say no words


träning och idol

puuuh, en minut över 8 var jag hemma, så hann precis till idol! 3 nya skor kom med mig hem idag också :) kängor de e grejjer de!
en springtur på 4,5 km hann jag också innan idol, visst är jag bra snabb?? däremot fick jag slänga i mig maten när idol började.. 


och nu till något annat. såklart så skulle den oerfarna tjejen i butiken ge mig fel färg på kameran. svart var det jag fick men jag ska ha silver. inget annat! så nu har jag varit och beställt en ny, och vänte tiden var ungefär 2 veckor, sen så får jag börja fota igen! 

sen att det låg en liten pryl i brevlådan det hela mycket bättre ;)

insektsdödare

natten har varit kort. eller rättare sagt min sovstund har varit kort. det hela beror på min fobi.. som vägrar att gå bort. den så kallade insektsfobin, den här natten handlade det om en spindel. (vi ska nu notera att den är väligt stor)
somnade gjorde jag klockan 02.30 efter att jag letat upp den igen och elchockad den till döden. för att lugna mig fick jag gå upp till gästrummet och bädda i vår osköna bäddsoffa och sova vidare. vilken natt..



men vad skulle jag göra utan den...

Ny kamera!

min kamera vart ju stulen i turkiet som jag kanske nämt..

så idag har jag fått en ny och lite bättre (och isa, vi har likadan igen) ;)


tack mamma!

not my funday

godmoooooorgon, pigg och glad idag. för igår vart det inte mycket festande för min del om man säger så. nu väntar jag bara på att frukosten ska smälta så jag kan gå till jobbet och träna och jobba! och gissa vad jag ska göra sen?? joo plugga! tjoooho för söndagar!! hoppas ni hittar på något roligare!

Bio-T!


medans färgen i håret sitter i så tänkte jag presentera mina nya kapslar!;)
Bio-T minskar aptiten, ökar förbränningen och motverkar jo-jo-effekten. visst låter det bra? en i klassen anväder dessa och har märkt resultat och är väldigt nöjd med kapslarna. så nu tänkte jag testa detta!

mini makeover

när jag vaknade var det tomt i hela huset. japp, isas familj har lånat min över helgen så nu är jag helt själv (jocke vet jag inte om jag ska räkna med eftersom han inte syns till endå) so what to do now. jo jag tänkte ha en liten mini makeover. men nej det kommer inte bli så huge som det låter. först ska jag ge mig av till solariummet, därefter ska jag ta en runda på löpbandet. när jag kommer hem tar vi tag i huvudet. slingning, lite klippning och färgning av ögonfransar. men vänta, nu är det väl bara en sak som fattas? joo tandställningen var det ja.. och ja den åker faktiskt bort om ca 2 månader! herregud vad snygg jag kommer bli ;)

hoppas ni får en bra lördag, nu börjar mitt roliga!


shopping!!

idrottlektionen har slutat och vi har precis fräschat upp oss. nu sitter jag och försöker få tag på sundsvall kommun för lite information. håller på med mitt och tessies projektarbete. om det här går att genomföra så kommer det bli ett stooort minne för livet kan jag lova :) så vi håller verkligen tummarna nu!

efter redovisningen så ska jag möta upp mamma här nere i svall och shoppa! jag ska också introducera henne för de så kallade "underverken" det vill säga, subway cookiesarna! kamera är vad vi óckså ska leta efter till mig idag, det är därför bloggen ser ut som den gör. helt enkelt tråkig!
nu, tillbaka till telefonen!


25

lööööööööööndag! underbara datum! det firas med plugg!!
imorgon shopping ;)

mitt otroligt roliga liv

den här bloggen måste just nu bara handla om när jag ska plugga och hur mycket jag har att plugga. men så är det. mitt liv består inget annat än inlämningsuppgifter, redovisningar, prov osv. hoppas verkligen det varvar ner sig snart.
nu ska jag faktiskt (tro det eller ej) ta mig från datorn och gå upp till dollar med mamma, en låååångprommis med andra ord :) kan behövas! sen blir det plugg.
men det är ju då.

den här drömmen är otroooligt långt borta just nu..


