Sista fixet

image821
Hejhej alla :D hoppas ni mår bra såhär dagen före nyårafton! själv har jag inte mått bättre känns det som! ikväll har det varit planering och städning hos hellström. allt för att vi ska slippa göra det imorgon. så nu är allt klart och fixat :) nu tänkte jag kolla på några dh avsnitt  innan jag ska sova!

kram och godnatt :)

Nattblogg

image817
väntan i bilen.. hade lite tråkigt som ni ser..

image818
medan isa däremot ser ut att ha kul

image820
sedan kom den här lurvas på besök!

Sundsvall

image815
vem där?


hejhej på er! nu sitter jag och spelar betapet. det nya beroendet. idag när jag och isan skulle åka och köpa min nyårs klänning så gick jag och kollade så var den slut. borta slut fanns inte!! tänkte då skita i nyår. men till slut, den sista butiken vi var inne i hittade vi perfekta! måste tacka isa för det! menmen nu så måste jag kila!

kramisar :)

onsdag

image812
Hejhej :) idag har jag spenderat dagen på birsta. igen! haha men den här gången blev det inte mycket shopping. hittar typ ingenting för folk är galna och det ligger kläder på golven. haha. aja tror jag kommit in en sån här svacka ni vet, en blogg svacka, där jag verkligen inte orkar blogga eller har tid. men hoppas ni klarar er ;)

nu ska jag kila, men ha en fortsatt trevlig dag :D

Juldagen

image810
testar kameran lite=)

yesyes, vi spöade hellström, fast det var jäkligt jämt! nu är jag hemma igen och sitter och spelar crazy taxi på facebook. så sjukt beroende man kan bli av ett spel. ante tog mitt rekord nu så nu tänker jag inte sluta förns jag tagit det. .slut.
juldagen är ju = fest men jag tror inte jag ska ut ikväll faktiskt. antingen det eller så blir det spelkväll hos isa. får se vad som händer.

menmen nu ska jag fortsätta spela, KRAM :D 

Match!

image807
Godmorgon :) trodde inte jag skulle behöva ställa väckarklockan såhär dagen efter julafton men nu har vi bokat för bowling. det blir familje match mellan carlbom och hellström! (du vet att vi vinner isa)

Hoppas ni får en bra dag! :)

God Jul!

image804
god jul på er alla :D

Maraton!

image803
hejhej på er! :) den här dagen har verkligen varit lugn, men endå fullspäckad. familjen har också förökat idag. med katter.. haha men bara två till som tur är. så nu ligger lilla balou på magen och myser. så som min katt aldrig skulle göra. aja nu tänkte jag börja köra igång dh maraton, är bara på 3dje avsnittet i första säsongen så nu är det bäst jag börjar!

Men ni får ha en fortsatt mysig kväll såhär dagen före.
Tusen kramar!


Lördag eftermiddag

image800

Filmtips!

image799
Såg den här filmen här om dagen och måste bara rekommendera den!

Hemma

sundsvall idag igen. nu är det fan slut åkt dit ner på ett tag känner jag! allt är shoppat nu iaf så nu slipper man gå och tänka på det! ikväll vet jag inte vad jag ska göra nu, får se vad som händer. det jag vet är att nu ska jag ta en lååång dusch sen kommer systeryster och charlie på middag! Inatt får vi sällskap med, ante och emlie kommer! äntligen säger jag bara! men nu måste ska jag kila!
 
ha en bra kväll! :)


Happy feet



haha, den här filmen vill jag seee!

Morgonmusik


Leona Lewis - Angel

Bowling

hemma nu, lång dag har det varit. började dagen med att säga farväl till morbor, så ja begravning var det. sen senare in på dagen åkte vi till ikea och var runt och kollade. och nu har jag precis kommit hem från disco bowling, och snart väntar sängen. upp tidigt igen imorgon och köpa den sista julklappen i sundsvall! sen på söndag får jag sova ut;D haha! längtaaaaar! menmen, hoppas ni har haft en bra dag iallafall!

Puss&kram!

