor att du kryper ner i sängen och drar täcket över huvudet. Ditt problem är att du inte vill ta konsekvenserna av de beslut som du fattar. Tyvärr undviker du inga problem genom att medvetet vara passiv. Tvärtom blir det snarare ännu mer komplicerat eftersom du tvingas att leva med andra människors beslut.


Lejonet

Månaden handlar om att utvecklas som människa. Du lär dig en värdefull läxa som visserligen gör ont, men som hjälper dig i framtiden. Lite sveda och värk är ett billigt pris om du jämför med de problem du kunde råka ut för. Var tacksam i stället för bitter. Och se till att dra nytta av det du lärt dig. En vän kommer och skvallrar och du känner dig tröstad av att höra att det finns de som har det värre än du.


Jungfrun

Tyckte du att senaste månaden varit stressig? Det blir bara värre. Kraven på dig ökar ständigt och nu har du kommit till ett vägskäl. Det är viktigt att du funderar noga innan du väljer åt vilket håll du ska gå. Antingen säger du ifrån och markerar att du inte orkar mer, eller så fortsätter du i ett allt högre tempo och riskerar vänner och familj. Ditt häftiga humör och tidsbrist gör att dina närmaste drar sig undan.


Vågen

Du har svårt att säga ifrån och det gör att du har mycket ilska som pyr inom dig. Försök att ventilera din irritation med jämna mellanrum. Om du håller för mycket inom dig blir du bitter. Du är genomsnäll och risken är stor att du blir utnyttjad av dem som inte ser ditt sanna värde. Om du säger ifrån mår du bättre och vinner respekt. Din partner stöttar dig med goda råd och en kram när det är extra tungt.


Skorpionen

Dina känslor har ökat i styrka, men det rör sig inte om en harmonisk förälskelse inbäddad i rosenröda moln. Det här är snarare en destruktiv passion som du kämpar för att undvika samtidigt som du snärjer in dig ännu mer i de komplicerade känslorna. Konfrontera dina känslor och fördomar och ta hänsyn till en eventuell tredje eller fjärde part.


Skytten

Du dras in i en omtumlande och spännande intrig. Dina två närmaste vänner har kommit ihop sig och försöker nu värva dig till sin sida. Det kan verka som ett klassiskt drama, men librettot är djupare och mörkare än du känner till. När du börjar inse hur komplex konflikten är känner du dig verkligen frestad att blanda dig i leken. Du tror att du kan lyckas medla om du bara hittar en sträng som slår an hos båda dina vänner.


Stenbocken

Det är en bra tid att prova något nytt på jobbet. Du har goda möjligheter nu när både Jupiter och Saturnus spelar dig i händerna: Kreativt tänkande kombineras med disciplin och organisation. Just nu är du alla chefers dröm. Din intuition är finslipad och du vet tveklöst vad som är värt att satsa på. Privat är det lite mer turbulent. Du och din partner pratar länge och gärna, men snarare förbi varandra än med varandra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0