TERESE GÄSTBLOGGAR!

Lotta har inget internet, mohaha. Så här sitter jag och gästbloggar;) Klart man ska testa på att gästblogga också. Miss blogg owner ska ha prov nu (skulle hälsa det) just nu håller hon på böka och stöka med sladdar, inte din starka sida ser jag. Så vad skriver man när man gästbloggar? Kanske passar på man på att slänga upp massa pinsamma bilder? 

Kan dra en bull histora? Lotta är en snäll/sn tjej men i alla lägen inte så smart. Hon är tjejen som tar ordet gräddar ordagrant: hon häller grädde på bullarna. Hon är tjejen som tror att luften från hårfönen finns i en liten burk (som man fyller på). Dra inga förutfattade meningar nu!! Tjejen är smart, ibland. Grymt snäll (ta åt dig lotta).Så vad ska jag prata om nu då? Vädret? Hmm..

Lägger upp fina bilder på allas och min Charlotta.. och mig (bilder där jag typ inte syns)

   

  
Här är bilder på bara lotta: första bilden är lotta och en munk, andra bilden är lotta på en brygga.
 

TÄNK LOTTA, du överlevde. Men som tur la jag inte upp de värsta bilderna jag kunde hitta.
Vänliga blogg-kyssar från din gästbloggare;)

PLUGG VAR DET JA

läste precis isas senaste inlägg. och jag kan säga redan nu att jag aldrig skulle överleva studentlivet i umeå. så jag måste ge isa en stor eloge för hennes tapperhet! och naturligtvis ett stort lycka till på första tentan. det kommer att gå super och det vet du!!

själv har jag också en hel del plugg att ta itu med ikväll. (inget att jämföra med men.)
har det stora slutprovet imorgon i personlig försäljning så det måste gå bäst, helt enkelt. 
så nu vet ni vad jag kommer att simma i ikväll. papper papper papper..

nu väntas kycklingfilé och kan knappt  hejda mig så nu avslutar jag detta inlägg.


:D


kan bjussa på en bild också. och se så glad jag är att vara tillbaka till tuff work!

IM ALIVE

nu är jag tillbaka i verkligheten. veckorna kommer nu att bestå av skola, plugg och träning. och visst låter de underbart..
jag ska faktiskt redan nu ta mig ner till swemat för en springtur på löpbandet. tänkte mest bara meddela att jag lever och att bloggen nu kommer att vara i full gång igen. 

GREAT AH!!

HUM

bloggen är helt knas. inläggen publiceras någon dag efter och inlägg tas bort och läggs till. så om ni tror att jag blivit wierd under lovet så är det inte jag. bara bloggen.

NYÅR 2008


Nyår 2008!

RSS 2.0