Bild

image797

Cp bil!

precis vad jag skyllde på, brukar vara bäst på bilspel men nu gick det inge bra! skyller på bilarna!! nu tänkte jag precis gå och lägga mig, upp 8!

kram och godnatt på er :)

Xbox

image796
nu ska det spelas! isa köpte xbox igår, liraliraliraa!!!111

filmtajm!

image794
kom till skolan 10 min sent. kom fram till idrottsdörren, letade och letade, ingen nykel. så tänkte jag "ringer ankan så får hon öppna" men ingen mobil. hur kan man glömma mobilen? aja så stod där och tröck ett bra tag men ingen kom så gick till skolan och pluggade. provet gick bra förresten! :)  så nu är jag hemma och ska kolla på den hära filmen. good luck chuck. hoppas den är bra! någon som sett den kanske? :)

kram!

Godmorgon

uppe med tuppen! känner mig lite ensam, här i familjen sover alla. tråkigt! för mig alltså;D
idag blev det ingen bowling heller, skolan som strular like usual. Och tessie du skulle ju komma idag för vi skulle säga hejdå! dummis:(
aja nu väntar sminkningen och allt där till! alla ni som är lediga, ha en sköön dag!=)

puss!

Sovtime?

neee inte än iaf! jäkla plugg, så himla less nu, alla går och har jullov så sitter man och pluggar arslet av sig! usch! aja! imorgon blir det endå en lugn dag. bowling på morgonen och sen prov sen ska jag köpa de sista julklapparna, om jag hittar dom dvs :D

men nu ska jag fortsätta nöta, nu gör jag natten för den här kvällen på bloggen!
KRAMAR till er alla!

Bilder

image793
Konst

image792
Kärlek

image791
Drömmar

Hemma nu..

..och sitter och kollar på that 70'z, så jäkla bra! har precis varit och kollat på niornas julavslutning, fick lite julkänsla men annars vare inte så vidare bra. menmen, ikväll blir det pluggapluggaplugga eftersom vi har prov imorgon. men nu måste jag fortsätta kolla :)

krambanan!

Sovmorgon

image790
japp det har jag fått i 3 timmar. skulle upp 5 annars. men tänkte att första lektionen var helt onödig så somnade om :) har precis käkat frulle och nu gör jag absolut ingenting, förutom att blogga då! =) idag blir det fotografisk bild sen så ska jag och tessie åka hem lite tidigare. vi ska kolla en julavslutning i kyrkan :)
men nu tänkte jag hoppa in i duschen!

PUSS!!

Solning

nu ska jag snart gå och lägga mig! ikväll har jag tagit med bror på hans första solning, haha! tusen frågor och en nervös liten kille! hah! menmen, pluggningen har jag också gjort lite av, har prov på trosdag i svenska. as drygt! såhär passandes till jul och allt. har 5 andra uppgifter att göra klar också innan torsdag, men jag vet inte hur fan jag ska hinna med det så får väl slarva igenom dom lite. aja, nu säger jag godnatt för den här dagen!

Godnatt :)


Sommar jaa tack!

image788
häääärlig sommarbild på mamma och pappa från i somras! :D

NÄRA döden upplevelse

jaa kan man säga! sätter sig på bussen lättnad med att äntligen få slappna av och sova. men med en jävla rivstart kör han iväg, trodde han skulle köra på dom som gick över övergångsstället. iaf så när vi kommer till en stor sväng som leder ut till e4an så jag lovar bussjälveln stod inte på alla 4 hjulen, två var uppe i luften minst, för inte fan vad dom där dom skulle vara! så satt jag med tessie och bad hela vägen hem att vi inte skulle råka ut för något. var nära att ringa några och säga farväl, så jävla fort körde han. aja nu har jag avreagerat mig lite.

och alla ni som har körkort, kör försiktigt. kram!

together


Godmorgon!

image787
nu har frukosten precis lagt sig i magen och nu är det väl bara sminkningen och det sista kvar.
idag blir det en lång och dryg dag på skolan. matte och engelska 3 timmar var. usch! efter ska jag springa på stan och köpa min två sista julklappar, ska försöka vara lite snabb så jag slipper komma hem så jäkla sent!

