UNDERBART!

hey på er alla! dålig update jaaaa jag vet, men datorn är det sista jag tänker på när det är mycket som händer och världens bästa väder :D började dagen med powerwalk i en timma sen blev det solning.,och ja.. fyfan vad jag bränt mig. haha! hade faktiskt 6an på mig idag iaf men aa det hjälpte ju inte. Ikväll blir det 130 års fest på parkaden. Och jag ska vara den lilla bartendern! yeyy ;D ska bli riktigt roligt!

Hoppas ni har det lika härligt som mig!

mamma och shopping


bild från igår;
godmorgon sunshines! sitter här nu på skolan och har gjort klart nästan allt nu som är kvar i skolan. ska bara göra klart en hemsida son är halvklar, men den ska jag göra på söndag. för övrigt så är vi lediga, tis,ons,tor,fre nästa vecka. DÅ blire sola!!! måste få lite bränna så jag inte kommer till alla brunisar i spanien likblek.

nu snart ska jag möta upp mamma här på stan i sundsvall och luncha lite, sen blire shopping! hoppas ni har det lika varmt och härligt som oss!


tussie 18 år

Hallåå!! idag har det varit en kanon dag verkligen, på förmiddagen var det fika vid hamnen sen nu på eftermiddagen har jag legat ute 1½ timme i solen. hur härligt som helst :D Och, jag måste passa på att säga GRATTIS på födelsedagen tusssie!! 18 och stor nu ;) själv har jag bara 1 vecka kvar innan jag fyller 18 ;D




födelsedagsbarnet är happy!


happy



ibland är det bra härligt med sommar! man blir så jäkla glad och humöret är alltid(nästan iaf;)) på topp!

idag har vi varit på simhallen och sen var det nationella prov, engelska speaking.
nu sitter jag och äter på dom där goda jordgubbarna och funderar på att börja plugga igen. sounds great? trodde inte deva.

pusssss solstrålar!


unna mig


idag har jag även hunnit med att klämt in en liten slingtid mitt i allt pluggande. nu när min favo hårfärg inte säljs mer kör jag på Blonde's shimmer! kanon den med!

vet inte om det blev någon skillnad, det brukar bara bli pyttelite lysare och så tar den även bort det gula i det blonda!
nu åter till plugget! chao!

längtan är stor





bilder från vogue


blow bars??


bild lånad från sofis snapshots

ska idag vara i full jakt på att försöka hitta någon blow bar i sundsvall. vet inte alls om det har kommit till sundsvall eller i sverige i huvudtaget. men det är jag nästan 100 på.

skulle vilja blåsa det innan jag hoppar på flyget till spanien, så det är riktigt snyggt när jag väl är framme ;) nu ska jag börja jaga!


plugg


såhär sitter jag just nu. pluggar för fullt.
och vad är inte bättre då än att sitta ute i det härliga vädret :))

Bilder

här kommer lite bilder från morsdag=)
haha fast mamma var tyvärr inte med på någon bild.




myser i mosters famn!



oj oj oj, nu somnar vi igen

plugg

godmorgon på er :D eller vaken var jag för 6 timmar sen men endå! har egentligen sovmorgon idag till halv 1 men fick lov att åka till skolan tiiidigt för att ta ikapp massa restuppgifter. fredag måste jag vara klar med allt. känns tungt!
just nu sitter jag själv i klassrummet som en mobbad liten en och väntar på att nån ska komma så jag slpper gå och äta lunch själv! och förresten så är det SKIT härligt väder ute idag måste jag få säga, för ovanlighetens skull! :D ljummet och härligt!

nu tänkte jag måla naglarna lite! haha!
Hoppas ni får en bra start på veckan!


bakis?jag?



såhär seg är jag idag. bakis vare ju faktiskt! bjussar på denna!

Lördag


gårdagen; vaknade och pallade mig ner till solariummet, solen sken men hade inte orken att ligga ute ;D när jag kom hem gjorde jag mig en asgod banana shake, försökte göra en thailand variant men inget går väl upp till thailand drinkarna!

sedan var det bara att hoppa in i duschen för grillning och fest.
gårdagen var jävligt rolig iaf kan jag avsluta med att säga!

nu är deet tårta på gång! love morsdag!

LYCKA

FUENGIROLA bokaaaad! såååååååååååååååååååååå glad!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D som jag saknat!!
då har man nått att fira ikväll också ;)
13 juni, äntligen får jag träffa er ( men speciellt dig flopp;))) )


Rose red


hallåå där! var ett tag sen jag bloggade nu så nu är det dags!
igår kväll var det 6 års jubileum med rose red. (en 4 timmar lång skräckis-psykfilm?) det är en tradition som jag,tovan,hanna och anna har hållt vid liv i 6 år! och det är alltid denna helg när det är eurovision song contest. duktigt jobbat tycker jag ;D


såklart så var vi nere i min lilla lägis med godis på 2 kg? och massa annat!

  

efter halva filmen hände detta. (alltid en stund in i rose red)

 


jaa, kvällen var iaf lyckad och vi hade det jätte msyigt. men dock vet jag inte om jag vill rekommendera denna film för den är inte ens bra!
hha men nu ska jag ut i det härliga vädret! pusss och kram skumbanan

dinsko



nya favvvvvvvvisar!

