annat

pluggdagen gick kasst! jag gjorde inte nånting, han inte ens öppna ett dokument innan isa och simon var här. haha! men vi gick på stan en sväng, åt lunch på bigboyy mmmmums och sen gick vi (fort) hem till simon. och nu är jag hemma och väntar på maten! baaaaaauta hungrig!

krams på er :D

some music


Secondhand Serenade - It's Not Over

plugg

idag är det min pluggdag, skulle ju som sagt upp i tid, men haha ja jag hörde inte väckarklockan så försov mig en timma. men nu är jag uppe och brasan sprakar och tevattnet kokar. så nu ska jag bara äta lite frukost eller brunch som det heter innan jag ska börja plugga=) isa och simpan kommer om en stund med :) men nu maaaaaat!

PUSS :)

sovgott

image590
nu är klockan 2 och det skulle vara bedtime för länge sen(enligt planerna) men sexcity drog över på tiden;D imorgon ska jag upp i tid, ungefär 9 och råplugga! känner att jag måste få bort några punkter på min lilla lista.
men nu, godnatt.

citat från sex and the city


ett litet citat från självaste samantha jones.
S: "-women walk around thinking we, and their version of we is me and my dick"

bänk

image588
här är en favvo bild :) knäppt i häggsjö.

häggsjö

naturbilder? nee, vi fastnade för annat.


;*

image576
S E X  A N D  T H E  C I T Y!

hellström

nu har jag precis vaknat upp hos hellströms, mysigt, isas datta i sängen precis som det ska vara! ätit frukost har vi hunnit med också! så nu är det duschen kvar för mig innan stan :) isa åker snart iväg och ska jobba så då blir jag självis (iofs är simon hemma men han märks inte). sen så kanske jag får med mig tessie iaf om jag har tur annars blire stan själv! haha, men nu ska jag hoppa in i duschen!

ha en bra dag! :D

shoes


image575
hmmm, skor eller inte skor?

mina favvos! :)

image574
länken till bianco --> www.bianco.com

school

   
  

dåliga dagar?

 
 man kan inte ha bra dagar alla dagar inte!

gårdagen..

.. var hur rolig som helst=) kom hem till maths och slängde i mig maten eftersom alla ätit, sen så fick jag välkomms drinken och sen börjades det shotas direkt (i glasögon). under kvällens gång var det massa lekar och sånt, haha roligt vare, bilder lägger jag upp senare så får ni se:D
men nu är det bakis frukost!

kisss

frukost

japp nu sitter jag och äter frukost. klockan börjar närma sig halv 12 och jag kan inte tro själv att jag är uppe vid den här tiden. speciellt eftersom jag somnade 5 inatt, eller morgon som tessie sa! :) hon kom precis och hämtade 2 klänningar som hon skulle ha till dopet. tror hon kommer vara riktigt fin i nån av dom :) nu på dan idag ska jag stapla ved (blä) sen ska jag och isan åka och handla efterrätt tills ikväll. får inte glömma att innan vi åker ut till maths ska jag färga håret också. hoppas det blir bra annars stannar jag hemma ikväll :) haha! men nu smälter kellogsen i mjölken!

PUSS:)

musiktema

bilder från idag, fick ordet: musik :)

image560


image561


image562

less

jaaaapp lesssss just nu, har foto och får inte en endaste bra bild känns det som. (men bilder kommer upp senare endå). idag på morgonen var jag ju som sagt hos tandläkarn, det gick sisådär, hade inga hål iaf men när hon började ta skrapan mellan järnkäfttänderna så hade jag halva munnen fylld med blod sen så drog tandläkarn en kommentar:"nu blöder du som en stucken gris" haha och ja det gjrode jag. menmen nu efter foto så blir det stan sen hem och LOOOOOOOV! såå jäkla skönt!  

pusskramsespåstan!


tandläkarn

nu har jag kollat på 3 avsnitt av sex and the city, snart går jag in på fjärde säsongen :D hur bra som helts! imorgon ska jag till tandläkarn, här hemma i hsand då, så får sovmorgon :) haha, kan behövas! sen efter skolan så ska jag på stan och kolla lite, köpa en present till simon bl.a. vet precis vad jag ska köpa så får se om han kommer använda den ;) haha! men nu är det natten för min del!

