sista april

det är valborg som brukar firas med fest osv men nee inte idag, ikväll ska jag isa och tove sitta hemma och ha det mysigt:D hih, kommer endå få det roligare än alla andra! måste ju spara oss..(hehe).
ska plugga nu, tro det eller ej men måste göras!
ha det så roligt ikväll:DD

söndag

ojjo fullspäckad söndag, gjort massa saker föutom det viktigaste (pluggat)....
kom precis hem från my looooooove, my only love:D vi har kollat på john tucker must die,.. igen! fast den här gången missade vi slutet pga skador på dvdn! kul! aja nu äre bedtime, börjar bli riktigt tröttis fast klocken bara är halv 11 haha!
men sleep well everybody!

?

Do you know
What it?s like
When it?s wrong
But it feels so right?

låångis:))

Igår kväll vare kul, var med tovelina och isa sydde, och  tänk att dom alltid ska sy likadant, (not suprised)  men så fint det blev:D haha!
Idag så blir det lite solning får man hoppas och sen så kanske en sväng på birsta om jag hinner :) för just nu har jag lite för mycket som jag behöver göra, måste också ta kort på olika saker tills redovisningen, uscha! sen har jag inte skrivit klart den och vet inte vad jag ska säga!? och den är på tisdag! KUL! men jag tror imorgondagen får bli plugg dagen faktiskt:D
känns sååååååå skönt med långhelg, och ska inte festa nångång!?!! (inte loppan för dom som vet) men det känns skönt :) nu ska jag gå och göra iordning lite frukost så jag kan börja min dag!

hug&hug!


image85
där har vi dom! nemen kolla, samma outfit på tovan och isa ;) gulliga!
(jag,tove,filippa & isa)


dresses


dom här två klänningarna sydde jag upp i thailand, ser precis likadana ut=)

fredag

idag är det fredag och helg äntliiiiigen=D sitter nu på svenskan och har hyffsat tråkigt, vi  håller på med nån hemsida som ska vara klar för att redovisa och presenteras nästa vecka på tisdag, jippie! jag är iaf inte klar på långa vägar så jag måste egentligen utnyttja den här tiden så mycket som möjligt :) men det är ju sånt man inte orkar ;) ikväll har jag ingen aning om vad som händer, funderar på att vara med isa och tove=) alltid lika mysigt! men då äre bara det att jag måste jobba också ikväll:/ gruvar mig bigtime! men det känns som om jag måste få tag på så mycket pengar som möjligt till *biiiiip*. hih:))
ne, back to work nu!
take care out there :)

tuuuuuuuuut tuut

image81 brumm brumm, övningskörde för första gången ikväll! det gick över förväntningarna faktiskt:D gick liiite trögt i början men sen gick det jävligt bra! nu vill jag bara köra mer så längtar tills imorgon haha=D ikväll har jag också varit lite duktig och pluggat hyffsat mycket! ingenting klart än på långa vägar, suck:S nu ska jag ta och hoppa i säng, nattiii :)))

affe

såhär mysigt hade jag och alfons det idag :)))
image80

memories


här kommer några fler från Thailand! :)
HELT UNDERBAAAAAAAAAART!!!!!!!

skola

såååååååå tråkigt skoldag idag så det är sjukt, webdesign, bläää:( sen har vi idrott, jippie!
vill bara hem så jag kan göra klart alla bilder till hemsidan så det blir klart!
ne nu är rasten slut så back to work, puss:)

familj

image66
här har vi hela familjen Carlbom + två till som tror dom tillhör.

,

image64










sweeeeeeet, måste ha!:)


sköna dag

image62
Äntligen lite sol och lite värme :D idag har det varit sådär med vädret, men endå satt man tycker det är skönt :D härligt ju! nu sitter jag i soffan och kollar på oc fast jag borde ägentligen plugga matte:S fyskäääääms loppa! har prov imorgon och har typ kollat lite på kapitlet iaf ;) men borde verkligen ta vara på varenda minut jag kan just nu! menmen=)
Den här dagen har väl varit sisådär, bra ibland och lite sämre sometimes.. började morgonen med ett besök hos tandläkarn(sämre) så fick jag min nedre tandställning, snyyyyggt! så nu har jag både uppe och nere:D hehe! sen gick vi och köpte kakaor på subway innan vi tog den en tidigare buss hem, loooooooooooovely och jävligt gott! nu ska jag fortsätta kolla lite på tv sen så ska jag åka och jobba(suuuuuck)
 pussen :)!

helgen

fullspäckad helg har det varit för en gåns skull och riktigt mysigt var det också :D på fredagen så var det klassfest och jävlar vad kul det var, sjuuuuuuuukt! bilder kommer därifrån med, haha ojoj vill inte se dom ;) menmen, sen på lördagen vaknade man hyffsat tidigt (tack isa):D och sen vare bara chilling chilling hela dan och sen bjöd isas farfar oss på middag på matverksta, hihi=) kvällen bestod mest av raggåkning i bilen med tove och isa, och massa mys=) söndagen har varit hyffsat seg fast endå inte haha, vaknade tidigt igen (tack simon och maths) sen så var dety bara softa hela dan och sen åkte vi alla och hämtade kebab och kycklingrullar på tre kronor, och fyfan vad gott det är där, lätt bästa stället i stan iaf:D sen ikväll har jag,isa och simon varit och spelat poker med markus och linnea, 20 kr instats och tillslut efter alla reebuys och sånt så blev potte på 180 kr, skulle behövt dom men kom bara 3a! haha ;) bättre lycka(tur) nästa gång!
nu sitter jag iaf och kollar på titanic, såååååå bra film:D måste ha låten där ifrån, blir helt tokig! typ tårögd varje gång jag hör den haha:D jaja, nu orkar jag inte skriva mer=) 
kramiiiiiis

fredag

äntligen är det fredag.. började nationella engelska 10 och slutade 12, så nu sitter i soffan och bara väntar på att tiden ska ticka lite=) ska på klassfest ikväll och det ska bli så otroligt roligt! träffa alla och jaa:) hihi! så sitter bara och längtar nu! så ska fortsätta med det!
Have fun ; )


thailand 07

  
  

här är några bilder från mobilen :D

Onsdag

Heluuu!
nu sitter jag på lektion, bauta tråkigt! men snart slutar vi och då blire shopping!
ne nu är jag tom på ord.. har inget roligt att skriva så.
Hejåhå



image48
det här är gårdagens inköp.

back home

hej igen:D länge sen nu.. det var superbra i thailand, helt underbart =))) säger bara att man måste åka dit för att förstå hur fint det är. men nu är jag hemma igen lite bränd och trött.
Men nu måste jag nog återgå till skolarbeten och stänga ner allt som inte är lagligt på lektionerna ;) .. bilder kommer senare när jag fått in dom på datorn! :)
pussochkram

RSS 2.0