 


träning+idol!

idag har jag lämnat in apu papperna till skolan, allt är fixat och klart och jag kommer befinna mig på Vero Moda i gallerian In här i Sundsvall. apun börjar bara om 6 veckor och fortsätter enda fram till våren. måndagar och tisdagar kommer jag vara där. och ser fram emot det väldigt mycket :)

nu ska jag snart ta bussen hem och sen blir det löpning på swemat! svettas lite och sen skynda sig hem till idol! vilket inte får missas ikväll.
pluggandet får jag faktiskt skjuta på lite för den här gången...


fall


mina favourite pics från förra hösten.

we want it on!


oh no papa, you got me with my bow on!

Min dröm: Härnösands och världens undergång?

är bara tvungen att skriva ner min dröm som jag hade inatt. på sistonde har jag lyckas drömma konstiga drömmar, varje natt. det roliga är också att jag kommer ihåg dom. den här gången var det inte massa smådrömmar i ett utan en lång och läskig dröm.. och jag har inte lagt till massa skit för att få den mer intressant. ibland kommer jag ihåg varenda detalj.

Kometer faller i ner Härnösand.
Jag sitter i mitt kök hemma med datorn och pluggar (där jag alltid brukar sitta), såklart så pluggar jag alltid på kvällen då det är som svartast, på natten med andra ord. Kollar upp på himlen och ser någon stor stjärna, vad jag trodde först. nee tänkte jag, det där kan inte vara en stjärna, det måste vara månen eller nått. glor sedan in i dataskärmen och fokuserar tankarna helt på mitt pluggande. sekunden senare hoppar hela huset till. som om huset ska rasa. jag springer sedan in till mammas och pappas rum och skriker som en liten flicka. dom har redan hoppat ur sängen efter skakandet och vi börjar genast ringa runt till alla vi känner.
det har nu gått några timmar och solen skiner ute. camilla kommer till oss som en hysterisk galen tant och säger att det är fler kometer upp på himlen och att dom faller hela tiden. så alla i hela stan är redan påväg till deras skyddsrum.
pappa skriker till hela familjen (notera nu att charlie och ebba existerar inte, annars hade dom nog också följt med) att alla måste packa för att kunna bo i skyddsrummet några dagar/veckor?  jag blir super stressad, springer som en galning över hela huset och letar efter kudde och andra smågrejjor som är nödvändiga. när jag är klar står jag och hejjar på hela familjen (såklart är jag klar först), då står camilla inne i badrummet och sminkar sig!!!!! sminkar sig???? fattar ni, Härnösands undergång tänkte jag och hon står och sminkar sig? Blir fly förbannad och skäller ut hon och säger att hon måste rappa på lite men då ryter hon såklart ut sig att hon tar den tid hon vill och att hon sedan efter ska platta håret.
jag och pappa som är klara skiter på något vis i hela min familjen och springer ner mot kåren där vårat skyddsrum är. ungefär vi ICA så ser vi två militärer lite längre ner i backen som håller i två vapen. sen så fort vi hinner tänka får pappa två skott i foten. militärerna kommer sedan springandes upp och möter oss och säger med deras darriga röst att det bara var en övning. haha konstigt som det låter så springer pappa och jag vidare tills vi kommer fram.
väl framme tappar jag bort pappa och jag ser sussen och tove sitta utanför skyddsrummets ingång med massa andra folk runt omkring sig. såklart så var sussen där, före alla andra!
efter jag satt mig ner med dom hittar vi sedan anki med en jäkla packning på ryggen. vi är nu ett litet gäng utan föräldrar och familj?! strax därefter öppnar skyddsrummet och alla rusar ner. det var inte så värst långt ner som jag kan tänka mig att det är i ett vanligt skyddsrum så jag blev lite osäker på om det verkligen skulle hålla för oss.
anki springer först och paxar sängar (fängelsesängar), vi alla får plats bredvid varandra och vi börjar packa upp från våra ryggsäckar. jag fick med mig kudde, och nån sovsäck och smågrejjor. då ser jag anki packa upp kudde, örngott, täcke, böcker, en liten lampa och påslakan hade hon också. såklart så ska hon alltid vara väl förberedd.
jag och min killkompis (som jag lärde känna på 2-3 minuter i skyddsrummet) bestämmer sig för att ta hans pickup och hämta mer grejor till båda oss. sussen blir såklart vansinnig och säger att jag verkligen inte får åka iväg nu när det är som värst ute.
jag struntar helt i vad sussen säger och tar min kompis och åker iväg. där på vägen till hans lägenhet ser jag jocke på gatan gåendes hand i hand med en tjej. jag tvärbromsar (och ja det är jag som kör, utan körkort) och vevar ner rutan och skriker till han vafan han gör ute och varför han inte har gått ner i skyddsrummet? han ger sig då ifrån sig ett leende till mig och blickar sedan blicken mot tjejen. jävla idiot, han får skylla sig själv tänkte jag och åkte vidare.
utanför killens lägenhet sitter jag i bilen och kollar jag upp på himlen, jag ser hur många kometer som helst och det alltid är 1 eller 2 som åker ner hela tiden. bilen skakar och jag sitter och hoppas på att jag inte ska bli träffad. vi kör tillbaka till skyddsrummet, levande, och springer sedan ner fort som tusan. efter ett tag där nere hör vi alla en jäkla massa skrikandes utifrån, eftersom vi hade 3 små fönster så hörde vi ganska bra. sen så dunkar allt till, som världens kraftigaste bomb. sen blir allt svart.