Nöjd

YES! nu är ett prov och 2 redovisningar avklarade! gick galant, så nu ramlade det ytterligare 3 tunga stenar från mig!

ikväll blir det full rulle! ska ta bussen hem nu halv 5 och sen ska jag åka och fotografera i affären till en redovisning tills imorgon i praktiskt marknadsföring. sen ska jag hem och äta lite fort för ska sedan bort till syster och fotografera dom till tidingen! :) sen hem byta om och iväg till jobbet! men inte slut där inte, sen ska jag sätta ihop en hel redovinsing också! det blir bedtime sent om jag inte har fel ;D

nu ska jag kila till bussen! PUSS på er!!

sola?


sitter och kollar runt lite på massa bloggar och sånt som man gör varje morgon. så lägger jag märke till att alla är ganska så bruna, eller har åtminstonde en lite färg på sig! och här sitter jag... lik jäkla blek!
Idag ska jag ta mig till solairumet! den saken är säker :)

torsdag

godmorgon på er :) nu är jag uppe och ska snart åka till skolan för att ha idrott! efter lunchen blir det två redovisningar och ett prov! wish me luck! ;D
nu tänkte jag proppa i mig lite frukost så jag blir lite pigg!

ha en bra dag allihopa:))

tips!

jajjemän, belive it or not men idag stod jag för dagens middag. Det skulle vara enkelt, smidigt och lätt!
Och det blev hur gott som helst!

Korvpanna i Italiensk sås.



Ingredienser du behöver! För 4 port.

400 g falukorv, 18%
200 g pasta, t ex penne
1 stor paprika
1 rödlök
1 msk smör-&rapsolja
4 dl Kelda sås Tomato Treat
1/2 dl hackad basilika

Såhär gör du;
Koka pastan. Skär korven i strimlor. Kärna ur och strimla paprikan. Skala och skär löken i klyftor. Stek korven i smör-&rapsolja i en stekpanna. Ta upp korven. Stek grönsakerna i stekpannan. Lägg tillbaka korven. Tillsätt såsen och pastan och låt allt bli varmt. Garnera med basilika. 

lycka till ;)


film!


Är det bara jag som har missat att se denna film??
den verkar vara jäkligt bra iaf, som jag hört =) har laddat hem den nu. så får se den i helgen då jag har tid!

annars då; joo, jag har idag blandat ihop onsdagen med torsdagen. hur fan lyckas man? så jaa, jag har missat 2 lektioner idag. haha!
så går det när man har så jäkla mycket i huvudet nu för tiden!

aja, nu tänkte jag börja plugga lite med marknadsföringen och sen svenska!
imorgon väntas ett prov och 2 redovisningar! yeeey!

!!


två favoriter :**

S


bild från i söndags. mm!!

today!




dinsko 349 kr!
mmmmmmmmums

prov

godmorgon på er :D nu har jag precis kommit från lunchen så nu är jag mätt! kom till skolan 10 och gjorde provet i praktiskt marknadsföring, det gick skitbra iaf så nu kan jag känna mig nöjd :) idag ska vi åka och hälsa på lillen också!! :D (och isa skulle hälsa till dig att du fick så gärna komma ;) så du vet!)

sen när jag kommer hem blir det massa plugg! förhoppningsvis hinner jag med lite annat också.
Jobbet får jag skjuta tills imorgon. träffar hellre Ebba :) hihi!

hoppas ni får en bra dag!
KRAM:)

plugg


Dagen har bestått av mesta dels plugg! jobba har jag inte ens hunnit med. det får jag skjuta upp tills imorgon istället.
Imorgon blir det även heldag i skolan! vill inte ha sånna dagar nu när det är så nära slutet. massa som jag känner säger att dom bara har halvdagar och lediga hit och dit. lite fusk!

Nu sitter jag och kollar på sanningens ögonblick. och det är såklart lika spännande varje gång ;)

Nu back till tvn!

Icecream Soap


Det finns nog inget märke som gör så söta imitationer på produkter som Jellypongpong. Hittade dom här söta isglassarna är små tvålar som inte bara ser ut som en sockrig karamell, de doftar även så.
De är gjorda med naturliga oljor och mjukgör huden utan att irritera.


söndag

hej på er! har precis tagit en paus i mitt pluggande. har prov i praktisk marknadsföring imorgon så nu är det hårdplugg! :)
men det är så roligt att lära sig så det känns inte ens jobbigt att plugga!

Idag kommer camilla,charlie och ebba hem, äntligen! dom kommer bli så less på att jag ständigt kommer vara där! haha :D

hoppas ni får en bra söndag, trots denna tråkiga dag!;D


SÖTNOS!

nu är vi hemma! och maten ska snart serveras. det blir fläskfilé och kyftpotatis. efterrätten står jag får. det blir jordgubbar doppade i choklad. igen! haha.
När vi kom till sjukhuset låg ebba i den lilla solvagnen! så sööööt! :) jag tog massvis med kort. så jag lägger upp några här! mer bilder är på bilddagboken här --> Charlottac.




nybliva föräldrar!


och en nyfödd Ebba!


men en trött en!


pusspuss!


nu är jag en stolt moster!


lillen!!!!!!! :**

ebba

nu ska jag och mamma ner på stan först och köpa något till bebisen, möta upp isan och kanske hinna med en fika :) för sen ska jag brumma ner till svall och så ska vi hälsa på bebiiiisen!!!!!!!!1 :D:D:D:D äntligen!!!! kameran är det viktigaste jag måste komma ihåg så jag kan ta massvis av bilder! hihi! nu ska vi åka!

Hoppas ni får en super lördag!


veronica maggio


Måndagsbarn
skön lördagsmusik för er som har gråa himlar!


Tävling!



Nu är det tävling igen, denna gång i sammarbete med härliga Kitsch.se! Du kan vinna ett set innehållandes piondoftande handkräm, djuphavs-duschkräm, läppbalsam med körsbärsdoft samt två persimon-skönhetstvålar.
Allt är förpackat i supersnygga förpackningar och blir en prydnad på badrumshyllan ;o)

Gå in på Mariwi för att tävla!

little bit of my friday



godkväll guys :D har precis kommit hem från birsta. eller för ett tag sen nu faktiskt.
mamma mötte upp mig där efter skolan så shoppade vi lite. hittade inte så jätte mycket men fann ett par skit häftiga skor! så konstiga att dom blir snygga! haha. ni får se dom sen :)
(och ja isa, ang. ebbis så får vi träffa hon imorgon. värderna går up och ner)
men nu är det dags för lite jordgubbar doppade i choklad! yuuummmmy!!