godnatt :)

Step up 2 - the streets



knew it, en uppföljare på step up!
Denna gång handlar det om Tylers styvsyster,
hon lilla som dansade så grymt, remember?

klocka från kyssjohanna


den måste beställas nu!!

pluggdagen

idag har det inte hänt så värst mycket, började med idrott och sedan matte efter lunch. as tråkigt! men tur att man har er som gör det roligt :)  har kört lite bil idag också, var 2 veckor sen sist jag körde så det var jäkligt ovant men det gick okej. ikväll blir det pluggpluggplugg och plugg! hemsidan ska vara "nästan klar" tills imorgon så den kommer förmodligen ta upp hela kvällen. menmen nu är det mat :D mmmh så hungrig!

kramen på er!

äntliiiiiiiiiiiiiiigen..

..är resan bokad!!!!!
ska åka till spanien och bo hos filippa i 2 ½ månad! (får inte glömma jeppen), det kan bara inte bli bättre än såhär :D:D:D nu längtar jag bara tills januari!

stockholm

image557
nu är det top model på tv3, MISSA INTE! :)

bjööööörn!


haha sååååå jävla rolig!!

foto/pilgrim

var inne på living och fotade lite idag :)

image553

image554

image556

image555


foto

image550
dagen började med att jag försov mig(duktigt) sen så kom jag till skolan lagomt till vi skulle ha en debatt, så hann vara med på den iaf. efter det vart klart så fick vi reda på att vi skulle ha prov. roligt! skulle debattera och skriva om alkohol. det gick bra iaf!=) nu är det foto och ska börja på en ny stor grej. blääääää!

godnatt

nu är det bedtime för min del! idag eller ikväll har jag gjort klart 2 ½ av alla grejor jag ska göra. ligger efter jäkligt endå! menmen, sex and the city först nu såklart :)

sovsött :)

att göra!

Lite som ska bli klart innan fredag!

*Engelska recension på en film
*Engelska uppgift om en text
*Svenska redovisning (imorgon)
*En hemsida
*En Uppgift i Photoshop som skall in i hemsidan
*En uppgift i foto (montage)
*En uppgift i foto (till filmen)
*En uppgift i foto (till en dikt)
*Jobba ett x antal mattetal


ja det där ska jag hinna med innan fredag! helt otroligt..

no wonder our perception of beauty is distorted!


twins!

image548
niiiice!

tidning

image547

söta!!


image545
armband från kyssjohanna, länk --> www.kyssjohanna.se

en godnatt låt


mario - how do i breathe

hallå där

nu har jag kommit hem från salsan och ut från duschen nyligen. salsan var som vanligt hur kul som helst. tessie var lite nervös ibörjan så vi fick gå iväg och dricka vatten och ta djupa andetag, haha! men det släppte efter ett tag när hon hade kommit igång ;D själv så funderar jag på att gå 3 ggr i veckan nu. en gång i hsand och 2 i sundsvall, det beror på hur mycket jag har att göra då också :) men, fick just besked att jag har fått apu nu. jag kommer vara i spanien/fuengirola på en restaurang som heter la chipa. kommer bli grymt kul om allt går som det ska :) men nu blir det fika!

krams!

horoskop för vecka 43.

Stenbocken

Veckan ser ut att bjuda på en berg-och-dalbana av känslor. Ena dagen är allting toppen och nästa dag känns det mest tungt och tråkigt. Det här kan fresta på dina nära och käras tålamod - de vet helt enkelt inte på vilket humör du är på en viss dag. Försök att inte skapa dig några ovänner på dina mindre bra dagar så kommer allt att lösa sig.


Vattumannen

Veckan lämpar sig utomordentligt för att avsluta saker som du har påbörjat. Det finns säkert massor av små göromål som inte är helt färdiga och som bara väntar på att bli slutförda. Om du tar tag i dem så kommer du att känna dig mycket nöjd med dig själv när veckan är över. Tyvärr innebär detta att du inte får så mycket tid över till dina vänner men det kan du ta igen en annan vecka.