Och jag vaknar.

lite träning


nu har jag dragit mig i kragen och ska gå ner till swemat för att springa lite på löpbandet! får se hur långt det blir den här gången :) sen blir det massvis av plugg som ska vara färdigt denna vecka. vilket innebär, att jag bara har en kväll på mig..... wish me luck

sometimes fundaysunday

så är det söndag igen. och det har gått en vecka av min lilla dietkur. dvs att jag bara äter frukost 06.00, lunch 12.30 och middag 18.00 och sen inget däremellan. det var tufft i början men tugummipaketet har hjälp mig lite på traven ;) lördagen var en liten fuskis eftersom jag också måste ha en sån dag :D belöningsdag helt enkelt.
nu har jag precis vaknat och dags för frulle, nyttig müsli blir det! tjoho!

pinsamt möte

när jag och tessie hade satt oss i hängstolarna på barista så kollade jag ut genom fönstret och såg det jag inte vill se, eller kanske? där står en kille jag träffade i Alanya utanför med sina kompisar. ansiktet blev rött på en gång (som vanligt) sen ville jag bara försvinna ner bland kuddarna i stolen. tänkte "snälla nejnej, gå inte in hiiiiiiit" och ja.... såklart, sekunden efter så går dom in.. nononooo!  blicken vill jag helst slänga åt ett annat håll när dom går in men det går inte, jag får ögonkontakt med han och han ger mig ett leende. och ja vad gör jag? joo jag kollar bort! vafan gjorde jag det för? snyggare än någonsin var han också... men jag är så jäkla feg när det väl gäller. så jag skämdes lite mer och drömde mig bort till tiden i Alanya...
gud så pinsamt

fredagens älskling

Nu har jag precis gjort klart mitt prov. det gick super! satt kvar 40 min efter precis alla gått. lite pinsamt att sitta där själv medans läraren satt och suckade tyst bakom mig. men den tiden behövde jag faktiskt. och när jag lämnade in provet så sa han med engelsk brytning -" du är väldigt ambitiös du, jag har aldrig sett något sådant förut" haha jag tackade och log och gick. nu har jag lånat tessies dator (eftersom jag inte har med mig min idag) och jag sitter och väntar på att hon ska bli klar för idag med hennes kurs, psykologi. för efter ska vi gå och fika på ett nyöppnat fik här, inredningen är gudomligt snygg och sen att man sitter i fönsterna med kuddar gör ju det hela mycket mysigare=) dom har även små hängstolar i vissa fönster. lite annorlundare än alla de andra fiken.

klockan 17.00 ska tessie även klippa sig här nere i svall och jag ska följa med som stöd. men hon har ingen aning om alls hur hon ska klippa sig som, så nu sitter jag och letar (googlar) efter olika coola frisyrer som lite alternativ. hoppas jag hittar något ballt!


away please

plugg, plugg och åter plugg. jag har inget liv längre. skolan har tagit över min fritid på heltid. jag är djuuupt deprimerad! ska det behöva vara såhär i 3an? ska det verkligen det? ne nu har jag faktiskt inte tid att sitta här längre. pappers bunten kallar. stor provet imorgon..
kan inte bli bättre.

och isa, jag saknar dig!

mmmmm

jag har blivit kär
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.604035

alltså nu menar jag rikigt jävla kär

varför inte lite plugg?!