Ni får ha en trevlig kväll allihopa :)

film


nu är det snart dags för premiären i sverige! :)) och jag kommer vara en av dom första in på bio salongen, trust me!

godmorgon!

godmorgon allihopa :D kom till skolan lite senare idag. fick stå och vänta på bussen i 40 minuter hemma i härnösand för det var tydligen en olycka på e4.
men nu är jag här och nu har vi bara restuppgifter i medieproduktionen. har ju lite att ta igen här också :) men nu ska jag göra klart en reklam grej så jag slipper sitta och tänka på den!

pussss!!

torsdag

hallåå där! nu börjar kvällen inte lida mot sitt slut men ska endå börja dra mig neråt mot sängen.
Idag har vi haft 2 nationella i engelska. det gick kanon! vad jag kände iaf :) imorgon har jag ett till engelska nationella som jag missade först när jag var hemma sjuk.
Nu ska jag göra lite praktisk marknadsförings restuppgifter som jag också missat. jobbigt att ta igen sådär. mycket är det också!
Idag har vi inte fått träffat bebben :( dom är på patient hotellet just nu men imorgon på eftermiddagen/kvällen ska dom vara hemma. vi är så sjukt spända på att se lilla ebba så det är det enda vi pratar om nu hemma. haha!

Nu ska jag börja krypa mig neråt!
Hoppas ni haft en superbra dag!
NATTIS :**

topshop


Snygg vårkavaj för lite småkyliga kvällar. här har du den rätta!

 Topshop.com, 720 kr


ordning&reda


Bild från glamour

Studenter från Beckmans fick i uppdrag att formge det nya omslaget för Ordning & Redas studentkalender för 08/09. Två vinnare utsågs och får nu se sina tryck i produktion. Lisa Karlssons mönster Flamingos och Lisa Granbergs rosmönster Margit blev de som valdes ut.

Kalendern heter Own cover. Omslaget på kalendern utgörs av en plastficka så att man själv kan välja om man vill ha kvar det medföljande mönstret eller stoppa i sitt eget motiv på fram- och baksida. Kalendrarna finns att köpa på Ordning & Reda för 189-239 kr.


moster!!

denna sega spännande dag har äntligen fått sitt slut! NU är jag moster!!! :D
syster fick 19.45 en liten ebba! hihi :))) vi var så säkra på att det skulle bli en kille så jaa det kom som en chock. fast en possitiv sådan! nu imorgon ska det bli så roligt att kolla på pyttesmå barn kläder, ååh så jag ska shoppa loss! haha!

EN BRA DAG MED ANDRA ORD!!


Lindex



Här har vi två av några bilder från Caroline Winbergs strandkampanj för Lindex.


Stringjeans?


Här har vi de! de otroliga string jeansen! om ni frågar mig är det något av det hemskaste jag sett! Nu har byxorna gjort succé i Brasilien och nu förväntas det att dom kommer göra lika stor hit när de lanseras i Storbritannien i sommar. hoppas INTE!


OC


hallå där! har kommit till skolan nu och fick reda på att det blir OC på dagens lektion! inte så helt fel ;)
börjar kännas att det blir mer och mer att göra på varje lektion! vissa då såklart!

godmogon onsdag


Godmorgon guys :) idag har jag ingen röst alls! får se hur det kommer gå i skolan. får texta till dom eller nått. haha! :S iaf så har mamma och jag precis ätit frukost och nu sitter vi spända på att camilla eller charlie ska ringa oss nångång! (det brukar alltid funka för isa när jag skriver sån här efterlysning) så göööööördet!!
min syster åkte in 4 till BB inatt. och nu hoppas jag att jag kan få åka til sjukhuset direkt efter skolan :) om inte tidigare ;)

hihi!! är så glad :D:D:D:D



jobb

hallååå där! preics kommit hem från jobbet. jobbigt pass. fick höra att om man städar ungefär 1 ½ timma förbränner man 800 kcal? kan det stämma tro. det låter otroligt mycket. aja. Det var nån/några som ville att jag skulle visa bikinin. så jag lägger upp en bild på den i det här inlägget på samma gång :) tredje gången den kommer upp nu tror jag. haha!




här har ni den :)

nu har den kommit!


nu är den äntligen här!! burberry bikinin jag köpt för några veckor sen! mmmm ;)


Paris hilton


Bild från Veckorevyn.

Partis Hiltons nya affärsidé är en ny hår-extension som hon här visar upp i New York.


lite bloggande

japp, lite bloggande och mycket pluggande! hinner inte med att blogga så mycket nu för tiden tyvärr. måste ligga i nu tills betygen sätts eftersom jag varit sjuk i 1 månad. försöker så gott jag kan! :) nu har vi iaf rast och tar det bara lugnt!

down town



tänkte ta mig en runda på stan sen idag efter skolan. blev tipsad av en tjej att dom hade snygga jeans shorts på JC. så dit måste jag in och så ska jag kolla om jag hittar något på favvo affären Zara :)
får se vad jag hittar för något! wish me luck! puss;D

godmorgon!

godmorgon godmorgon! länge sen det var jag bloggade nu! igår så fyllde syster yster 27 år och jag hade dubbelnamnsdag(viktigt) haha. så vi var där och åt massa gott osv. bebisen var beräknad att komma igår enligt barnmorskan men ingen bebis kom :( nu hoppas vi att den kommer vilken sekund som helst :D!!
nu ska jag plugga lite mera. klockan 10 är det svensk litteraturprov men har inte hunnit plugga så mycket till det men hoppas att det kommer gå bra. alla andra i klassen har redan gjort det och alla 22 fick IG förutom 3 st. haha  men hoppas det inte är allt för svårt ;D

pusspåer!


kort i jeans


Bild från; sofis snapshots

skulle inte ha något emot att ha denna
korta jeans jacka på mig i sommar.