Ha en bra dag! puss :)

Godnatt!

nu är det nattedags för mig! imorgon blir det en tidig morgon, har 3 dagar kvar i skolan sen en vecka efter jullovet sen ingen skola på 3 månader. så otroligt skönt, kan inte fatta!
men hoppas ni haft en bra kväll!
 sovsött! :)


Versace chicks!

image783
alltså seriöst, hur äcklig kan man bli?

Nya smyckeshängare?

image782
båda dom här snygga finns i butiken Living!

Godmorgon alla bloggare!

sitter här med filten runt mig och sneglar på oprah, skulle varit inne i duschen för en timma sen men är så himla seg :) måndag= ledigt så då tänkte jag besöka isan på kicks om hon inte har slutat innan jag har tagit mig ner dvs ;D men ha en bra måndag u guys!

puss&kram!

Shall we dance?

image781
ikväll är det Shall we dance på 4an, jag vet inte varför men jag har aldrig sett den förut. fattar inte att jag missat ;D alla säger den är skitbra också! men den ska jag se ikväll iaf :D sen får man ju inte missa parlamentet heller om en halvtimma, favvosen björn gustafsson är ju med ;) det får ni INTE missa!

hejdoo :)

,

image779

Just another song


Lifehouse - You and Me

Söndagmorgon

nu har jag tagit en låååång sovmorgon! känns jäkligt skönt att vara utvilad :D idag blir det städning nu på dagen så jag slipper ta det sent ikväll som alltid. syster lämnade kvar guitar hero här igår så nu tänkte jag lira lite efter frukosten ;) hah! så jäkla kul, ni som inte har spelat, SPELA! man blir psyk fast i det! ;D

kramkram till er alla :D


Lite bilder sen igår

  
    
här är bilder sen vi var hos johanna igår, snodde lite från isan!;)

Lördag

image764
hemma nu från birsta, och är suuuuuperduper trött. men hinner inte sova! isa med familj och camilla och charlie kommer på middag här ikväll så nu måste jag börja hjälpa till sen dusch lite fort! :) ikväll blir det mys och så ska syster ta med sig sina gitarrer så då blire guitar hero ;) och nu ska du få spööö! haha men nu måste jag kila, ha en bra lördag allihopa!

PUSS :)

Paparazzi


 
jag och tessie känner på hur det skulle vara som om man var kändis. efter en stund så kan vissa beteenden smyga fram..

Trött

image757
nu är jag uppe igen, lika tidigt. hade sjukaste drömmen som vanligt, ena studen var jag och dansade och sen var jag på en begravning. aa jag slutar aldrig förvånas! men nu sitter här  i morgonrocken med halvöppna ögon, och jag får verkligen inte upp dom. haha! nu ska jag äta frukost och sen fixfix sen bär det av till birsta yttligare en dag!

Puss på er alla!

Fredag

image756
idag har jag varit i svall med isan, hade ställt in mig på en hel del shopping men sen när jag står och försöker betala ett par skor så har jag inte pengar kvar på kortet!?!? dom bara försvinner så himla fort utan att man vet att dom funnits. aja men det blev iaf en ny plånbok och någon konstig poncho. ikväll ska jag inte ut, det blir middag och spelkväll hos johanna istället med isan,tove,sussen och johanna. men alla som ska ut, tare lugnt;)

KRAM :D

Slingning!??

image754
Den här nya färgen från Loréal är ingen rekommendation om ni skulle fråga mig. så jag skulle inte slösa pengarna på denna! :)


har nu slingat håret med schwarzkopf poly blonde silver, det vart iaf ingen skillnad på mitt hår. så ja, nu vet jag inte rikigt vad jag ska köpa för färg, haha :D kanske nån som kan tipsa?

Godmorgon alla trötta!

nu har jag precis vaknat, sitter och kollar på julkalendern och vill ha frukost nununu, men måste träna före! efter det ska jag slinga håret, haha igen. sen ska jag åka till sundsvall med isan :D shoppa liite ;) men nu träning! ville bara säga godmorgon!

och ha en bra fredag allihopa!