så var det organisation och ledarskap... med eller utan lärare, idag har vi ingen. men på fredag har vi prov på kapitel 1,2 och 3. så dagens lektion har vi fått till att plugga till provet. visst är det kul att han bestämmer sig för att ta alla kapitel på en gång...kan inte säga att dom är små heller.
så ikväll ska ni inte förvänta er att höra något från mig! och inte nog om det, jobb och idol ska jag också lyckas klämma in i kvällens schema. nu ska plugga lite till sen kuta till bussen! so long!


länge sen man myste med den här lilla filuren..


crazy

mamma tog precis fjärrkontrollen och bytte till svt, nu sitter dom och pratar om äpplen! jajjemän ni hörde rätt! ett vanligt äpple har nyligen fött ett nytt äpple, en ny sort dvs, ett amerikanskt sådant också. mamman till äpplet var döpt till Nova och sonen hon födde döpte dom till Fredrik! men herreguuuuuuuuud vem fan sitter och döper ett jävla äpple???? kom igen! man kan ju börja undra vad det är för sorts människor...drog upp min nya VR tidning i nyllet istället så nu överlämnar jag tvn helt till mamma. have fun!


mössutprovning!


idag har vi varit och haft mössutprovning! tjooooho! och ja, ganska tidigt va men tydligen så gör alla det såhär dags? nu är allt bestämt hur den kommer att se ut och den kommer bli så snygg ;))
längtan är så grymt stor, nu kan bara vintern swisha förbi tack!!

inte min dag!


så är det ny dag och såklart trodde jag att jag skulle må bättre idag, vilket jag gör, men jag känner att vinet fortfarande ligger kvar i halsstrupen.. inte så mysigt med andra ord! sitter just nu och drömmer mig bort till min säng medans stefan står pratar om de olika partierna. blä så tråkigt det kan vara ibland! speciellt idag, verkligen inte min dag.
hoppas det vänder imorgon...


the day

fyfan vad jag mååååååååår. nu isa, nudu skulle du varit här med mig!
idag klev jag upp klockan 16.30, alltså halv 5!!! satte mig vid middagsbordet och åt lax som frukost. yummi!
nu äppelpaj, make me wanna spew!

sweet dreams


nu är det natten för mig! sett klart hela säsong 1 nu av gossip girl. och nu längtar jag bara tills jag får se första av andra säsongen :)  men nu ska jag ner i lägis och krypa ner i sängen och slå på en film. det är så mysigt där nu så det är svårt att slita sig!
 imorgon blir det stan för lite ärenden sen partiiiii!! vi hörs imorgon va!
natti :)))

hur lyckas man?

hemma efter en ytterligare lång dag på skolan. imorse var det även dags för skolfoto. och som några kanke vet så är det något jag inte tycker om så speciellt mycket. men i år var jag iaf med och jag tackar verkligen gudarna att det var sista gången. fyfan vad ful jag blev på det. helt otroligt!

ikväll blir det lugnt, tv kväll med andra ord! får se om jag orkar baka subway kakorna igen ;p men imooooorgon däremot så blir det röjj ;) gamla klassisarna från 7-8 och 9an ska träffas + några fler. ska bli grymt kul! :D
nu tänkte jag fönsternätshoppa lite tills den 25 då jag får shoppa loss på rikitgt! lycka

och jag loooovar, bilder kommer igen på bloggen när jag fått min nya kamera!

hey, im back!

morgon är det fortfarande och jag är vaaaaaken! impressiv! ska börja dagen med ett gossip avsnitt sen ska jag ner och städa lägenheten. kan behövas efter stått tom en hel sommar. och varför har den de tro då... jo, min insekts fobi tog över mig helt så jag fick flytta upp till gästrummet. illa va?
men nu på den lediga dagen har jag tid att städa i ordning den, hänga upp alla väskor och till det bästa, hänga in alla kläder i garderoben!


en liten del av mitt palats!

no you!!!

ska bli grymt jävla skönt att vara ledig imorgon. (ursäkta språket) men det var fan på tiden! ingen tung väska och ingen 07.25 buss att passa. mmmm! istället så tänkte jag börja dra igång med mitt gossip maraton! får se hur länge jag orkar vara uppe tills ögonen börjar hänga och slänga. precis som dina bröst isa (?)



en vääääääldigt bra anledning att kolla på gossip!