Fiskarna

Känslor verkar förstärkas av stjärnornas inflytande för tillfället. Det kan både vara negativt och positivt beroende på hur veckan utvecklar sig för övrigt. Om du är lite nere så kan räkna med att det känns än lite tyngre, men om du andra sidan är på gott humör så kan veckan bli den bästa på mycket länge. Du kan påverka detta något genom att försöka ägna veckan åt det du verkligen roas av och inte begrava dig i för mycket jobb och för många måsten.


Väduren

Din attraktionsförmåga är särskilt hög denna vecka. Du behöver inte arbeta särskilt hårt för att få personer intresserade av dig. Var bara försiktig så att du inte sänder signaler till fel personer, att någon får upp ögonen för dig behöver ju inte bara vara positivt - det krävs ju också att du också är intresserad, annars blir det ju bara jobbigt.


Oxen

Ditt själförtroende är inte på topp under veckan och det verkar smitta av sig på det som du just nu tar dig för. Allt är inte så svårt som det ser ut, det är bara du som ser på det med lite extra mörka glasögon för tillfället. Lite positivt tänkande skulle göra underverk för dig och få dina aktiviteter att bli så mycket enklare att hantera. Avsätt lite tid åt att verkligen lyfta fram det positiva i allt omkring dig så kommer ditt liv denna vecka att bli så mycket bättre.


Tvillingarna

En händelse under veckan som du trodde att du hade under kontroll kommer visa sig mer besvärlig än du trodde. Det verkar ha med någon av dina vänner att göra. Kanske blir du nekad hjälp som du trodde att du skulle få eller så kan det vara ett löfte som bryts. Hur som helst så finns det risk att relationen mellan dig och din vän blir något frostig en tid.


Kräftan

Du är riktigt tursam större delen av den här veckan och många små och stora saker går just nu din väg. Försök att utnyttja detta så gott det går och ta chansen att utsätta dig för situationer som du vet är utvecklande men som känns lite skrämmande. Ditt självförtroende och din energi kommer att öka till följd av detta och gör antagligen hela veckan till en mycket angenäm upplevelse.


Lejonet
Det verkar som om något behöver flyttas på den här veckan. Det kanske är ett avtal som måste skrivas om och i så fall kommer det att påverka din ekonomi, men det behöver inte vara negativt. På kärleksfronten är det tyvärr något av ett regnoväder för tillfället. Om du är i ett förhållande ser du ut att vara ordentligt trött på din partner för tillfället och det kan leda till en del gnabb. Om du är singel så är istället problemet att du inte hittar någon tillräckligt intressant, inget verkar passa den här tiden.


Jungfrun

Det kan kännas som om någon står ivägen för dig den här veckan. Tyvärr så når du inte dina uppsatta mål hur du än försöker, och detta kan få dig att skylla dina misslyckanden på någon annan. Ta tillfället i akt att undersöka om dina mål verkligen är realistiska och står för något du själv verkligen vill. I mitten av veckan ser det ut som om du får utlopp för din romantiska sida. Om du är i ett förhållande så får du nog en mysig kväll med din partner.


Vågen

Du får tid att ägna dig åt ett av dina favoritintressen denna vecka och är det ett område som du kan avancera inom så har du särskilt goda chanser att göra det under den här tiden. Bäst blir det om du får en vän eller släkting att få upp ögonen för ditt intresse så att ni kan ägna er åt det tillsammans. Detta verkar också stärkande för er vänskap, och det kan ni verkligen behöva, ni har ju inte kommit så bra överens på sistone.


Skorpionen

Denna vecka handlar mycket om att motstå frestelser för dig. Så fort du ser något eller (någon) som du vill ha så känner du att du verkligen måste ha det och kan få svårt att få ro innan du fått det. Du behöver nog tänka igenom dessa situationer lite extra, annars finns det stor risk att du ger dessa saker för stor uppmärksamhet och inte lägger krutet på aktiviteter där det behövs som mest. Att fråga en vän om råd innan du handlar kan vara en bra strategi.


