Spanien!

image911
bild tagen förra veckan.

haaaloj =)

nu har vi precis kommit hem från myra mar (ett stort köpcentrum) middagen har vi också precis ätit. mmmh, fast det blev burger king, ble. frukost äter man här typ 10.00, lunch 15.00 och middag 22.00, lite konstigt att vänja sig men det går =) igår natt klockan 3 hade vi nästan inbrott i lägenheten. vi ringde polisen direkt och vi tror att det var dom som skrämde bort dom. nu ligger kniv/knivarna brevid sängen. igårnatt sov vi med dom. äckligaste jag varit med om kan jag bara säga. aja. jag och filippa bestämde oss nyss för att köpa tårgas eftersom det är lagligt här i spanien. så nu ska vi bara ta reda på vart man kan köpa det.
imorgon blir det jobb som vanlgit 11.00 - 17.00 och sen ska jag till en salsa kurs på svenska skolan. får se hur det är som där. ska bara gå dit och kolla och se. haha bedömma lite;D nemen det ska bli kul iaf!
nu ska jag och flopp gå och lägga oss i sängen och kolla på one three hill. vi har kommit in på sista säsongen nu, sjukt bra och spännande! aja, lite rädda dock att inte floppans pojkvän är här men jag tror vi klarar natten :)

godnatt och sov sött guys :)
miss u dannie!!

Spanien!

hejhopp på er :D

har precis kommit hem från en stressig dag på jobbet, springer hit och dit och ja, men jag trvis iaf =) som dom sa idag på jobbet :"nu börjar det bli vår iaf" haha vååååååååår,!?!? det är ju förfan sommar. idioter. aja idag så ska vi åka till viktor, eller ikväll, och ja vad vi ska göra precis vet jag inte. imorgon blir det jobb som vanligt och allt flyter på som det ska. hoppas allt är bra och lite varmt hemma iaf. ska försöka blåsa lite värme till er.

kramisar :))


Spanien!

tjena hopp :D
kamera sladden har kommiiiiiiit, så nu passar jag på att lägga ut lite bilder =)



tre utsikter från lägenheten. night/day & en morgon


stranden. filippa ser lite kall ut.


vi gick och solade, as lyxigt solarium, kostade dock 130 kr för 10 min. sen en sen kvällsmiddag på nudel baren. sista bilden är från filippas mammas lägehnet som vi sov över i nu i helgen.


såhär blev mitt hår efter blowbaren. fick ingen bild med mig att visa men aa det blev bra. men lite dyrare än väntat..... 600 kr, värt det? nje

Spanien!


godmorgon på er=)

uppe med tuppen idag, första och sista gången ;) haha nemen, sitter och äter frukost nu och ska snart göra iordning mig. är i puerto banus nu hos flopps mamma. vi ska bo här över helgen =) skit fint är det här så klagar verkligen inte. kort kommer skulle jag tro!
Idag så blir det jobb först i funkan sen in tillbaka till puerto (vilket isa, ligger mer och vänster på kusten än fuengirola) haha. trodde det var tvärtom men du hade rätt. haha jaja, sen ska jag och filippa snabbt till spechos som är en hårsalong/blow bar. så jag ska göra en liten hårkur och sen blåsa det. tänkte blåsa det som på den här bilden ovan. dom är ju så grymt duktiga på sånna där blow bars men får se hur det blir. filippa ska göra makeover också. skitnervös för henne med, klippa håret till alxlarna sen göra mer slingor. big change! sen efter vi har är klara så är det middag och sen utgång i puerto med victor och lasson. vänta vad var det larsson sa, supa lotta under bordet. ah det kommer bli kul...
På lördagen blir det marknaden i puerto sen åker vi alla och äter tex mex middag i funkan. det är min helg i stora och små drag. ;D
men nu måste jag kila så jag hinner, hoppas ni får en trevlig helg :)


Kramar:D

Spanien!