*

image752

Schööön kille!

dan the man!




Lucia

image750
lucia idag. har hunnit varit på två stycken. efter kyrkan gick jag på stan, tog en fika och väntade på isan. vi gick runt och kollade lite och shoppade lite =) köpte också ännu en ny hårfärg. vad kan man säga, 4:de gången gilt? tänkte slinga imorgon bitti, haha hoppas det syns nu bara!=) aja nu ska jag fortsätta mysa med isan!

Ha en bra dag!:D

Godmorgon!

godmorgon! uppe med tuppen kan man lätt säga att jag är! sjukt trött med! idag blir det lucia sen ska jag gå och köpa lite slingfärg och slinga håret. iiiiiiigen! nu väntar jag bara på att teet ska koka så jag får äta lite frukost, men ville bara säga godmorgon och så :) 

kram på er! 

Bakning



ikväll har det varit bakning hos simpeli, jag och isa bakade, fudge,knäck och sånna här cornflakes kakor typ, ja det gick ju bra. Hah, ne faktiskt inte,  häften blev bränt! aja roligt var det iaf! nu ska jag sova snart när jag orkar, ska upp hyffsad i tid för att vara ledig, ska kolla på lillebrors lucia =) men nu säger jag nog godnatt!

Sov gott alla :D

Everywhere


tror jag har hittat den nya stjärnan på youtube;D

blä

image744
nuu har jag kommit hem! fick skjuts hem av systeryster:) skönt att slippa bussen! var ju hos tandläkarn idag. jo det gick ju bra enda tills hon började SKÄRA BORT en bit av mitt TANDKÖTT. har aldrig varit med om något äckligare. mådde så illa och ville bara försvinna. fyfan. nu några timmar efter har jag iaf slutat blöda. heh......
men nu ska jag mysa i soffan! seu :))

Engelska

booooooring, har as tråkigt nu på engelskan, vi har precis börjat med ett jätte stort projekt, och vad tänker dom med då??? 1 vecka kvar sen jullov sen har vi bara en vecka på oss efter lovet sen går vi på apu. nödvändigt. ne! idag blir det bara halvdag också. ska till tandis nämligen. ska byta ut massa grejjer i järnkäften :(( blää! 
ne nu ska jag vara lite duktig, hejdo!

image743
här kommer en bild från inspelningen av filmen!

tisdag

puhhh, hela kvällen har jag hållt på med musiken och skivorna hit och dit! men nu är jag klar och redo för natten! imorgon blir det sista dagen innan helg. blir ledig, tor,fre,lör,sön,mån så det blir 5 dagars helgen:D SKÖNT! idag var jag på stan lite, köpte en klocka (och ja simon, det är en tjejklocka) sen så när jag kom hem hade jag äntligen fått min dr brandt kräm. så jäkla sega dom var att skicka den! aja nu är det natten, upp 5! wie!

godnatt och kram :)


This years Christmas record

sitter nu och bränner ut 3 julskivor. såhär blev listan :)


1. Cascada - Last Christmas

2.Mariah Carey - Santa Claus Is Comin' to Town

3.Mariah carey - All I Want For Christmas Is You

4.Celine Dion - Happy Christmas

5.Christina Aguilera - These Are The Special Times

6.Celine Dion - Alone

7.Christina Aguilera - Have yourself a merry little Christmas

8.Westlife - Total Eclipse Of The Heart

9.Christina Aguilera - Oh holy night

10.PLAIN WHITE T´S - Hey there delilah

11.Espen Lind, Askil Holm, Alejandro Fuentes & Kurt Nilsen - Hallelujah

12.Westlife & Delta Goodrem - I'm All Out Of Love
13. Kent - Mer jul

nu ska det det brännas!


Sov sött!

