ledigt

hääääääärlig ledig dag måste jag säga :D vakande av väckarklockan 12 och gjorde i ordning lite frukost som jag avnöjt i solen! sen kom isa och sen har vi bara nött sims2 hela dagen, tills 9 haha! :D så nördddddd! men såååå kul och beroende! åkte och hämtade mina bruna linser också, äntliiiiigen:D 1 år sen prick sen jag hade det sist! roligt med lite omväxling för en gåns skull! haha iaf idag så var det första gången jag hade platt hår på vene flera år... och säger bara, NAKENKATT! som en sån ser jag ut! (ljuger inte)! nu ska jag göra mig lite kvällsfika! :D
pussen:D!

lillbitch 17år




Såhär såg det ut på tisdag morgon på tussies 17års dag :)





 

första doppet!

image139
ojj, brrrrrrrrrrrrr kallt! har nyss tagit första doppet på smitingen med ankren! och ja det var kallt hua! nu skulle man behövt lite värme ;) men istället så nöjer jag mig med sims2! haha, har spelat ett x antal timmar ikväll och ska börja spela nu igen:) har en känsla av att jag inte kommer sova nått inatt :S men det är bara njuuuut för nu är jag ledig tills månad! WIHOOOOOOOOOO ;D imorgon torsdag ska jag... hmm, haha jo ska övningsköra för det blev inget ikvällens! sen åker ju ankan till bulla den jäveln! hon får väl någon vink eller så om hon är snällis och lovar att inte bli brun!  buhuu, vill också vara brunis igen :( länge sen sist! nästa gång ska jag köra på att åka några veckor innan sommarlovet iaf! aja sen senare på dagen ska jag nog at en sväng på stan och kolla om jag hittar något fint till helgen =) det är nämligen tivilot här i härnösand den 1-3 juni, och får inte glömma att det är marknad med! så på fredagen lära det blir en tirtt nere på stan men inge fest det sparar jag tills lördag med mina pinglor ;) och.. inge karuseller för min del, vet hur det brukar sluta, haha! no comments! blaningen mellan karruseller och sprit kanske inte brukar vara den bästa blandningen? vem vet. jag vet! aja får se hur det blir som :D söndagen ska jag bara njuta av att vara BAKIS, wiho (för det är ju så skönt).. nåååt! ne nu kan jag inte slösa mer tid här inte, simmarna väntar påme! have fuuun!
pusshej!

trött

haha, bra att man försover sig tills 2 också! great.........nu blire fika och simssssssssss2 för hela slanten! och för varje minut som går njuter jag av
KISS :D

födelsedag

sådärja, bytt dator nu och det är sååå mysigt här uppe :) idag är det tessies 17års dag, GRATTIS SÖTNOS:D igen haha! så jag och anki bakade en jordgubbstårta och ställde på hennes plats i klassrummet och hängde upp balonger ovanför och serpentiner  :D får inte glömma partyhatten som vi hängde på stolen som hon fick lov att ha på sig hela dagen ;) den var fin! haha! överraskad blev hon och tårtan var mmmhmmm god! ska lägga in fina bilder sen som jag tog hihi! :D
menmen, fick sluta 10 också, ganska skönt, men bussen går inte förns 11.55 så man får tidsfördriva lite tills dess och det är inte det roligaste! men noggen satt fint ;) jaja väl hemma, 1, satte på en film men somnade halv 2 och vaknade vid 6! haha nödddddigt då! men gryyyymt skönt, behövde det!
ikvällarns blir det övningskörning och lite tv :D nopluggnopluggnomoooore!
KRAM!

schpanien

image138

BRING ME BACK!

m å n d a g

tråkiga måndag, men sista pluggdagen ;) sååååååååååå himla skönt! för imorgon är det inlämning av datorerna. så nu är det bara att förflytta sig till sommardattan ;) haa! idag händer det inte något speciellt alls, ska bara göra klart sista hemsidan sen är jag klar, och sen lägga över alla bilder/låtar och skolarbeten till andra datorn, kommer ta sin lilla tid det med! får se om jag hinner med att övningsköra med, det var ett tag sen nu och sist gick det som det gick så det var nog bra med en paus ;) haha! aja nu ska jag fortsätta min roliga weblektion! wohooo!
kramkram

bye...