hejdär guys :D
konstig dag har det varit idag. måste bara skriva av mig lite, ni som har lite att göra kan ju läsa ;) somnade fort som satan igår och därför vaknade jag 10grr på hela natten?! vaknade med ansiktet blött, japp, tessie jag drömde att du blev mördad. as äckligt. haha aja, klev upp, åkte till jobbet. vart lite tidig så gick en stund och kollade på marknaden :) trodde jobbet det skulle vara jäkligt tråkigt. men sjukt roliga människor och aa eftersom jag tycker om att servera folk och så var det grymt kul. efter jag slutade kom filippa och hämtade mig, vi åkte direkt upp till nån sorts utsikts plats och väntade på att skolans innebandy lag skulle komma upp springandes. väl uppe åt vi tårta (eftersom philip fyllde år) och sen när vi kommer ner till bilen ser vi att rutan är krossad. alla killarna hade sina väskor i bilen och alla börjar kolla igenom vad dom tagit för något. stod och funderade på om jag skulle ta med mig väskan upp och ja jävligft tur att jag gjorde det annars hade allt rökt. men jaa dom skippade att ta ipoden i handsfaket och tog några tugummin och en euro?? haha jävla idioter. men aja, sen hade dom tagit philips dator också. på hans födelsedag, så jäkla oflyt man kan ha. stackarn. vi åkte direkt till polisen och dom börja ta fingeravtryck och grejjer (västa csi upplevelsen) haha aja! vi kom hem runt 8 och äntligen fick äta mat. haha ja det är min dag idag, måste bara säga, bra jobbat för er som tagit er igenom hela texten ;) ikväll ska vi gå och lägga oss 4, filippa och viktor ska börja plugga nu för dom har prov imorgon och jaa jag ska sällskapa all night. kuuuuul! haha aja datorn får underhålla, nu tror jag att jag ska sluta skriva, haha.

Ha det bra! =)

Spanien

heyy där :D
här rullar allt på som vanligt, skulle ju till jobbet idag som sagt men så kollar jag i väskan och överallt i lägenheten och hittar inte ens en euro. såklart så är plånboken i filippas väska i skolan. haha smart vaa! aja, hade precis gjort klar mig och allt så orkade inte gå ner till stranden heller så jag kurade ihop mig och kollade lite på one three hill :) dagarna här är ganska varma, ca 22 grader. skönt att slippa jackan och allt sånt skit. men hemma är det varmt med hör jag=) menmen, tråkigt med inga bilder här jag vet men jag väntar fortfarande på kamera sladden som ska komma snart hoppas jag! tills dess blir det sånna här tråkiga inlägg ;)
men nu ska jag kila, hoppas ni alla har det super!

pussar från spanien!

Spanien

hola amigos :D
vi vaknade och gick ner till stranden, skönt när det inteee blåste ;D menmen, nu har vi precis kommit hem, från ikeaaaaaaa! mmmmums, handlade lite och åt kötbullar och potatis :):) strax ska vi åka till malaga för att hämta floppys mamma på flygplatsen. sen ikväll får vi se vad som händer. imorgon blir det utgång iaf här i funkan. första utekvällen, ska bli jäkligt roligt=) menmen nu måste jag kila.
hoppas ni har det bra där hemma, här är det underbart!

pussarochkramar!!


Spanien

image895
tove och jag i maj här i spanien :)

Spanien

lånade floppans kamera och tänkte då passa på att lägga upp lite bilder på hur jag bor som, eller vi (förlåt floppan) lite mörka bilder men det går=)

image886
soffa och matbord

image887
tv å sånt

image889
matbord

image893
lite utsikt från matbordet

image894
kök och floppan ;D

Spanien!

Heej på er :D  nu är jag framme i spanien, landade för ca 2 ½ timma sen. nu har vi precis kommit till filippas lägenhet, och här är det jätte fint. ska ta massa kort så ni får se sen. men såklart så glömde jag usb sladden till kameran så mamma får skicka ner den så det kan ta ett tag iaf. Nu ska vi åka och möta några av filippas kompisar och åka och äta middag, bowla och gå på bio. Imorgon ska jag gå och lägga mig på stranden en stund sen ska vi åka och kolla på en innebandy match i marbella, sen på kvällen blir det lugnt.