Skytten

Energin kan tyvärr saknas denna vecka. Var noga med att ge dig tid till att återhämta dig och var väldigt selektiv med vilka uppgifter du tar på dig. Till helgen har din energi fyllts på en aning och ditt humör lyfts också tillsammans med detta. Du och en vän ser ut att ha en trevlig dag i slutet av veckan. Det ser ut som du spenderar en del pengar (lite mer än du tänkte) under denna aktivitet.


måndag dag

image544
idag när vi kom till skolan så fick vi reda på att våran lärare har kollat fel på vårat schemat på hela vår kurs så den slutar nästa vecka, och han sa att den skulle sluta efter jul så nu ska jag göra en hemsida på en vecka. kul. finns ingen på skolan som har någon koll alls. aja, då åkte jag och tessie och shoppade på monki :) sen gick vi på drakenglass och åt italiensk glass! nu väntar jag bara på maten sen så bör det iväg till salsan! tessie har jag fått med mig också ;) roligtttttttt!!


PUSS:D

myslåt

en väldigt mysig godnatt låt som ni hittar inne på tussens sida =) här är länken under. http://tussieline.blogg.se/1192779551_hemskt_fin_lt_och_ver.html#comment

klockan 23:18..

..och nu är det natten för min del. imorgon så får man skjuts till skolan, skönt! så kan sova ut ungefär 3 timmar extra :) efter skolan blir det stan med tessie och isan, om vi orkar tar vi oss in till monki i birsta. senare på kvällen är det salsa, längtar grymt redan :D hoppas jag får med mig tessie också bara, skulle vara roligt! men nu ska jag kolla på andra avsnittet av heroes innan nattning :)

puss på dig och ni andra :)


maj 2008


nu är det avslöjat!! :D:D:D:D

sex and the movie

image540
en bild från the film!

nu...

är jag med isa, och vi har kul :D

lördag

fotodag idag! nu är jag hemma och har precis ätit frukost, isa kom på besök en sväng :D sen kom det några joiners efter en stund ;) idag blir det en massa knäppanden, först ska jag ner till swemat och kolla om man får till något bra där sen tar jag och tussen bussen mot sundsvall, men vi ska hoppa av runt häggsjö området. sen gå en bra bit (fika på vägen) sen så ska vi till slut komma till vår plats där vi ska fota :D hoppas det blir bra bara.  ingen sol eller så, duggar lite också. efter vi kommit hem så blir det middag med hela familjen + camilla/charlie och sen bjöd mamma in isa! så det blir mycket folk här ikväll. men rolgit ska det bli :) men nu ska jag ta av mig morgonrocken och börja göra mig klar! ha en bra dag!

KRAM :)

Mary~kate

image539
snyggve!

solnedgång


solnedgång från altanen

matte


såhär roligt har vi på våran mattelektion :)

natten

nu är klockan halv 10 och tänkte gå ner till lägis och kolla på lite sex and the city innan jag ska sova, så godnatt alla och sovgott :D!


lippyyyy!

image527
mmmmh bästa som finns!

turistas

image526
dagen började med kick-boxning, det var jävligt jobbigt men skit kul :D sen så var det 2 ½ timma matte. man blir ju liiite trött av alla nya tal hit och dit. så igår så laddade jag hem turistas som vi skulle se emellanåt, den handlar om ett gäng som kommer till brasilien för att semestra men vilket blir deras mardrömssemester. den var riktigt bra faktiskt, bara jäkligt äcklig vissa stunder :S men rekommenderar att se den! just nu sitter jag och pluggar, ska göra en bild till en film. skulle vara klar i onsdags men det är så himla svårt så det tar sin tid. men nu back to work!

kram! :)

visbyveckan

några bilder från gotland i somras :)
image523
anna på g, grillning hos oss!

image518
twister i huset:)

 image519
carro och floppan på grillfest;D

 image520
nyktra!

 image521
tofta!!!!!:D

 image522
två söta på stan! =)
 


mörkt

nu har jag kommit hem, vi tog 11.55 bussen hem idag eftersom jag ska fota hemma istället :D jag och tessie tog en runda med nere vid stan men det är inge fint längre när alla bladen är borta från träden :/ och nu ser jag knappt inte var jag skriver för det är så himla mörkt. såklart skulle jag glömma den idag igen. haha men hoppas anki kommer ihåg att ta med den hem. nu rinner tiden ut så ska fixa lite först innan den stängs av.