Kanske skinnjackan får vila sig ett tag iaf!
den är väl använd!

cocoo



denna klocka är jag väldigt sugen på att beställa hem från cocoo!
dom har så sjukt mycket snyggt! klicka här för att gå till sidan. såå ska jag klicka hem den? :)

godmorgon!

godmorgon! :) har precis vaknat efter en helvetes natt. somnade väl runt 23 nångång och somnade i några minuter. sen har jag legat vaken hela natten till 5 och hostat. fast det har bara vara sånt här ret i halsen så jag inte kunnat somna. skit irriterande. så vad tvungen att skippa i skolan idag :S nu kollar jag på gamla top model avsnitt. skulle tippa på att det var 6 säsongen eller nått. haha:) aja! PUSSHEJ :*

Lördagen

här är lite bilder sen gårdagen :)













roligaste kvällen på LÄNGE!

la redoute



dessa skor från la redoute är väl rena drömmen!
kanske man ska ta och klicka hem dom här ;)

Godmorgon!

Godmogon guuuys!
gårdagen var planerad som; bio. vi skulle absolut inte gå ut. det skulle vara en vit helg. men vad händer. jo vi går ut!


haha, vet inte när jag hade så kul sist som igår. helt obeskrivligt. massvis av bilder tog vi också så det kommer jag självklart lägga in sen!
idag då.. jo vi skulle ha picknick ute i det härliga vädret. men det är inte så härligt faktiskt. så det sket sig också så nu ska jag pluggapluggaplugga! 5 prov nästa vecka så nu får jag ligga i lite.


hoppas ni hade en super bra lördag : )

lördag

godmorgon på er! eller god eftermiddag kanske man ska säga! dagen började med promenad med sus och vienna i 1  ½ timma. det blev 1 mil iaf. sen när jag kom hem kom milla och challe förbi. vi spelade volleyboll och hade det roligt. en riktig sommardag! nu är det fika. men innan slänger jag in några bilder från idag :)









paparazzi?



gamla gamla bilder på mig och tussie. eller det är från i höstas när vi hade fotografisk bild A. Vi ville känna på hur det ständigt var att bli fotograferad precis som en vanlig kändis och ja det fick vi en bra smak på.

resultatet ser vi efter någon timmas knäppande. bilden säger väl allt.


gång

lite blogg såhär på kvällskvisten är väl inte helt fel! precis kommit hem nu och måste snart sova. idag har jag tovan och sus gått en mil. gick sedan på ica och köpte frukt för att känna oss lite nyttiga. haha. så imorgon blir det 1 mil också innan frukosten. bästa förbränningstiden! :)

men jag hoppas ni alla haft en kanon kväll :)

i väntan på bussen


hääääärlig sommar låt rmk! enjoy! :D

design



haha hittade den här och föll direkt!
smart, ful,liten behållare du kan ha äpplet i! skulle vara roligt att äga en :D

update

nu börjar förmiddags lektionen rundas av och magen kurrar rejält! i morse duggade det lite när jag gick till bussen men nu börjar solen äntligen komma fram. man blir så otroligt deprimerad av alla gråa moln som ständigt är i vägen.

nu ska jag packa ihop lite och bege mig till lunchen!


sommart är snart här..



... och då är det hel rätt att välja det lite kortare för att visa upp de brunbrända benen. i sommar är det två klänningslängder som gäller. kortkort eller hellångt.
så nu tycker jag det dags att gå på jakt efter den perfekta sommarklänningen.

äntligen fredag!


godmorgon på er :D visst är jag uppe med tuppen va?? ;)
har precis kommit ut från duschen och ska snart gå och göra en god nyttig frukost!
 iaf så blir det en 5 dag idag i skolan. vilket innebär en långdag igen. först har jag medieproduktion och sen praktisk marknadsföring. hoppas jag inte ligger efter så mycket i dom!

Snart helg, bara att hålla ut!

Godnatt

nu börjar det lida mot kvällens slut. för mig iaf! innan blir det desperate housewives såklart. nu är det sista avsnittet sen vet jag inte hur länge det tar innan det kommer ut något nytt. inatt ska jag drömma om spanienresan och den kommande! mmmmm!!!:)))

godnatt på er! :*


shutter shades



här har vi dom. shutter shades!
ganska så balla och så men jag skulle nog aldrig sätta på mig dom dära.
det får jag låta de mer mode intresserade till ;) jag hissar dom, men också dissar.

mmm



att ha den här hemma skulle väl inte vara så dumt!??
lite farligt kanske ;)

svenska

på skolan nu och alla har redan ätit lunch, alla förutom jag. känns som magen har vänt sig ut och in. och ingen orkar gå och äta med mig. haha taskiiiigt...
nu ska vi börja med något nytt på svenskan också. såklart så blir det något stort som alltid. lika nödvändigt!
hoppas ni får en härlig dag :) kramar från mig!!


sofies mode


snygg soffan! fattar inte hur hon alltid kan se så snygg ut. här hon har på sig ett par skinnshorts. vilket man kanske kan ha svårt att se på bilden.

  Men, hon skriver att det kommer bli något som man kommer få se på stan mycket  i sommar. men själv vet jag inte om jag kommer att ta på mig ett par skinnshorts.

SATC


SNART så är det premiär här i svergie för filmen. den 21 juni :)
läste också att carrie gör 81 klädbyten. vilket är gaaaanska mycket haha! längtar nu!

tävling!