Hoppas ni har det bra där hemma :)
pussspuss :D


Resa!

image884
hallå där :D precis sagt hejdå till isapuppen, buuuuh:(((  nu är det 3 ½ timme kvar tills jag åker. och inte fick jag säga hejdå till tessie heller! :/ aja, 10 veckor.. det går fort ;) får man ju hoppas! fast endå inte.. fast endå. haha! nu ska jag gå och mysaaaa, så jag hinner;D ville bara säga hejdå och så, skriver nästa inlägg från spanien! ha det så bra allihopa så länge :)

kramar!

Morrn!

har precis vaknat och börjar redan känna mig stressad. har sjukt mycket jag ska hinna med idag. packningen har jag också börjat med, men det är låångt kvar till jag är klar kan jag lova. men nu kan jag inte sitta här nå mer, vi hörs senare innan jag åker! :)

kram och pusspuss


SKÖNT!

image881
hemma nu och klockan är halv 6. som en vanlig skoldag brukar se ut förut. men nu har jag gått min sista skoldag på 3 månader! det kallar jag SKÖNT! har också varit och skaffat trådlöst idag så jag kan ha internet i spanien :) braa va! ;)
nu ikväll är det tvättning och packning som gäller. isa ska komma hit också senare :D mysmysmys! har sagt hejdå till tove nu iaf, men ni andra då? ingen skola imrogon ju, trodde att jag skulle komma men ne.. :S

nu måste jag kila, PUSS!

Hemma!

image880
japp åkte till skolan i onödan, var där i en timma sen åkte vi hem. ingen lärare och inga lektioner :) hann med en sväng på stan hemma också. nu tänkte jag att jag ska plugga (bara för att isa ska tro det) men egentligen ska jag kolla på DH! yesyesyes ;D

kram så länge!

Godmorgon!

är det bara jag som känner mig som världens tröttaste eller. nee tror inte det;D nu har jag precis fått i mig frukosten och ska precis börja göra mig klar. blir en kortis dag i skolan idag. alltid lika skönt! skriver upp vad jag ska göra här som en liten reminder så glömmer jag det inte sen =)

Gå till it supporten och fixa trådlöst
♣ Göra klart Engelska broschyren
♣ Byta klockan
♣ Köpa solpuder,concealer och mjukisbyxor

sådär ja, dagens händelser indelat ;) hörs sen, PUSS!

Värme

image879
Bild tagen innan jul.

Godmorgon!

image878
miranda kerr
dröm beach kropp 2008?? japp here i come!

today; det blir halvdag i skolan idag, alltid lika skönt. sen på stan såklart,
 köpa lite grejjer innan spain oså. sen hem fort och mysamysamysa! mmmbradag!:D

Inget matteprov?


funkan day and night

ja kanske, får kanske skjuta upp det tills jag kommer hem i april. hoppashoppas! så nu ikväll kan jag bara koncentrera mig på svenska redovisningen och broschyren! sschööönt! nu tänkte jag gå ner och rensa alla mina väskor samt resväskorna. längtar till dig nu floppiii!! :DDD
pussochkram!

justja!


image874
 ja jag skulle ju till tandläkarn idag, såklart, såhär sista dagen att sova ut på. men nu är jag vaken och pigg, typ;D idag blir det inte mycket bloggande, matte prov och svenska redovisning imorgon. och ja matten ja.. kommer inte gå så bra känner jag på mig! menmen nu väntar frukosten!