 pusspuss:)

nattsång


Josh Radin - Closer

snygg brittan

image514
before/after retouching

trött

just nu sitter jag och tessie och bloggar på skolan. anna,lukas och anki putsar på musikvideon, haha vi har gjort början så nu var det våran tur att slappa lite. det gick åt helvete förresten med den så nu kommer det ta ännu längre tid än beräknat. aja, jag har precis visat tessie vad vi gjorde på salsan igår, svårt utan kille men hon klarade det ;) så nu hoppas jag att jag inte får gå själv nästa måndag igen!
nu ska vi snart kila till ica och köpa middag, vi kommer bli kvar här ganska sent så måste få i oss lite :D

men så länge hare bra! :)


salsa

salsan ikväll var hur kul som helts! jag var först påväg att gå när jag såg dom men sen när julio såg mig vare kört. men jag ångrar det verkligen inte :D nu sitter jag och väntar på en fruktpåse från donken! mmhmums! sen är det natten för mig, upp tidigt :)

nu godnatt och kram!

sunes sommar

image513
haha nu sitter jag och mamma och kollar på sunes sommar innan salsan börjar. haha skrattar hela tiden:D menmen, ikväll blir det jobb igen:S puh! men nu måste jag kolla!
haha pusspåer :D

Zac Efron

ful, snygg!?!?!



måndag morgon

godmorgon!=) nu sitter jag och äter frukost och sneglar lite på beverly hills. idag har jag sovmorgon till halv 1 så det blir den sena bussen idag ;D det blir multimedia som är dagens lektion, då ska vi göra om filmen till det andra formatet. sen efter skola och mat så blir det solning (vart tvingad) ;) sen hem fort duscha jäkligt fort och iväg direkt till salsan! :)

men nu måste jag blåsa håret!
kramkram :)


nattmusik


sista låten som spelas för kvällen. det blir bubbly såklart ;)
godnatt alla!

rosa shopping!

image507

the weekend

söndagmorgon nu och känner mig helt slut. har precis städat hela huset i 3 timmar. när jag vaknade så trodde jag inte mina ögon. det såg FÖRjävligt ut. haha så det var bara att sätta igång direkt. men nu är allt klart iaf och nu äre bara lukten av cider/minttu/spya som fortfarande är kvar. rikigt äckligt!
idag så blir det mest slappa och vila och sen måste jag iväg och jobba med. blä!

ett litet citat från gårdagen:
I-"Jag ska bli så jävla full ikväll så min pojkvän vill göra slut med mig"


alfons

affe under en photoshoot.
image506

film morgon

nu har jag tessie och anna precis kollat klart på 28 veckor senare. dom ville se den så fick se den igen med dom :D andra gången och det var fortfarande lika äcklig. helt sjukt. sen att dom skrämmer upp en med fast jag vet vad som händer, haha=) menmen nu är det engelska och lärarn är på möte, alltid äre något. idag efter lunch blir det fotografisk bild sen får man äntligen åka hem och ta helg! familjen åker till bror i örebro i helgen så inga hemma, tråkigt tomt och skönt :) men nu ska jag fortsätta jobba!

KRAM :)


GRATTIS!


idag fyller min storebror ante år. 23 nu, gammgubben snart ju!

iform

nu har jag precis kommit hem från en lång dag. det började med idrott klockan 10 uppe på kuben sen var det matte. tråkig torsdag med andra ord. när jag kom hem hade jag fått min iform tidning som jag premunerar på. tror det här var sista tidningen faktiskt. aja riktigt bra tidning iaf men mycker bra råd. här är hemsidan som ni kan kolla in ----> www.iform.se.
nu är det mat sen ikväll blir det träning och lite plugg!

ha det så bra!

godnatt

nu har jag precis kollat på dubbel avnitt av sex and the city. good! imorgon blir det fotboll på morgonen på kuben. bläkallt! kommer inte orka upp alls! menmen, nu ska jag och elle gå och lägga oss i sängen!

sovgott :)

top model stockholm

image500
jag är definitivt klistrad framför tvn nu när top model börjar! hoppas det blir bättre nu bara med tiden, det ligger på amatör nivå nu om man jämför med americas next top model. men hur som helts kan det inte vara dåligt ;)

ipod

image499
tjaaa, varför inte?!