image137


...or not?

dagen efter, dagen innan

gårdagen var jävligt rolig hos tove :D haha tack tjejer! dock var det inte så roligt på stan, vilket inte var överraskande men det sas att det skulle vara mycket folk ute eftersom det var crusing och så men tyckte inte det var så mycket än vad det brukar vara, aja innan var det kul iaf :) idag vaknade jag runt 11 (eftersom jag ställde väckarklockan) då var det bar att gå upp och gå ut och lägga sig i solen, och det var vaaaaaaarmt! klarblå himmel och tempen var hög :D men.. efter 30 min fick jag lov och gå in, finns det något värre än att bara ligga och sola?!? såååå tråkigt! aja, idag och ikväll skulle jag ju plugga eftersom jag har en del att göra men har inte ens börjat än :/ känns tungt. kommer väl sluta med att jag sitter inatt och gör hela skiten.
aja nu äre film på g om 15 min på TV1000, ska se just friends, hoppas bara det är en bra film :D!

.take care.



några bilder från igår kväll!




,

played

feest

nu har jag precis ätit middag och magen är proppfull! och jaa ikväll skulle jag ju jag ta det lugnt och sitta hemma och bara mysa, men njeeee blev inte riktigt så ;) det blir en två-dagars! ojoj... jisses hur ska jag orka det här. fick till och med lov att lägga mig i soffan hos isa för hade sån huvudvärk.. och nu är det bara börja om igen! men det ska bli kul iaf :D nu ska jag fixa systers hår tills ikväll! (jeeeeeeettedutti)
PUSSS :)))

picture


här är några bilder från grillfesten :D!

image129

picture


image128

picture

image127

picture

image126

picture

image125

picture

image124

picture

image123

picture

image122

l ö r d a g

jisses... vaknade upp, hmm ne inte hos mig, men som tur var vaknade jag upp hos tove:D haha! gårdagen med grillning och fest blev kanon:D eller bortsett från grillningen då.. allt började med att vi skulle sätta på grillen och det gick ju inte så lyckat om man säger så, vi trodde vi inte hade något gasol kvar eftersom den slocknade hela tiden, men haha det var ju för det blåste så mycket (så smarta) haha,så middagen blev väl runt halv 8, 8 till slut :D men gott var det iaf!  menmen.. idag lördag ,så ska jag snart (efter jag städat lite) åka till affären och handla en fet godispåse och sen vidare upp till isa :) vi plugga och vara flitiga ;) jobbigt att måste plugga på en lördag liksom men har ju 2 hemsidor att göra tills på tisdag för då lämnar vi in datorn:/ suck! så nu gäller det att ligga i om jag ska fixa det! tänkte lägga upp lite bilder från igår med när jag fått dom till datorn :) ne nu ska jag fixa iordning mig litte!
hugsssss


g r i l l f e s t :D

nu är det äntligen fredag och såååå underbart=DD solen skiner och det är hothothot ute! nu har jag precis kommit hem från skolan, åkte dit till 10 och gjorde en redovisning på 10 min sen åkte jag hem igen, nödvändigt va! menmen det måste göras och nu är det klart så det känns skönt:D nu ska jag laga lite lunch till mig själv och sen ska jag börja förberedqa för grillfesten:D måste ju lära mig gasolgrillen som sagt.. kan bli kul! sen åka och handla massa grejjor och sen ska jag fixa lite andra saker! längtar nuu, det kommer bli sååå mysigt och roligt :))
PUSSSS!

;)

guess who?!;)

image119

storstädning

image117

jaaa den omtalade överraskingen som alla gick och suktade och väntade på efter redovisningen och jaa.. dom kommer in med. saft SAFT! ååhh mmmmumss! nu får ni skärpa er förfan;) aja efter jag klivit av bussen i h-sand gick jag hem och skulle hämta nykeln på hemlisstället;) haha och kollar, hmm nee inte där.. då går jag kollar om källardörren är öppen (vilket jag visste att den vatr) men den var naturligtvis låst, då tänkte jag något önsketänkade att någon glömt balkongdörren öppen, men nene inte det heller! så gick till bron och drog upp datorn som en nörd! satt där i 2 timmar i regn och sol....... tills lillebror kom hem! han hade glömt tagit med sig den! tackkkkkk! iaf nu fick jag värsta rycket och började storstäda hela huset, vet inte varför och fråga inte.. iaf nu ska jag slutligen tvätta några väskor sen är jag klar :D! hoppas på lite isanälskling ikväll med:D:D:D
kisssses