ännu är jag vaken. vet inte men orkar verkligen inte sova! ska upp typ halv 6 så kanske borde tänka på refrängen. men den här veckan blir det bara 3 skoldagar. tänkte ta min lediga dag på fredag så då får jag fre,lör,sön,mån ledigt! skulle vara jäkligt skönt :D

ikväll har den här låten spelats som mest!


godnatt alla!

lusselusse

sitter just nu och gör julskiva till mig och sen så ville mamma också ha en! hah! så nu har jag suttit i över en timma och funderat och kollat vilka låtar jag ska ha med. den blev jäkligt bra måste jag säga :D nu ska jag bara be bror ladda ner alla sen bränningen sen äre klartt! det är lite bakning på gång här hemma också, och det lukat sååå gott! här är lite bilder :)


image739

image736

image737

slingdax!

vaknade runt 2 så det blev en lång sovmorgon! skönt:) nu är ska jag slinga håret, liiiite nervös bara, det kommer bli bra bara det inte blir något gult. annars sover jag fan med silvershampoot i! aja nu ska jag sätta igång kanske, hörs later :)


Något som slank ner från igår.

image735

trötttrötttrött

nu är jag ruggit trött. nu är det bara musiken kvar som håller mig vaken! så ska väl börja fundera på att sova :D imorgon är vi ju lediga så blir en långlååång sovmorgon. eller iaf tills jag vaknar. imorgon ska jag slinga håret..äntligen, sen ska jag ner till systeryster och softa, spela lite guitar hero och sjunga också såklart! menmen sovgott ni!

haha, check this out!


lite seg i början, men blir bättre för varje sekund som går! ;D

Shopping

image732
idag har vi åkt ner till sundsvall igen, det blev birsta också såklart! men jag kan säga att shoppa bakis är fan ingen bra kombination! blä!:/ aja, det blev en hel del shopping iaf, nu har jag bara 3 julklappar kvar också :) det råkade också såklart slinka ner nån väska hit och dit. aja, ikväll ska jag bara fetta mig och ta det lugnt! får se om jag orkar åka och jobba också!

KRAM :D

partii

image731
yes nu är det fest!

Shopping&Fest

image730
nu har jag precis vaknat och nu har jag varit och tänt ljus över hela huset. haha. här är det mysigt nu kan jag lova:) menmen, ställde väckarklockan idag för att today blire shoppinggggg i birsta! :) efter vi kommit hem lär jag ha det lite stressigt, ska hinna med att duscha och fixa mig också, jappjapp för ikväll blire fest! har lovat desperata isan att gå ut, men för min del blire jäkligt lugnt iaf=)
jaja nu tänkte jag gå och göra mig lite frukost, ha en bra lördag allihopa:)


Julshopping?

image727
nu är det snart lunch och sen en snabbis fotolektion sen ska jag se om jag hittar några julklappar här i stan. vet inte vad jag ska köpa än får se vad jag kommer på. ikvällis har mamma bjudit in isa på middag. tacos såklart (eftersom isa bestämde). sen får jag se vad osm händer resten av kvällen, idol är ett måste iaf!

seu!

På skolan

nu sitter jag på skolan.. SJÄLV! tur att lukas är snäll som sitter med mig idag. kunde inte ta min lediga dag idag för våran grupp har inte redigerat. asdrygt! skulle vara riktigt skönt men en ledig dag. men det bli nästa fredag istället! sitter och smörjer in mina fingrar med lukas ansiktskräm (luktar kille), glömde min handkräm hemma och mina händer börjar bli grymt torra så nu får jag lukta kille på fingrarna;) hah!
men nu ska jag kila in din medialabbet!

puss:D


Necklace

image724

Julkalendern

image723
nu tänkte jag ta igen 5 avsnitt av julkalendern! det görs i soffan med täcke och massa ljus runt. mysigt!