(Långt ifrån allt som ingår syns på bilden, men Här ser ni det mesta som ingår)

Maria har dragit i gång en heelt galen goodiebag tävling, där värdet ligger på c.a. 15 000:- , Här kan ni se vad goodiebagen innehåller. De som sponsrat med priser till denna otroliga tävling är:

Korsetten, Bodystar, Textilboden, Softskin, Guam Cosmetics, Fannyhair, Lena Danielsson, Johanna Sohl, Ulla Landenmark och Mats Johansson via Landulla webshop, Solbrillor, Snyggunder, Hud och Kosmetik, Vuxensidan, Rosenserien, Fonnix, Rosagården, Presentkuriren, Aromia, Nagelshop, Kleio, Aromacreative, Lash, Pikmee ,Tid & Lust , och Evince Cosmetics


Ni bara måste vara med, tävlingen pågår t.o.m. den 31 Maj. Här tävlar ni!

Godmorgon

godmorgon :D innan jag gick och la mig igår så skrev jag ett inlägg. som tydligen inte publicerats. nya plattformen är bara skit för mig..
aja, idag blir det en långdag i skolan också. lika tråkigt och jobbigt.. men solen skiner ute nu iaf och då blir dagen myyycket bättre. humöret och allt :))
nu tänkte jag stoppa i mig lite frulle! vi hörs! :)

Dagens tips - bli matsmart!

Har du dålig hy, stress eller en idiotisk ex-pojkvän som upptar dina tankar?
Nu har jag tagit fram vad du ska göra för att lösa krisen!




KRIS 1: KÄRLEKSKRIS

Vad får du äta?
Kärlekskris är verkligen inget kul och alla reagerar på olika sätt. Vissa tröstäter och gottar i sig massa godsaker och andra slutar att äta och deppar. Känner du för att frossa i godis? Gör det! Hitta sedan tillbaka och fyll dig med nyttigare mat som frukt och grönt som ger dig pigghet, näring och vitaminer så att du orkar ge dig ut och hitta på roliga saker med dina vänner igen.

Vad ska du undvika?
Att inte äta alls. Du behöver energi


KRIS 2: TOKSTRESSAD

Vad får du äta?
* Tugga maten väl och ät regelbundet, var tredje timme.
* Ät mindre portioner då är det lättare för kroppen att bryta ner måltiden om det inte kommer massor med mat på en och samma gång.
*Ät nyttiga bakterier som mjölksyrebakterier som normaliserar tarmfloran, det finns i yoghurt, fruktdrycker med tillsatta bakterier och syrade grönsaker.
* Ät fibrer men håll koll på mängden. En del som har magproblem mår jättebra av fibrer och andra inte. Ätt äta fiber är bra för magen och superbra mat för att förebygga magproblem. Men kolla hur du mår och blanda både råa och kokta grönsaker och anpassa efter vad just du mår bäst av.

Vad ska du undvika?
* Starkt kryddad mat
* Feta, rökta och starkt saltade livsmedel
* Friterat
* Bönor
* Lök
* Starkt kaffe
* Sprit



KRIS 3: TRÖTTHET


Vad får du äta?
Järnrikmat som spenat, torkade aprikoser, kött och fisk. Frossa i C-vitaminrika frukter som apelsin, kiwi, passionsfrukt, clementin. Ät var tredje timme så du slipper blodsocker som åker berg- och dalbana.

Vad ska du unvika?
Att frossa i sötsaker, läsk och godis. Boosta i stället dig själv med supermat som laddar dig med massor av pigga vitaminer och mineraler. Ät mycket grönsaker i olika färger.



KRIS 4: DÅLIG HY

Vad får du äta?
Huden är en spegel på vad du äter och dricker. Hur du lever, tränar och sover. Mat som huden älskar är antioxidanter från frukt och grönsaker i alla dess olika färger. Rätt sorts fett är också bra för elasticiteten i cellerna. Satsa på omega 3-fettsyror till exempel från fet fisk som lax och makrill. Använd gärna oljor, frön och nötter som dina källor till fett. Drick rikligt med vatten och om man lusläser svindyra ansiktscremers innehåll så är det just olika ingredienser från mat som alger, antioxidanter, C-vitamin, E-vitamin och karoten.

Vad ska du undvika?
Att choklad skulle ge finnar är ett välspritt rykte. Det finns dock inga vetenskapliga bevis för att chokladen du åt till efterrätt i går är orsaken till finnen på näsan i dag. Alkohol och osunda fetter sk adu däremot undvika.


Skrivet av: Carin Karlsson


jeans shorts?



ja så är det dags för shorts snart. och har varit och kollat på stan i ja alla affärer och allt men jag hittar inga ljusa utslitna jeans shorts? det tycker jag är lite konstigt. känns som det är ganska mycket prat om dom nu också.
så nu frågar jag er, var finns dom??

solen?



ge mig en strand och lite sol nu taccccccck!! tråkigt med grått grått grått!

Vinn en goodiebag!


Goodiebagen består av Smashbox Photo Finish Foundation Primer parfymen Sex on the beach från The library of Fragrance, Hawaiian Tropic Lip Balm spf 40 och Toni&Guy torrschampo.

Här tipsar jag också om bloggen, här nedan går du in för att tävla http://beyondsotsur.devote.se/

Fransar på stan



nu på stan så ser man allt mer fransar. och nu framförallt på våren börjar det krypa fram allt mer. på väskor, skor och kläder.
fransar du?

pink


underbara rosa från topshop!

uppe innan tuppen

godmorgon! onsdag idag, vilket innebär mitten på veckan, lillördag, 2 dagar till helgen osvosv. men för mig innebär det 1 steg närmare alla prov jag kommer ha nästa vecka. vill inte ens tänka på hur det ska gå. haha:S
aja! frukosten ska jag precis gå och göra nu så jag hinner med mig! idag blir det en lååångdag på skolan!
hörs lite senare va :) KRAM!


natti


slänger in en bild på oss från valborg :)

ne nu är det natten för mig! upp 5. gaanska så tidigt. så blir det om man pendlar!
hoppas ni haft en bra dag iaf, min var varit kanon iaf :)

godnatt! hörs imorgon. kraaaam!


