sidsjön

började dagen med att försova mig (roligt) sen bar det iväg ner till svall och därefter till sidsjön, där hade vi nollning eller som lärarna sa ett fint välkommande till ettorna. aa det vart det också, vi fick inte genomföra våra planer som vi hade lagt fram så bra utan det var bara massa lekar. (ockå roligt) sen så smet jag och ankan iväg för att ta bussen till stan. men såklart så missar vi den! och det är ungefär 7-8 km till stan. så vi tänkte att om vi liftar slipper vi gå dom kilometrarna men nee vi fick inge napp... när vi väl var framme inne i stan så missade vi också bussen hem till härnösand (också roligt) så vi fick sitta och vänta i 1 timma på den.
men vi kom på nästa buss iaf och är äntligen hemma nu =)) så nu väntar jag bara på att tovan ska hämta upp mig så jag kan föra över massa bilder till datorn :D

pussstakecare


first

första blogginlägget på ny dattan =) mmmh mysigt vi har det nu här!

sthlm/örebro för 3 veckor sedan

med mobilen.




bild 1 (linnea)          
bild 2
(pappa spänner sig)    
bild 3
(sötnosen)   
bild 4
(och igen)
bild 5 (och igen (gillar kameran))
bild 6 (två mongos i bilen)
bild 7 (filip och jocke på båten)
bild 8 (mamma och pappa grillar)
bild 9 (the beachbrothers, antes dreamteam)
bild 10 (emelie,jag och jocke)
bild 11 (ante)
bild 12 (örebro)
bild 13 (jag, och så fick jag fin musche med hårstrået)

onsdag

onsdag äre idag och det var den stora dagen för alla nördarna på skolan. vi skulle fått datorn men nääääääe det flyttade dom fram tills imorgon! roligt. menmen efter lunchen bar det iväg på stan sen till birsta för att kolla lite:D iaf  nu sitter jag här och bara väntar på att top model ska börja, wiewiewie! 1 timma to go! =)
mmmmh kort dag som ni ser.

kram.

fuengirola

image247

jag och isan en vanlig dag hos filippa.

the art director

jag och lukas fick rollen som "Juni och Ulf"  till terése projekt i vintras. haha riktigt snygga..


   

måndag

image242

japp! så har skolan dragit igång. rooooooligt! nemen dagen var hyffsad iaf.. började 9 på teatern, gick till skolan och sen började vi genast klura ut nollningen, och vi kom på lite roliga saker ;) haha fyfan. sen var det lunch så tessie la fram förslaget om att hon skulle bjuda mig,ankan och anna på biteline och det var sååååå gott :D tack sötnos! efter lunchen så var det bara raka vägen hem och till bussen såklart.
Men nu har jag precis kommit hem från jobbet, tog mig helvetes timmar för det lilla göra jag fick göra men det blir värt det sen endå.  sen när jag väl har kommit hem så ser jag att top model 8 hade säsongspremiär ikväll, kul att man missade det då..men hann iaf se 5 min! yeyyyyyyyy. men det blir repris på söndag som tur är :D

men nu är det nattinatti iaf för min del, upp tidigt :)
PUSSS.

sovgott

   
                    Snart kan man börja använda lägenheten igen, (skööööööönt) då alla småkryp försvinner. det är kanske det enda bästa med att sommaren är slut. nu är det godnattis och nattmössan på , upp 6 (Y)!

sleep well.


without

filippa, nu har det gått 1 dag och jag har inte fått varken mini,bigboyan,statiolkorv........ kom tillbaka?

en dag med dom hära

big boy... såklart

hade tråkigt ett tag, så knäppte lite kort.




the last one

sista helgen innan skolan börjar.


på hamnkrogen med sussen,filippa,tove och isa
    


på minikrogen en full natt (filippas sista mini)
           

monopol (sussen 300 kr, isa 250 000 kr)



förfest hos hellström



lite bilder, 070818

           
     

torsdag

segdag idag! vaknade hyffsat iaf och satte mig vid tvn, som vanligt sug väder ,så då vart det tv och datorn nästan hela dagen fram till matdags. sen plockade fillo upp mig och var ute och far och flygde lite med bilen, sen hade vi lite manikyr och pedikyr (jag vet typiskt tjejigt) .. men jaa.. vi hann bara min halva hand  så nu sitter jag med en fixad och andra ser förjävlig ut:D fint! aja, nu är klockan 02.04 och jag har preics kommit hem från svall, vi åkte och hämtade sofia. det gick bra.... tills filippa säger: -" haha lotta, jag har aldrig kört i mörker förut" aaaaaaah vad bra tryggt tänker jag och blundar hälften av resan. men det gick ju bra, vi fick ju bara sätta på varningsblinkersen 1 gång och lite så......men kom hem iaf så det var ju bra.
nu börjar jag bli lite trött så funderar stark på att sova såååå, thats it.

chao!

07

här är lite sommarbilder från mobilen=))




 

image192
baby 04.00, solen börjar gå upp


 


 
image191
hos isa, fest.




 

image193
fest igen, hos johanna.





 

image194
isabelle och tovelina solar




 

image196
en glad danne försöker gömma sig!




  

image197
carro,flopp och anna på gotland, sista dagen (slitna)





 

image198
isa och flopp vid hamnen


 


Onsdag


   

   


van the man 2 (askass), godis och wii hos johanna igårkväll! fuuuuuun

simon





cool kille i spiderman dräkt!


backkkkk!!!!!!

image178

här har vi camilla,jag,ante,emelie och jocke på bananbåt i thailand. det var ju roligt.. enda tills vi rundade ön.

onsdag

ny dag, och svettigt! blää! värmen håller fortfarande i sig, 3 dagar nu wow record! iaf..vaknade kl 7, och japp jag börjar klockan sju, hoppade upp ur sängen och gjorde klar mig på 10 min. bra jobbat tycker jag:D sen vare bara att jobba arslet at sig i 8 timmar sen var man hemma. drog en och en halv film, götakanal 2 och havla norbit haha hann inte resten:D  götakanal var inge bra iaf och norbit är sådär.. måste se klart den imorgon iaf innan jag åker=) sen gick jag till filippa, vi kollade på so you think you can dance (aaaaasbra:))) och massa annat bra. sen  åt vi massa scrap. som vanligt då! filippas fel.
aah nå roligare hände det inte idag tyvärr. nu äre susstajm för mig! ska bli grymt skönt att bara kyrpa ner och blunda :D

kramen.


fredag

.........ne det blev ingen båt, justja ... någon hade tagit våran båtplats när vi skulle sjösätta, idioter.
så hade all tid för kyle:DD skulle köra bilé med men mamma fegade ur ikväll igen (ver inte varför) och sat att vi kunde ta det imorgon;) blababa...! förresten, det är ju kul att det är ungeför 25 grader och uppåt nu varje dag när jag ska jobba! as kul! då alla bara ligger och pressar på smitta och jag blir bara vitare :(((  men iaf, på fredag jobbar jag bara till lunch, yesyesyes! ska nämligen till örebro till bror och sedan vidare uppåt mot stockholm in i skärgården till en av del av den tjocka släkten! men ajaj nu är det läggdags för mig :/



image177
seeuuuuuu sooooon guys :D:D:D::D

August

image176


vaaarm och jobbig dag på jobbet, 7-4 lite lika förjävligt varje timma.
men nu är jag äntligen hemma och ska ut med båten snart:D sköööönttttttt!
grilla-bada-mysawie!!!! ...... men vafan, måste hinna med kyle också innan jag sover!

aaahja , pusssssss :))


RSS 2.0