torsdag

torsdag idag och har inte varit tröttare.. gjorde musikvideon till 2 inatt då jag gick och la mig :(( så hängpåsar nu eller.. haha! resultatet på musikvideon vart bra.. eller hur anki? har också precis redovisat och nu är det hälften kvar to go:D efter redovisningen är klar så ska vi få en överrasking av mange och anna, tippar på att det är fika och massa gott ;) .. eller hoppas;)
Kort dag idag också, slutar efter lunch så då ska jag bara hema och sooooova så jag kan vara pigg tills ikväll ;) wie!, nu gnäller anki så bäst jag skyndar mig.. ska nämligen måla hennes naglar, im the pro ;) ahha eller så inte! sist jag gjorde fick hon kommentaren, "tippexnaglar".. bättre lycka nästa gång:D
kramhej! 

onsdag

image114
heluuthere, är just nu på skolan och suktar efter maaaaaaaaat:) får pina mig i 15 min till sen är det lunch! hoppas bara att det är något gott annars blire subway! skön skoldag idag förresten, slutar efter lunchen ( eller egentligen ska vi spela en fotbollsmatch mot paralellklassen men har andra saker för mig som jag måste göra och fixa ;) ) haha! Idag ska det shoppas också lite iaf här i svall innan jag tar bussen hem, måste ha lite nya kläder, sen måste jag hitta en outfit tills fredag:) ska nämligen ha grillfest då hemma hos mig med alla tjejerna, kommer bli jäkligt kul och jätte mysigt ;) sen måste jag ju lära mig gasolgrillen (lycka till), haha! menmen iaf.. redovisning imorgon av musikvideon också  och jag hmmmmmmmm pluggade inte så mycket igår om jag ska vara ärlig:)) dummamig! nu ska jag packa ner datorn och göra mig klar för lunch!
have fun!

musikvideo

nu har man precis kommit hem från en tuffskoldag... så ska det ju inte vara sista veckorna men nene, nu har jag två stora grejor kvar som jag måste bli klar med tills på tisdag för då ska vi lämna in datorerna! eftersom vi har alla ämnerna på datorn så vet jag inte vad vi ska göra resten av dom 2 återstående veckorna ;) ganska soft! ne nu är det back to business, redovinsnign av musikvideo på torsdag! yeyyyyy:///
kram till alla :))

cirkus

kom precis hem från cirkus, vilket var hmmm.. aa roligt för barnen iaf ;)
kan verkligen inte tycka om cirkusen när dom tar in dom plågande djuren.. hemskt. alla vet ju hur det går till bakom scenen och under turnerandet runt om i landet.
menmen, det var en rolig kväll :)! nu äta varma mackor och kolla på lyxliv med pappas plast kort sen sova! ;)
pussochkram


,

nu har jag äntligen hittat lägenheten jag och isa ska bo i ;)
dreaaaaaamplace!

image111

hothothot

sitter nyduschad i soffan och äter frukost och myser just nu, inte dåååligt:D gick precis in till köket för att kolla hur varmt vi har det här i "norrland" (faktiskt mitten av landet) och det visade sig bär hela 19 grader och klockan är bara 08.40, helt sinnes!! undra då hur varmt det kommer vara ungefär mitt på dagen ;) ojoj!
Helgen blev inte som jag trodde, skulle sitta hemma på lördag och slöa, men klockan närmade sig 8 och blev allt mer och mer partysugen så jag och tove åkte till jossan på fest;D! riktigt roligt var det!
Nu klockan 10 ska jag,tessie och ankan kolla på när alla studenter har mösspåtagning! kuuuuuul för dom...

nu måste jag nog göra mig iordning om jag ska hinna ikapp tiden:D
pussis


zara

image110
ibland känner man ju att man vill vara lite kortare!

SPANIEN!