te time


nu är det te time här hemma! har precis sagt hejdå till floppan också! buu:/
idag har det inte blivit mycket bloggande som sagt. bytte ju plattform i morse men det är ju såå jäkla segt och det funkar jag verkligen inte! massa krångel :S de säger ju att det ska bli bättre men ne...

tisdag

hallåå där :D tandis gick super, nu börjar jag få ltie huvudvärk bara känner jag. haha! det har varit segt med bloggandet idag men har inte riktigt haft tiden. och inte ikväll heller tyvärr. filippa åker tillbaka till spanien ikväll så ska upp till isan lite senare! skit tråkigt att hon åker :( MEN nu kommer det här men:et. satt och kollade på lite olika flygbolag idag på internet och har hittat en ganska så perfekt resa nu till spanien för inte så mycket pengar med tanke på säsongen. så får se om jag bokar ikväll :)) puss på er!

tandis


godmorgon! lite sent sådär men ;D precis kommit till skolan och sitter nu och väntar på att vi ska börja.
idag blir det tandis! ska spänna tandställningen och sånt tråkigt :/ sen måste jag lämna tillbaka lite kläder som jag ångrade jag köpte! hoppas jag inte är för sent ute bara!

hoppas ni får en riktigt bra dag :)

Dagens tips - Sista kilona


är du som många andra, att det bara är de sista kilorna som vägrar att försvinna? 
då hjälper jag dig! här har du tipsen!


image1334

Lindsay Lohan hugger in på en tallrik pasta.


 

1.  Ät rätt pasta
Det låter uttjatat, visst, men långsamma kolhydrater, är ett både enkelt och effektivt knep för att gå ner i vikt, såväl kortsiktigt som långsiktigt. Byt ut den vanliga "vita" pastan, riset och brödet mot varianter med exempelvis fullkorn eller dinkel i stället. Det håller dig mätt längre, motverkar sötsuget och gör att du äter mindre!

2. Välj ljust före mörkt

Kött alltså. Skippa tunga biffar och satsa på ljust kött som kyckling eller kalkon. Eller allra helst fisk.


3. Titta på grönsaksfärgen

Självklart vet du att grönsaker - alla grönsaker! - är bra för dig. Men allra bäst är grönsaker med starka färger och tuggmotstånd, såsom broccoli, bönor, linser, morötter och paprika. Kom ihåg att variera dina grönsaker så mycket du kan - även alger är extra nyttigt.


4. Ha koll på klockan

Ät var tredje timme. Då håller du blodsockret i schack, och ser till att det inte svänger alltför mycket upp och ner. Med ett jämnt blodsocker riskerar du inte att plötsligt bli tokhungrig eller sötsugen, dessutom känner du dig piggare och gladare med en jämn blodsockernivå i kroppen.


5. Var försiktig med naturgodiset

Även om torkad frukt innehåller mycket fibrer och vitaminer - så innehåller de fortfarande lika mycket kalorier som vanligt godis. De är fortfarande nyttigare än godis, men snaska med måtta. En handfull räcker!


image1336
Jessica Simpson efter ett hurtigt pass.

6. Var morgonhurtig

Det absolut bästa för att gå ner i vikt och komma i form är konditionsträning. Snöra på dig skorna och ta på dig mössan tre morgnar i veckan och gå en rask promenad i 40-60 minuter. Och helst innan frukost.


7. Bli en "stavgångare"

Lätt att assocciera med kvinnor i den övre medelåldern. Men det är fel. Stavgång är bra för hela kroppen och fler och fler yngre nappar på det.


8. Köp ett gymkort - och använd det!

Har du lagt dyra pengar på det förbaskade årskortet så är det mer troligt att du känner att du MÅSTE gå dit.



image1337

Geri Halliwell är ute på en runda med sin PT.


9. Snacka dig smal

Om du har svårt att planera kosten själv kan det vara en bra idé att gå och prata med någon som har koll på läget och kanske kan lägga upp ett schema för dig. En timme med en kostrådgivare eller personlig tränare kan räcka!


10. Skippa ursäkterna

Det finns nyttiga mellanmål att få tag på överallt. Hur stressad du än är, så behöver du inte falla för frestelsen att köpa en Dubbeldaim i stället för ett nyttigare alternativ. Det är lika lätt att få tag på frukt som godis!


Tipsen fick jag av.
- Peter Lindståhl, livsstilscoach.
- Anna Ottosson, dietist.

bloggkrångel

försöker blogga men det går ju inte att lägga upp bilder :/ tråkigt!
jag som skulle börja med dagens tips nuju! aja det får bli lite senare. haha!
bara för mig det krånglar eller? :S

nu är det slut på min paus! hörs sen :)

plugg



sitter och pluggar för fullt. så det här är min lilla paus just nu. om jag har rätt kommer det här ta hela kvällen och natten om jag inte är riktigt snabb dvs. analyserar texter från första och andra världskriget! kul när man förstår iaf! haha!

så länge slänger jag in lite skön avslappnande plugg musik. Paolo Nutini - last request

Brun utan sol?

image1331

vi alla vet hur gul, fläcklig och ful man kan bli av brun utan sol. 
när jag var i spanien fick jag panik av alla bruna människor, haha så jag var bara tvungen att gå och köpa en brun utan sol. så jag köpte den här.

Lancome's Flash Bronzer och den var PERFEKT! jag säger bara det. vill ni att det ska se jämt och fräscht ut med inte så jätte skarpt resultat så är Lancomes brun utan sol en stark rekommendation! lite dyrare men värt varenda öre!

Är du redo?

image1328
klar för beachen??

Im NOOOOOT! står och trampar på ett och samma ställe nu pga influensan som vägrar ge sig!! för ni som INTE är sjuka men bara lata för att ta sig ut eller till gymmet så har jag plockat fram lite tips till er!

så därför tycker jag det är på tiden att det kommer in lite tränings och hälso tips in i bloggen!
dagens får ni lite senare!

Godmorgon!