a lot to do


heeeej allihopa!
har precis gjort samhällskunskaps prov. det första provet och definitivt inte det sista. det gick jättebra så därför har mitt humör stigit från botten till toppen. nu återstår bara en inlämningsuppgift som ska vara klar nu i eftermiddag.
den här dagen kommer bestå av gossip girl-topmodel-städning-slingning på simons gråa hår - jobb och mer gossip! inge plugg alltså! känns otroligt skönt :) imorgon är vi lediga också, vilket gör denna dag såååååå mycket bättre.
undra vad jag ska göra då... gossip kanske..


it's not a funday

skolan tråkar verkligen ut mig just nu.. eller kanske är jag som tråkar ut mig själv.. sitter med ögonlocken halvvägs nere i tangentbordet och munnen precis hack i häl. måste se grymt glad ut. magvärk,tandvärk,förkylning och huvudvärk står på dagens meny. låter inte så speciellt roligt va.
idag skulle jag egentligen gå på stan här i svall för att söka apu, men ojoj ingen bra dag idag för det. haha ingen skulle ju vilja ha mig ståendes som ansiktet utåt i en butik som jag ser ut idag! nono! så det får helt enkelt bli imorgon.
nu är rasten slut nu så återgår jag till den otrooooligt tråkiga arbetsuppgiften vi fick.
seya!


blabla all alone

här ligger jag i sängen och försöker föra en diskussion med mig själv angående demokrati och diktatur. vilket inte är det lättaste. uppgiften ska vara inlämnad imorgon men jag skulle behöva minst 2 dagar till. jag menar, vem kan göra en bra diskussion i inlämningsform på 2 timmar och sedan känna sig rikitgt nöjd? vet inte om vi pratar om mig här iaf..

imorgon
har vi sovmorgon, vilket innebär som vanligt 12.30. känns skönt att dom prickar in det på måndagarna sådär lagomt efter helgen. ska även gå till min future apu plats. hoppaaaaaas på det bästa!

nattinatti u dreamers

wow!

subway cookiesarna jaa... dom vart.. hmm.. sådär. men i mitten vart skitgooooood, precis som dom är på subway (ni förstår nog vad jag menar) men jag måste ge kakorna väl godkänt endå. och jag måste säga att dom vart gigaaaantiska! skulle få en sats på 20 st. jag fick 10, så nu kan ju tänka er hur stor dom blev ;)

iaf så, igår när jag skulle kolla statistiken så fick jag en liten chock.
konstigt men roligt nog så hade ni vuxit a looot :D


SUBWAY COOKIES!

nu ska ni veta vad jag gör förnågot.. jooooooo nu ligger det subway cookies inne i ugnen som snart ska tas ut ;) ska bli riktigt spännande hur resultatet blir som!! caaaaaaan't wait!!

misses

det här gör ju så att man längtar ihjäl sig tills dansen börjar dra igång igen.
nu väntar jag bara på ett samtal från Julio!


vem?


kan ni gissa vem det är på bilden!?

myshelg


vilken dag, vilken dag.. känns som man var i skolan helt i onödan nästan.
började morgonen med idrott, men såklart, första idrottslektionen hade vi ingenting på, så då vart det 3 timmar hål på schemat. självklart så var stan bästa alternativet att fördriva tiden. har äntligen hittar min höst och vinterjacka också. och såklart skulle den finnas på Zara. denna butik..

den här helgen översätter jag som myshelg! ska bara ta det lugnt och njuta. ikväll blir det filmen, min stora kärlek. och den är ju såå bra och rolig så är tvungen att se den en gång till. 21.00 på 3an för er som vill se :)
nu ska jag åka och köpa lite gotta! seu


gossip girl


japp, efter idol gav jag gossip girl en chans. eller en andra chans då om man säger så, har sett två första avsnitten nu.
och jaaaa jag vet, jag är seg, efter och allt det där. men nu ska jag försöka klämma in nått avsnitt då och då jag har 40 min icke plugg. vilket kommer bli svårt!

Just nu har jag rustat ut mig med två mobiltelefoner, endast för att jag ska ha en chans att kunna höra väckarklockan. låter sjukt, men om jag ska höra den behöver jag mist 6 timmars sömn. vilket jag inte kommer få ikväll!
05.30 ringer dom och då är det upp för idrott och organisation och ledarskap. ganska hyffsad för och eftermiddag att se framemot med andra ord..
nu stänger jag ner datorn och släcker lampan.