Leann Rimes


det här kallar jag sångröst!

tisdag kväll

nu har jag precis kommit ut från duschen. riktigt skönt var det! har varit och tränat idag på jobbet, 8 km sprang jag (duktigt för att vara lata-jag). sen skulle mamma komma och hämta mig (med bilen), men sen efter 20 minuters väntan kommer hon med cykeln och skrattar. skitkul tänkte jag så jag fick lov att springa hem efter den. jaja nu är det natten för mig efter sex and the city ofc.

sovsött :)


torrboll?

image498
lite tips för din torra hy!

1.Sov med luftfuktare eller öppet fönster. Ett alltför varmt sovrum kan vara uttorkande på vintern.

2. Drick ett stort glas vatten det första du gör. Eftersom energin du får av mat försvinner över natten och din kropp torkas ut bör du fylla på med vätska när du vaknar.

3. Drick två liter vatten per dag. Kroppen förlorar närmare 2,5 deciliter vätska per dag enbart genom hudavlagringar.

4. Smörj in kroppen minst en gång per dag, helst efter dusch eller bad då kroppen fortfarande är fuktig.

5. Skrubba kroppen minst en gång per vecka. Kroppspeeling hjälper till att avlägsna döda hudceller och påskynda cellförnyelse = huden blir fräschare.

lycka till!:)


ELLE

image497
vartvart har du tagit vägen!? stor längtan efter nästa nummer!

smelly cats

haha, en klassiker genom vänner historien, här är phoebe med smelly cats ;)

rosa bandet

Efter jag läst livs blogg imorse så visste jag precis vad jag skulle göra idag. så jag,tessie,ankan och anna gick till lindex direkt efter lunchen och köpte de rosa banden. tillsammans blev det 6 st band.

Här nedan kan ni läsa livs blogg och hennes kamp mot cancern ------> http://colourfulmiracles.blogg.se/

ett band kostar bara 20 kr så jag uppmanar er verkligen att gå och köpa ett band till forskningen mot bröstcancer.


och jaa hon var fejk.


13.30 bussen

lånade lullus dator för att blogga lite ;) har lämnat min hemma idag. nu sitter vi och väntar på bussen, som alltid. vi hade ingen matte nu på eftermiddagen så vi får sluta. om vi hade vetat om det lite tidigare hade jag varit hemma nu klockan 1. men nu får vi ta en senare buss istället. jaja, musikvideovisning idag, det gick sådär. vi hade ett grymt budskap och det var bra filmat och allt. men, hela filmen vart i hälften i det formatet det egentligen skulle vara i så nu får vi göra om hela endå. 5 timmar extra jobb. as drygt! men vi spelade upp den iaf och det gick bra:D men nu äre busstajm på g!

kram på er!

trött

om ungefär en halvtimma ska jag bege mig till bussen, eller köra dit;) idag blir det matte först på förmiddagen sen multimedia på eftermiddagen, då ska vi visa upp våran musikvideo. det kommer bli roligt, att se alla andras med:D lägger upp klipp när jag får dom på datorn :)

ha en bra dag!


klockan 22.27

och klockan böra ticka in mot natten. ligger nu i sängen och har det bra bara och kollar runt lite innan jag ska sova:) men först höjdpunkten på hela dagen; sex and the city! =)

puss på er alla!


salsa


till köket

image494
gulliga salt och peppar, ni hittar dom alla på ---> www.asos.com

hemma

änligen har jag kommit hem. idag har vi redigerat och redigerat hela dagen. gick över 3 timmar. men allt måste vara klart tills imorgon så vi hade inte så mycket  till val :) nu blir det ingen salsa heller bara därför. tråkigt! ikväll tänkte jag plugga på framsidan till filmen som ska vara klar tills på onsdag. nån av dom här ska jag ta:

just nu lutar det mer mot bild nummer 1, Apocalypto men får se.

nu till photoshop! puss:D

sovmorgon

precis vaknat och sitter nu och kollar på tv och äter frukost. samtidigt som jag försöker skriva här ;) men, sovmorgon idag, riktigt skönt. börjar halv 1 men måste endå kliva upp halv 9 för att hinna. idag blir det bara redigering av filmen så slipper ha datorn hängandes på sig.
nu ska jag blåsa håret :)

kram!

filmtajm

image490
nu ligger jag i sängen och ska precis börja kolla på 28 weeks later. den sägs vara riktigt bra så får väl hoppas på det bästa =)

godnatt alla!