Godmorgon på er =) precis vaknat och tänkte gå ut och ta en promenad nu på en gång innan frukosten. blir en väldigt lugn en så jag inte riskerar att få tillbaka sjukan :) så vad händer idag då? jo det blir en massa plugg och sånt tråkigt man inte vill göra :/
nu tar jag på mig lite kläder så hörs vi senare! pussochkram!

sängdags

nu har jag precis kollat på lite desperate housewives. är på avsnitt 11 nu och det är riktigt jäkla spännande måste jag säga! så har två avsnitt som väntar på mig imorgon :)
imorgon blir det ingen skola för mig. kan lika gärna plugga hemma det som vi har i. och jag kommer få mycket mer gjort också.
hoppas ni haft en kanon söndag trots den tråkiga dagen ;D

GODNATT! :**

Sanningens ögonblick

image1327
 nu blir det lite tv. vet att jag borde plugga men jag älskar och hatar att skjuta upp pluggandet. haha!
 sanningens ögonblick börjar ju nu, det får jag inte missa!  haha, det är bara så jäkla intressant så vet inte vad. om det är uppgjort eller ej vet jag inte. jag njuter iaf!
missa inte, på kanal 5, 21.00

H&M

image1325
Japp det är exotic sommar på H&M 2008. viket jag tycker är hetthetthett!
Kollektionen består av kläder, accessoarer och badkläder för dam, herr och barn. enjoy!

projekt handväskor

vid middagsbordet sa mamma: "du borde räkna alla dina väskor och se hur många du har, så kanske du inte behöver köpa några fler sen"

haha så ja jag räknade dom och knäppte kort! så nu blir det en visning på alla handväskor jag har :)


image1318
börjar med lite vanliga tråkisar..


image1319
så har vi lite bruna nyanser..


image1320
lite axels har väl alla..
 
image1321
and some tiny purses..


image1322
så har vi de lite större..


image1323
och lite strandisar..


image1324
sist men inte minst, två röda favvosar.


RÖSTA

nu har tävlingen dragit igång!! och jag vill ju bli mini blogg 2008. haha!

klicka här -->
http://sabinadurebrandt.blogg.se/ 

hoppas ni röstar! :*


Alfons

image1316

GRATTIS

image1315
bild från igår!

TOVELINA 18 ÅR! :D

Destination

image1314

här har vi skit söta halsband med olika hängen beroende
på vilken destination man väljer.
hur coola som helst om jag får säga det! och de kommer såklart från Urban Outfitters.

Du kan välja bland Tokyo, Amsterdam, Paris, Venedig, New York, Barcelona, London, Texas och Californien.


CHANEL


COMEBACK för Claudia Schiffer som plåtades i några dagar av Karl Lagerfelt i härliga St. Tropez.
Nu gör hon bilder för Chanel s/s '08.

image1309image1313image1310
bilder från modefeber.

soligt

gomorgon bloggisar! precis vaknat och precis satt på mig morgonrocken!;D första saken man gör när man vaknar. iaf för mig ;) idag är det skit härligt väder ute. graderna har jag inte kollat på men det är skönt och soligt ute iaf :)
gårdagen var vi hos tove på en liten 18 års fest. och det var såklart as kul. trots nykterheten igen. haha! och, får säga det en gång till. GRATTIS TOVAN :D:D. 
iaf så efter 12 så skulle vi ner på stan för då skulle hon in på krogen. haha typsikt 18åringar....
själv har jag 1 månad och 2 dagar tills jag fyller 18 så det är inte så långt dit ;)
men bilder och videoklipp kommer jag lägga in ikväll! nu ska jag gå och äta frulle!

pusss!

fiesta

image1308
kvällens planer ser ut som följande; först bär det av till isan och flopp. och senare vid 8 drar vi till tovan för feeest! skulle tydligen vara rätt så mycket folk som skulle komma dit vad jag fattar det som så det ska bli riktigt roligt! (inge alkohol bara) haha!
hoppas ni får en riktigt rolig lördag :D

Maui fever

image1306
nu ska jag börja kolla på maui fever! yeah ;)

monki kap!

image1305

stan

gooooodmorgon allihopa :) ligger i sängen med datorn och väntar på att filippa ska göra i ordning sig. själv får man gå till stan, as äcklig, inge smink(som jag aldrig brukar) och gårdagens kläder. haha yeah! men hinner inte heller hem för vi måste hinna köpa födelsedagspresent till tovan som fyller 18 år imorgon. och jag vet ju att du läser det här så tänker INTE säga vad det är för något än;D

hoppas ni får en riktigt bra dag :)

bedtime

nu ligger jag och floppy i sängen i hennes pappas lägenhet. minikrogen har precis anlänt till sängen. också. (ett matställe) haha mmmm! tänkte bara säga godnatt och tacka för alla mina fina kommentarer jag fått :) blev en av vinnarna av årets blogg 2008 i g for gossips bloggs tävling! riktigt kul!:D så nu om det är någon röstning så måste ni RÖSTA på mig ;) haha! men nu är det bedtime för oss! kanske kommer igång med träningen imorgon också efter min 4 veckors influensa.

sov så gott allihopa :)


streetstyle

image1303

var inne och kollade på sthlm streetstyle och tänkte visa några favorit pics!

sims

image1302

nu har jag precis kommit hem till isan! isa och flopp lagar mat och jag har precis fixat internet här :) nu tänkte jag börja spela sims2 om ni inte skulle höra av mig på ett bra tag ;)
haha! men vi hörs senare.

ni får ha en fortsatt härlig dag!

body shop

image1298


1. Cocoa Body Butter
 är en utmärkt mjukgörare för torr och narig hud. Passar liksom kakaosticket också på hud som tänjer sig tex på magen under graviditet.

2. Satsumas Body Butter är en intensiv, krämig fuktighetsbevaring för hela kroppen med doft av citrus. Den är lättabsorberad och hjälper till att vårda huden, göra den mjuk och smidig samt motverka uttorkning och gör huden härligt fuktighetsbevarad.