No funday!

image722

brist på tidsfördriv?


fick personligt rekord idag på tetris, haha så om ni har VÄLDIGT tråkigt (som man har ibland på skolan) så är det bara gå in och utmana mig;D (anna har inte lyckats så bra än) men här är adressen  ---> http://www.neave.com/games/nblox/game.php

english

image719
vaknade timman före jag skulle åka till skolan, fick panik och hoppade in i duschen fort som satan. och sen när jag skulle gå så tappade jag datorn i golvet, SÅKLART! så nu blev mitt lilla sträck på skärmen ännu mer tydligare:S aja, kom till skolan och trodde vi skulle få se på film. men nixxxxxx, nu ska vi ha speeeeeaking i engelska. kul! (anki vi ska redovisa så det är ingen ide att sitta och tryck hemma;)) men nu ska jag göra lite nytta!

kramisar:)

no one


absolut favorit....fortfarande

filmz

image717
nu ska jag gå och slänga mig ner bland duntäckena och kolla på film, det blir I know who killed me med lindsay lohan :) hoppas den inte är allt för läskig..

tråkiga tisdag

nu sitter jag på skolan och har lunch. vi hittade ett rum med internet där vi kunde sätta oss. nu väntar jag bara på att filippa ska komma in på msn. men slowass som hon är;D hon ska visa mig lägenheten! är as nyfiken på hur det ser ut nu:) förresten så var bottoms up ASDÅLIG. se inte den. slöseri med tid bara! men nu ska jag kolla igenom manuset innan vi ska filma, så pusspuss på er!

keith


häärlig låt med keithan!

Ny månad, nytt horoskop


Vattumannen

Du har mycket i huvudet just nu. Arbetet är roligt men komplicerat. Du får inte så mycket tid som du skulle vilja för familjen. Du inser att du måste välja om du ska satsa på karriären eller familjen. Det är klokt att rådgöra med dina närmaste, eftersom beslutet berör er allihop. Har du familjen bakom dig kan du satsa så hårt du vill, men drar ni åt olika håll har du ett problem att lösa.


Fiskarna

Det blir en bra månad om än fysiskt påfrestande. Arbetet sker i högt tempo och du får sällan chans att hämta andan. Du skulle behöva en paus, men skäms för att ta ledigt när det är som mest att göra. En långweekend skulle kunna ge dig energi att orka med en vinter. Tänk inte bara på plikter, unna dig att vara lättsinnig mellan varven. När du mår bra presterar du bättre på jobbet.


Väduren

Efter regn kommer sol är ett talesätt som passar bra in på dig. Du har haft en tung period, men nu väntar ljusare tider. När du väl har insett att det inte lönar sig att smita från problemen blir vardagen så mycket enklare. Du får mer gjort än du brukar och det ger dig mer fritid. Den närmaste tiden handlar om att starta på nytt igen. Du provar gärna olika aktiviteter och är öppen för möten med nya människor. Det blir en bra månad med många roliga överraskningar.


Oxen

Månaden som kommer handlar om att övervinna en rädsla och bygga upp ditt självförtroende. Du har länge funderat på en förändring inom arbetet, men fram till nu har det mest handlat om en dröm. Nu har du möjlighet att förverkliga dina ambitioner. Yttre omständigheter spelar dig i händerna. Det enda hindret är din brist på tro på dig själv. Du är rädd att du inte ska lyckas och det kan få dig att backa från en unik chans. Sök stöd hos dina vänner och din partner.


Tvillingarna

Det har länge känts som om ditt liv har styrts av någon annan. Nu har du chans att ta kommandot. Men det är viktigt att du inte glömmer bort att vara lyhörd och uppmärksam. Ibland är du både blind och döv när du vill driva igenom din vilja och glömmer att även andra har värdefulla idéer som du borde lyssna till. Låt inte din fåfänga bli ett hinder. När det gäller ekonomin bör du vara rätt återhållsam en tid. Stora utgifter väntar inom kort.


Kräftan

Du står inför ett tufft val och känner dig handlingsförlamad. I stället för att agera aktivt och påverka ditt öde är risken stor att du kryper ner i sängen och drar täcket över huvudet. Ditt problem är att du inte vill ta konsekvenserna av de beslut som du fattar. Tyvärr undviker du inga problem genom att medvetet vara passiv. Tvärtom blir det snarare ännu mer komplicerat eftersom du tvingas att leva med andra människors beslut.