Några pic från spanien;D!





marbella

image94
och ja.. vi köpte dom ;)

fredag

image99
nyvaken och trött! sen har man fått byta datta ställe från min älsklings-soffa till övervåningen för pappa har bjudit hem några gamla klasskompisar.. obekväääämt..
nu sitter jag bara och väntar på att isa ska komma hem från birsta så vi kan åka och köpa slingfärg till mig! ska nämligen bli lite blondare i mitt underhår eftersom isa klagar så mycket på att det är lite mörkt ;) så nu får hon som hon vill! sen blir matlagning med robert och isa, (gissar på tacos) sen får vi se vad som händer, om mamma kan ikväll ska jag bjuda henne på bio, dvs  om det går någon bra film också :) men nu ska jag kila!

pussspusss:)))

,

image98
 bring me to safety

onsdag

hyffsad dag idag trots onsdag faktiskt :) upp 06 och sedan åkte jag och isa till skolan, brumm brumm ;);)
hade "lektion" tills lite över tre sen åkte jag hem! så nu sitter jag och luktar på maten som mamma lagar, mmmums! ikväll blir det städning,pluggning,övningskörning ch sen myys ;) hihi! så nu ska jag snabba mig så det blir kväll! 

ha en bra dag everyone! 


home

äntligen hemma till kylan.. yey! känns faktiskt väldigt skönt att vara hemma igen oså :)) om jag skulle skriva ner vad jag hade gjort under resan så skulle det ta sin lilla tid så därför sammanfattar jag resan med några ord, underbart-vild-solig-mysig och BÄST! ska även lägga in lite bilder lite senare när jag fått dom! =)

skola imorgon och börja om rutinerna igen, blääääää.. känns tråkigt men skönt endå.
tur att man är ledig tordag fredag! wiiiie mysdå:D:D:D!
nu ska jag hoppa i sängen, ska ju trots allt upp 05.00! (hehe)

pussochkram.

SUPRISE FILIPPA!

haha jappjapp, the suprise var en resa til spanien :D hah woho!
så första kvällen har gått och det var helt crazy. största discoteket och allt. det här är helt sjukt!

GALET är ordet för det här.

yesyesyesyes

1 timma kvar:)))))))))) stressed up!!!

fredag

Äntligen fredaaaag:) har haft 1 timmes lektion idag bara, teater, ganska roligt:D jävligt skönt att vara hemma i tid för har lite och göra nämligen;D
ha en bra helg ; ) FÖR DET KOMMER JAG HA!:D

image94
Det sista fixet som jag måste ner på stan och köpa=)

=))

mysig kväll mysen:)))


gold

image90
hejåhå!
nu sitter jag är i soffan igen, säger då det, vilkenvilken dag! den började med en tidigskol start med redovisning!yeeeey! men jag hade inte gjort klart mitt arbete riktigt så jag fick skjuta upp det tills imorgon ;) haha!
Just nu sitter jag fortfarande och håller på med den där jävla webdesignen, såhäääääääääääääääääääääääääääääääär less på den nu! har hållt på med den sen 1 idag på förmidagen nonstop!:/ men som tur är fick man all hjälp av den här tjejen på bilden ovan :) så hon är förtjänad den största bloggbilden ever =)) tusen tack gullet!!!! och så vare att ikväll skulle jag ju göra lite andra saker med än bara webdesignen men det blev ju inte av såklart, och ja det är en hemlis :) hihi! men svart avslöjad! WIHO! så jag måste fixa det imorgon på nå vänster! menmen.. nu ska jag iaf hoppa ner i min säng och sova tills 4 imorgonbitti då jag ska påbörja ännu en slitsam skoldag! har matte nationella då också! yes!!! men godnatt alla! :D
take care.

segt

gokväll allihopa, sitter här nu med webdesignen och det går inte så bra:/ fattar inte så värst mycket av dreamweaver så nu hade jag tänkt gå och lägga mig! även att vi har redovinsing imorgon gör ju inte saken bättre, ska vara klart då och allt! men får förklara saken varför jag inte har kunnat göra arbetet i tid. finns ju iaf en hel del sanna saker som jag kan ha som argument:D
sista april skulle ju vara lugn som jag sa.. men tror du att det blev så eller.. nejnej, slutade med att det vart en rejäl karatefylla;) haha ojoj!
Tog lite bilder på min lägenhet också, fast bara på vardagsrummet och oså.
menmen, nu är det natten för min del :)
sov gott alla! :D



nu ska jag ner och mysaa:)

RSS 2.0