3. Pink Grapefruit Body Butter intensiv och krämig fuktighetsbevaring för hela kroppen. Lättabsorberad, hjälper till att vårda huden samt gör den mjuk och smidig. Hjälper även till att motverka uttorkning och gör din hud fuktighetsbevarad upp till 24 timmar.

4. Strawberry Body Butter är en utmärkt och mjukgörare för torr hud. Strawberry body butter har en frisk doft av jordgubbar och är fuktighetsbaserad upp till 24 timmar.

Tania väskan

nu har jag fått den! och den är ju såååå snygg!

nu är det bara det, eftersom den är röd finner jag det
 väldigt svårt att matcha den med något.
kanske bara jag som har svårt för det men ska nog hitta något som framhäver den ;)


image1296

schöön


här har vi hon. så jäkla skön låt!  enjoy! :))
duffy - mercy

monki

image1291

kasst väder

image1287
gomorgon! :) nu är jag uppe skit tidigt om man jämnför med när jag gick och la mig. halv 4. kommit med på mest aktiva igen, vilket är skit kul, tycker jag:D krävs ju en hel del bloggade att komma dit, och jag satt hela natten med bloggen så jag borde fasen vara där. haha!
utanför fönstret är det molnigt idag IGEN. as tråkigt. det är ju nu när man är ledig man vill ha värme och sol.
hoppas ni har bra väder iaf! nu ska jag gå och fixa lite små grejjer!

bamsekrammm!!


tatuering

image1285
när jag tänker på hur fin den tatuering jag har skapat i mitt huvve så blir jag riktigt sugen på att göra den. haha! jag är verkligen inte tatuering människa men att ha en egen skulle verkligen vara kul.
och då såklart skulle jag ha en där den inte syns. haha nödvändigt va? nemen jag vill att den ska vara personlig.
tvekar fram och tillbaka på om jag ska göra en. och isf blir det en till sommarn :) hihi!

 har ni några tatueringar, och vad och vart?

smell of summer

image1283
sommarn är snart här och jag har kollat in de hetaste sommar dofterna på cosmopolitan och elle.
här har vi 3 av dem!

1. Solvarma och havsinspirerade For her, 380 kr, Tommy Hilfiger.
2. Sheer Stella från Stella McCartney, edt 100 ml, 490 kronor, som Stellas klassiska doft men lite skirare och svalare med inslag av bulgarisk ros, citronskal, grönt äpple, pion och ambra.
3. Burberry summer från Burberry, edt 50 ml, 395 kronor, en ljuvlig doft av mandarin, äpple, lotus, fresia, cederträ och mysk.


så har vi min personliga favorit som jag själv använder myyycket! rekommenderas!!!
DKNY apple edt 50 ml, 395 kr.

image1284

sunglasses

image1282

Jag vet inte men. när det kommer till glasögon sätter jag ju inte på mig vad som helst.
Jag skulle definitivt inte sätta på mig rosett glasögonen även om dom var skit gulliga.
jag själv skulle se jäkligt rolig ut haha!

Så då föredrar jag hellre Hm's skit snygga briller OCH dessutom ur billiga.
Men om ni skulle vara sugna på de här rosett glasögonen så hittar ni dom på, Linda
Farrow gallery på Harrods i London.

freckles

image1281

japp så börjar sommarn närma sig och tiden är inne för fräknar.

och om man inte känner för att grilla sig i onödan (vilket inte jag gör, haha) för lite fräknar kan man alltid måla eller sudda till egna. och ja varför inte!? 

Så här gör du; Om du vässar en ljusbrun penna och dutta lite prickar över näsan och sen ut mot kinderna. Sen använder du fingertopparna och duttar lite, men dra inte, utan tryck på fräknarna.
 Sedan är det bara att ta lite bronzingpuder över och så har du fixat looken!
enkelt va? :)



en update

sitter hos hellström nu med jaa vad har vi 4-5 datorer. haha! askul!
tog med mig sims 2 skivan till isa och filippa och nu har dom
precis installerat och nu om jag känner dom rätt lär dom
 sitta ett x antal timmar. haha! så inatt blir det en hel del bloggade ;D

foto

image1279


seeg dag det har varit idag! vädret ute suger! verkligen! molningt och skit!
 men hoppas på bättre väder imorgon så man kan gå på stan och äta glassss! mmmm
nu ska jag åka på middag till challen och milla. sen blir det isa&flopp! :)
vi hörs senare!

some shop

image1278



var som sagt på stan igår, igen. occcch... det här kom ner!

skor- dinsko
väska - second hand


Valborg


image1276


image1275
image1272

veckans!

image1269

Topp från Indiska, 199 kr
Solglasögon från H&M, 59:50 kr
Läckra heels från Barbara Bui/MrsH.se, 3695 kr

Jeansshorts från Josefssons.se, 299 kr


Godmorgon!

Heeej och godmorgon alla :D haha, ställde klockan på 9 coh trodde jag skulle vara pigg för att gå upp då men icke sa nicke. så vaknade nu istället! haha =)
igår så började det hela med att vi var 14 st hos emma. bara massa tjejer. åt och grillade och hade skit mysigt! sen senare började de drickas, men jag fick kolla på!  drack inte en droppe, för min hals:S haha men det var skit kul att vara med och skratta åt alla fulla :) vid 10 drog vi till dennis där det avr massa killar bara. och vi då. jag flopp och isa. där var vi och hade det roligt tills vi gick ner till stan vid 1. och såklart, det var helt DÖTT. på människor. det fanns bara massa 92-94 där. och dom kryllade överallt. haha så det var faktiskt så jäkla pinsamt att vara där så vi bestämde oss för att dra hem =) men jag tycker det var en lyckad kväll iaf trots inget alkohol och huvudvärk.

men, hade ni en bra valborg?

RSS 2.0