Lördag kväll

     
    

lite bilder sen igår :)

The row by Mary Kate and Ashley Olsen



  
komsikomsi till sverige nu!

the american idol 2007


morgon

image465
nu har jag precis vaknat och sitter och dricker det här goooda teet, looovely! :)

03.55

nu har ja precis kommit hem, ligger i sängen nu med dattisen och försöker skirva någorlunda rätt och bra. den är kvällen var iaf riktigt lyckad :D haha fyfan var roligt vi hade det hos chrorren! haha,  aja nu äre sex and the city sen sleep!

godnatt :D

Bianca Ryan


lördagen

nu droppar det om mig, har precis kommit ut från duschen och ska om ungefär en timma åka och handla lite mer till middagen med isanpisan! ikväll blir det först mysig middag hos chorell sen lite senare in i kvällen ska det väl börja ramla in folk :) hoppas det blir lika roligt som vi hade tänkt oss nu bara. och.. har med mig superkameran så bilder kommer nångång under söndagen!  nu ska jag börja fixa mig! :)

have fun! image464


vad är mat?

 


nattblogg

image458
nu är klockan halv 2 och tänkte krypa ner i sängen efter jag druckit upp mitt te, funderar på lite sex and the city såklart. det beror på om jag inte hinner somna innan jag börjar kolla. har varit så grymt trött hela dagen idag så skulle kunna sova hela helgen känns det som. det kommer oväsen från våningen ovanför, min lillebror har lan. kul! massa svettlökisar som sitter och slår på tangentbordet och skriker. hoppas dom ryker imorgon :D
men nu äre tandborstning!

godnatt :ο)

ikea

dagen började med engelska och redovisning.. trodde vi, men ne dimitre sa att vi skulle se på en film istället :) jäkligt skönt! vi kollade på bourne ultimatum. den var okej, alla var så grymt trötta så ingen hängde med riktigt! menmen, sedan efter lunchen var det fotografisk bild, jag och tessie lånade med oss kamerorna hem för vi ska göra uppgiften på söndag. efter bussresan till birsta så gick jag och tessie in på monki för att kolla om det hade kommit något nytt, men det hade det inte:/ trökigt! så vi gick vidare till ikea och köpte lite smågrejjor till lägenheten! :D
nu ska jag iväg och handla med isa, vi ska nämligen göra middag imorgon :) mmhmysigt!

pussssochkram!


Bildspecial

En dag med tessie i Härnösand! :)

image450

image451

image452

image453

image454

image455

image457

image456


försov mig IGEN

nu är det jaa jag vet inte vad men typ tredje gången irad jag förover mig.. jag hör inte min väckarklocka helt enkelt. kanske borde byta alarmsignal eller så kanske gå och lägga mig lite tidigare ;D inatt sov jag iaf 5 timmar men endå så hörde jag den inte=D aja, nu kör engelskan igång och då blire redovisning, jippie:D haha, och när det är redovisning här på jb så är halva klassen borta som vanligt.

but back to work now! 
PUSS:) 


godnatt

image447
nu avrundar jag kvällen med lite sex and the city! kan inte blir bättre :D sista avsnittet nu av säsong 1!

sovsött :)

moveless

blev ingen dans ikväll, hade tydligen inte hört att julio sa att det var i sundsvall och inte här hemma i hsand så jag åkte ner dit och sedan var jag där i 10 sek sen fick jag gå hem! nödvändigt=) menmen, det var lite tur också för då kunde jag gå hem och plugga som jag verkligen behövde! börjar bli klar nu faktiskt, översättningen kvar bara :) men, måndag blire salsa! yesyes!!:D

vill ha!