Lejonet

Månaden handlar om att utvecklas som människa. Du lär dig en värdefull läxa som visserligen gör ont, men som hjälper dig i framtiden. Lite sveda och värk är ett billigt pris om du jämför med de problem du kunde råka ut för. Var tacksam i stället för bitter. Och se till att dra nytta av det du lärt dig. En vän kommer och skvallrar och du känner dig tröstad av att höra att det finns de som har det värre än du.


Jungfrun

Tyckte du att senaste månaden varit stressig? Det blir bara värre. Kraven på dig ökar ständigt och nu har du kommit till ett vägskäl. Det är viktigt att du funderar noga innan du väljer åt vilket håll du ska gå. Antingen säger du ifrån och markerar att du inte orkar mer, eller så fortsätter du i ett allt högre tempo och riskerar vänner och familj. Ditt häftiga humör och tidsbrist gör att dina närmaste drar sig undan.


Vågen

Du har svårt att säga ifrån och det gör att du har mycket ilska som pyr inom dig. Försök att ventilera din irritation med jämna mellanrum. Om du håller för mycket inom dig blir du bitter. Du är genomsnäll och risken är stor att du blir utnyttjad av dem som inte ser ditt sanna värde. Om du säger ifrån mår du bättre och vinner respekt. Din partner stöttar dig med goda råd och en kram när det är extra tungt.


Skorpionen

Dina känslor har ökat i styrka, men det rör sig inte om en harmonisk förälskelse inbäddad i rosenröda moln. Det här är snarare en destruktiv passion som du kämpar för att undvika samtidigt som du snärjer in dig ännu mer i de komplicerade känslorna. Konfrontera dina känslor och fördomar och ta hänsyn till en eventuell tredje eller fjärde part.


Skytten

Du dras in i en omtumlande och spännande intrig. Dina två närmaste vänner har kommit ihop sig och försöker nu värva dig till sin sida. Det kan verka som ett klassiskt drama, men librettot är djupare och mörkare än du känner till. När du börjar inse hur komplex konflikten är känner du dig verkligen frestad att blanda dig i leken. Du tror att du kan lyckas medla om du bara hittar en sträng som slår an hos båda dina vänner.


Stenbocken

Det är en bra tid att prova något nytt på jobbet. Du har goda möjligheter nu när både Jupiter och Saturnus spelar dig i händerna: Kreativt tänkande kombineras med disciplin och organisation. Just nu är du alla chefers dröm. Din intuition är finslipad och du vet tveklöst vad som är värt att satsa på. Privat är det lite mer turbulent. Du och din partner pratar länge och gärna, men snarare förbi varandra än med varandra.


foto


image713

catch the sun
image712

filmtajm

image711
hemma nu, jobbat ikväll, snäll som mamma är erbjöd hon sig att hjälpa till, så det gick dubbelt så fort! :) har alltid vela haft tillbaka 5an med, så hade pappa fixa det när vi kom hem, jäkla soft! nu ska jag kolla på film, det blir bottoms up med paris hilton. haha! hoppas den är riktig bra och tjejig ;)

kram och godnatt min skatt!

david



just the right song.

städ

nu har jag precis städat klart lägisen, jäkligt jobbigt att anstränga sig när man är bakis. men fint blev det!:) 4 gäster har kommit på besök och så klart harley. den jäkeln ligger och tuggar just nu på min tå. inget kan stoppa han heller! nu blir det mys med glögg,kex och sånt. riktig julkänsla är det här! ;D

pussochmys!


jag hörde fest

image710
trött men pigg! sitter nu dygnsur och väntar på att håret ska torka lite så jag kan blåsa resten, ikväll blire festfestfeest! så nu måste jag skärpa mig lite så jag kommer igång. musik är det enda rätta!

have fuuun!

öppet hus

väckarklockan ringde nyss, har ätit frukost och nu ska jag bara fixa mig innan jag är klar. ska vara på skolan klockan 11. det är nämligen öppet hus på våran skola och då frågade läraren mig,anki och tessie om vi ville vara "gudie" med han där i typ 3 timmar. och då fick vi ta en ledig dag sen nästa vecka. så det var ingen tvekan om att jag skulle ner då ;D men nu har jag lite bråttomt! ha det bäst:D

RSS 2.0