Kram på er:)

pluggplugg

känner mig lite stressad nu faktiskt. ska hinna med att jobba nu sen börja på matten så fort som möjligt ikväll.sen bland alla andra skoluppgifter och skit så ska en broschyr på 9 sidor vara klart innan jag åker, som också ska vara i indesign, och jag har inte haft indesign förut. så vette tusan hur det ska gå. haha aja. hann med min prommis idag också, var ute och gick 1 h och 40 min. ganska bra! menmnen nu väntar jobbet!
ha en bra kväll allihopa! pussar :)


Gårdagen!

image866
började dagen med match i timrå.
image867
men det gick inte så bra, timrå - modo 3-6
image870
äntligen hemma, men nu börjar det väl bli lite för mycket vin, mamma?

image868
det här odjuret var såklart också med.
image871
gjorde banashake, mumsssss:D
image873
affe tyckte också om den.

DHdhdhdh

image865
snöstorm? jaa tror fan det. skulle ju ut och gå men vill inte gå i det här vädret iaf. får se om det lugnar ner sig lite framåt dan. vad kan istället vara bättre än att kolla på dh? nee inget!
hörs sen :)

Godnatt!

image863
nu börjar ögonen hänga känner jag, tror det är ett tecken på att man kanske borde sova.
har blivit fast i ett nytt spel på facebook som heter block bash. förstår inte varför alla ska visa mig nya spel hela tiden. (hoppas du tar åt dig) ;))) ne men nu är det natten, upp i tid imorgon och gå långlååång power walk med mamma och plinglan! hoppas ni sover gott!

KRAM! :)

Nyårsbilder!

Här äntligen kommer lite nyårsbilder :) bättre sent än aldrig.

Här börjar vi lite lätt, såklart med fördrink.



här är det efterrätt på gång.


nu börjar vi bli redo för singstar.


och nu börjar vi dricka lite mer. (mycket)


och ja det slutade såhär..


Nu, nu längtar jag!

image830

Spanien om exakt 8 dagar. kommer vara borta i drygt 3 månader och bo med favvo floppan :) men jag kommer blogga därifrån såklart ;d
eftersom det är under en sån lång tidsperiod är därför vi har apu. Så jag kommer ha min apu på en restaurang som heter la chipa. nu kan man ju inte göra något annat än längta.


;)

image827
vet inte men, tänker bara på isa när jag ser den här!

Solning!

image826
Hejhej! :) eller godmorgon får väl jag säga. tror jag måste gå och lägga mig lite tidigare så jag inte vaknar så sent varje dag. nu har jag precis ätit frukost och sitter och laddar ner depserate housewives säsong 2. får se säsong 2, 3 och 4 i spanien för nu på en vecka hinner jag förmodligen inte;D  sjukt mycket i skolan också som jag ska hinna med på 9 dagar. måste göra en lista nu så jag inte glömmer något!
aja, nu tänkte jag palla mig ner till solariumet och sola lite, får bli några gånger innan jag åker så jag inte ser ut som värsta albinon jämfört med alla andra där nere!

men kram på er :)

HR



Godmorgon :) just nu har jag precis ätit min äckliga frukost eftersom mamma köpte fel idag igen. haha men annars så sneglar jag på dr phil ;) tänkte bara rekommendera en "kräm" ett läppglans som ett balsam till läpparna. den gör läpparna mjukare, tar ut rynkorna och andra skråmor i läppen och så ska den ha en effekt att göra så att läpparna "blir större" eller sväller upp. men hitills har jag inte uppnåt den sorts effekten men. haha, hur som helst är den kanonbra, så en stark rekommendation till er är Helena Rubinsteins Lip Zoom.

ny av Cascada!


snabba versionen.


och den lite långsammare :)

2008

image823
hallådär :D hoppas ni hade det riktigt roligt på nyår, själv vart det bästa nyår jag någonsin har haft :) nu såhär dagen efter trodde jag att jag inte skulle må så pass bra men believe it or not, jag är inte ett dugg bakis! tänkte också lägga upp lite bilder senare när jag har alla så får ni se lite! :) men nu ska jag gå och se dh! woho!!

men puss på er :)

RSS 2.0