ge mig ge mig ge mig denna väska från Chloe! kostar dock några tusen lappar men endåå måste haren:( ni hittar den på ---> www.asos.com


nagelvård

image445
denna söööta apan är en söt " nageltorkare " den blåser kall luft så fort du trycker på den lilla vita plätten med bananer! :) hur bra är inte det då?

torsdag

matte lektionen ska ha börjat för några minuter sen och per är aldrig sen. hoppas han inte kommer då blir det en tidig buss hem! skulle vara jäkligt skönt så jag kan göra klart engelskan tills imorgon. ikväll kommer det gå bort 2 timmar pluggtid för julio ringde igår och peppade mig att komma ner och dansa salsa, så det blir det ikväll :D hur länge sen som helts var det jag dansade så vet inte hur det kommer gå plus att dom har redan börjat dansa mer än en månad så får se om jag kommer efter något, hoppas verkligen inte :D men..

nu ska jag kila, kram på er alla!


natti

nu är det natten för mig och så här ser det ut just nu, kan inte bli bättre, eller jo, ska avlsuta kvällen med sex and the city!

godnatt :)

dagens citat


Filminspelning då vi äntligen tror vi fått den perfekta tagningen
A-"men nee vi får ta om det där"
L-" men vadåra det blev ju bra?"
A-" men ne jag petade mig i näsan ju"



,

image437image438

innan jag kan åka hem måste jag gå en sväng på stan och köpa dessa fina cocktailglas och vinglas :) mm mums!


helgen

här är några bilder sen helgen. inte så bra kvalité men det får duga:)

subway och birsta med tessie

norrfällsviken
   
svall hos lukas
   


redovisning

nu är det redovisning för älvan, och bara ungefär 22 till att lyssna på, så tänkte går in på bloggen lite ;D haha! men  efter svenskan och lunchen så blir det fotografisk bild, kuuuuul, ännu roligare att det är med favvotessie =)) sen efter skolan blir det plugg, har en till stor redosivning igen på fredag i engelska vilket som jag inte är klar med.
men nu måste jag rikta blicken frammåt.

kramkram :)

:S

pluggpluggplugggggggg, nu äre bara att sätta igång så man hinner klart tills imorgon. usch!!!!


 


tisdag

nu har jag precis kommit hem från en dag i skolan, idag har vi haft matte och multimedia. matten var tråkig som vanligt och multimedian var hyffsad :D nu är iaf filmningen klar och det som fattas nu är redigeringen m.m. kommer bli as drygt och sen kommer det säkert ta en jäkla massa tid!
efter skolan så tog jag bussen hem, och sedan åkte ut och körde lite och handlade osvosv, börjar gå riktigt bra nu med körningen om jag ska vara ärlig ;) haha meen.. nu ska jag iväg och jobba sen sola! har två redovisningar imorgon med som jag måste hinna plugga till :S det är ganska så sjukt mycket nu i skolan så vet inte vad. men nu har jag bråttomt! seu!

PUSS :)


hostel

sitter nu och kollar på hostel. riktigt jävla äcklig!!


foto

image418
tessie kör en behind the scenes i fotostudion

måndag

hemma nu äntligen, och klockan närmar sig 9. börjar bli lite drygt med sena dagar nu.. men idag började jag halv 1, så jag ställde väckarklockan på 08.30 för att jag sedan skulle ta bussen 10.55. ja det gick ju sådär. försov mig såklart, jag hörde inte klockan helt enkelt. så jag kom till skolan 2 haha. men när jag väl var där så spelade vi in dom sista scenerna till musikvideon, det gick hyffsat, jag har rollen som en "bitch" så haha ;) sedan efter skolan så träffade jag sussen och då föreslog hon att vi skulle åka in till birsta en snabbis, och det gjorde vi men det blev inte en snabbis om man säger så :) så nu kan jag varken sola eller jobba, har nyckeln dit i bilen som syster har :s  men får ta allt imorgon istället :D men nu ska jag kolla på hostel.

kram!!

papparazzi

 

vi gick in på snabb shot inställningen på kameran, så fick vi känna på lite hur det skulle vara att bli fotad hela tiden och jaa såhär blev det efter bara 10 min.... ;)

RSS 2.0