YES!

vet inte om det var kaffet eller de resterande tankarna som hjälpte mig men nu vet jag precis vad jag ska ha som projekt arbete!
och det kommer bli såååååååååååååååååååå kul :D:D:D

projektarbete?

egentligen har vi sovmorgon idag till halv 1.. men vad gör jag då nu på skolan kan man fråga sig. jo! för våran mentor har satt in projektarbete på schemat för att vi ska få börja fundera och så. och här sitter man med alla tankar på annat men ska endå lyckas försöka komma på något vettigt och riktigt bra att göra.
det går bara inte! även att vi på media måste välja ett projekt som är mediarelaterat. vilket gör det hela inte så mycket lättare, för min del.
så tänkte springa bort på subway nu och köpa en latte så jag piggnar till..
hoppas det hjälper lite iaf!


Ny kurs

hellu gott folk! sitter nu på eftermiddags rasten och kollar igenom mailen lite. klockan halv 1 påbörjade jag en ny kurs, Organisation och ledarskap heter den. verkar vara helt okej, men jag känner på mig att jag kommer behöva lägga ner mycket tid och energi på den här kursen i höst. hoppas det finns mycket som intresserar bara så det blir lätt :)

ikväll blir det jobb och plugg som gäller, inte så rolig kväll med andra ord. läste nånstans att DH hade premiär ikväll men det har jag verkligen inte tid att kolla på :/ känns lite surt när man suttit och längtat efter det heeela sommarn. men såklart, skolan går alltid före! (nörd jag vet)

nu är det back to business som gäller!

pluggafton



 kombination plugg och munkar är vad som gäller ikväll! perfect

ikväll är det pluggafton hemma hos oss. eller ja för åtminstonde mig och jocke. (men vilket han endå inte kommer göra om jag känner min bror rätt). har en indesign uppgift som jag ska vara klar med tills på fredag, men mål att göra klart den ikväll så nu är det bäst jag ligger i. en kalender var precis det jag hittade idag också, trots det hemska vädret, en riktigt tjusig en.. men väldigt dyr.. såklart! nu åter till plugget!

jag var ju i need av...


just nu sitter jag och njuter av rasten som vi har. om 20 minuter börjar vi igen, denna förmiddag med Arbetsmiljö och säkerhet. det är nämligen första lektionen vi har med det och de är hyffsat roligt endå trots det otroliga tråkiga namnet :)
sitter och suktar efter en kaffe men har verkligen inte orken att ta hissen ner till 2an till fiket. så jag får spara mig tills lunchen istället.

idag skulle jag egentligen gå på stan för att köpa lite nya kalendrar,almanackor osv osv. vilket jag är i stort behov av just nu! men orken försvinner när det öser ner regn utanför fönstret. så det får helt enkelt bli imorgon. nu ska jag dra igång dagens bloggar innan skolarbetet börjar ;p

hejsvejs!


datasupport to my rescue

nu sitter jag här med min bärbara dator med trådlöst internet, jajjemän ni hörde rätt. trådlöst internet. it-supporten installerade det vid lunch men när jag kom hem återstod bara ett problem. hur i h*veta ska jag få tag på nätverksnyckeln. jag hade ju hört att det skulle stå bak på de trådlösa modemet men det var ju såklart en ren myt enligt simon. och eftersom simon är så snäll så tog han sina små 39or och traskade hit för att hjälpa mig. det tog ju sin tid tills pappa tryckte ut sig att han egentligen kunde lösenordet bara han fick tänka lite. och det gjorde han, efter 30 sekunders tänkande så kom han på det. enkelt det låter va. och ja det var det. ett riktigt logiskt lösenord. efter firade vi eller aa mest "jag" med lite fika :) vilket inte satt helt fel i magen! nu han simpa åkt hem och nu ska jag ut och gräva lite med mamma i jorden.
seu!


här har vi datasupporten!

arbetsmiljöverket

kliver upp och blir klar i ganska bra tid tills jag ska börja traska ner mot bussen. väl nere tar jag upp mobil och kollar på klockan en sista gång. 09.50 står klockan på. bussen som jag skulle åka med skulle gå 10.55. så vad gör jag nere på stan 1 timma innan bussen går? haha, snacka om att ta helt fel på tiden. det märks att det är min första skoldag...
som tur är ligger mammas jobb precis vid stan så nu sitter jag här och dricker varm choklad. inte helt fel med andra ord!
nu måste jag nog gå ner och hämta lite till..


 


RSS 2.0