movies



nu har jag laddat upp med 3 filmer till i helgen. hoppas dom är riktigt bra :))


HELG!:)

image705
nu sitter jag och gör precis ingenting, väntar på att matsalen ska öppna så fördriver tiden med lite blogg. har filmat klart första scenen idag till filmen och nu är det bara 3 kvar. eller bara och bara.är helt slut i armen nu, har hållt upp en sån här mick grej i 2 timmar:S haha. men nu är det lunch sen foto. vi lär få åka hem istället, har bara massa restuppgifter och grejjer, sen äre heeeeelg, IGEN!:D skönsköntskönt!

kramisar!



town

image704
idag blev det lite stan på lunchen, blev lite underkläder och en väska :) köpte också loreals silver shampoo idag också men har ingen aning om det är bra, hoppas det bara! men efter lunchen var det svenska (medeltiden) askul.. men tiden gíck fort och nu är jag äntligen hemma och väntar på maten. är himlans hungrig! ikväll har jag faktiskt inget planerat, inget plugg eller så. ska väl kolla lite på dh iaf sen vettetusan!:D

nu ska jag fortsätta kolla på that 70's, kramkramkram

nelly.se


nu har jag hunnit beställt det här från nelly också. shame on me!


herooooez

image700
tänkte precis gå och göra mig en liten fruktsallad som jag kan ha till heroes, för ikväll blir de det för fulla muggar! är på 10odne avnisttet nu, och det är riktigt spännande! eller har alltid varit spännande men aah ni fattar! men nu ska jag kila! ha en trevlig kväll allihopa :)

DH

image698
sett 2 avsnitt av dh nu, hitills verkar det hm sådär.. lite konstigt p ånågot sätt=) men så är det väl alltid från början, får man hoppas ;D

summersun

image695
mmmh bjuder på en härlig sommarbild, nu längtar jag gryyymt mycket till värmen! snartså!!!

birsta=nada

image694
hemma nu äntligen, känns som jag var inne i alla butiker i hela birsta men endå hittade jag ingenting.!?! hann inte gå inne i svall så det får jag göra någon annan dag då jag inte har en dator släpandes på axeln! nu ikväll blir det samma gamla vanliga, plugget har dragit igång igen, som vanligt. ska ta mig tid att kolla på första och andra avsnittet av desperate housewives, hör bara hela tiden hur bra det är och blabla så nu ska jag ta igen;D
men nu ska jag kila, ha det bra :)

tisdag

sitter här och försöker slå annas jäkla dags rekord i tetris. så måste ta en paus från pepprandet och skriva lite istället. nu har vi engelska och jag och två till jobbar på manuset till "Irak" filmen. hur drygt som helst! nu vill jag bara att klockan ska bli 3 så jag får gå! efter skolan tänkte jag åka in till birsta en snabbis och besöka monki, länge sen nu ;D så det är dax, sen måste jag gå här inne i svall med och kolla lite. men nu är det några min kvar av rasten så nu måste jag försöka ta rekordet! 

Kramis:D 


Victoria Beckham

image693
Victoria Beckham special nu på 4an, men visade sig att det var repris. men varför inte kolla lite på det igen ;D

ledigt

hello everyone! ledig dag idag, lika skönt som alltid, tog sovmorgon och gick ner på stan, hittade första julklappen, till mamma:) brukar alltid vara ute 2 dagar innan julafton. hah! nu väntar jag bara på maten sen får jag se vad som hädner ikväll! hoppas på något roligt;)));)

PUSS!


zzzZzz

image691
tröttötrötttrött är precis vad jag är. ikväll har jag kollat på älsklingen björn, hunnit solat vilket känns som år sedan sist och jobba! hade planerat att jag skulle på stan med idag, kom på innan jag skulle gå att det var söndag.. så får shoppa lite imorgon! har precis laddat hem rihannas nya album, faktiskt hyffsat bra=) rekommenderas! men nu tänkte jag sova, sov gott :))

frozen

image686

för alla som älskar björn!

image681
Ikväll i det blå laget tävlar Björn Gustafsson och Henrik Dorsin. i det röda laget, Magnus Betnér och Johan Glans. kan det bli bättre? det får man verkligen inte missa, nyttnyttnytt med BJÖRN! :D

söndag

godmorgon alla:D nu håller jag på att göra i ordning frukosten och behandlar mina små (stora) fötter. Jobbade på julgalan som servitris igår i sundsvall från 15.00 till 23.30 och man kan säga att mina fötter inte mår så bra idag. menmen, träffade jävligt många trevliga människor och vissa jävligt otrevliga. men kul var det ;D nu idag ska jag vara på jakt efter min bortsprungna hårfärg som har slutat sålts ja i alla affärer typ.. så när jag hittar färgjäkel ska jag fylla på lagret med ett par stycken! nu idag blir det mest slappa och jobba ska jag också hinna med. nu ska vi börja vara ledig varje måndag tills apun börjar så helgerna blir extra långa ;)

men nu ska jag äta frukosten, ha det så bra :D
puss:)


HELG!

nu har jag helg, sköntsköntSKÖNT! sitter och pratar med emelie, hon åker till thailand om några timmar, jävla lyllooo:((( får sitta och blekna här hemma istället. aja, nu ska jag gå ner och hjälpa ankipankan med historian sen stan och köpa present till sus och anna sen äntligen home!=)

Här är en bild från i förrgår från Hsand!

image680

nu ska jag kila vidare, ha en bra helg you guys :D


lovely

image679
kvällens blir det heroes,the hills och slingning!
melikei!

SKÖNT!

image677
nu är nationella precis slut och klockan är bara 2. det gick bra och jäkligt skönt att få det överstökat=) nu blir det stan i sundsvall sen hem. måste grabba lunch innan bussen också! nu äre no more plugg för några dagar, häääääääärligt!

PUSSAR:)

07.08

och är uppe med tuppen! börjar halv 1 idag, men måste upp nu för att plugga till nationella. jag vet, drygt! nu ska jag gå och göra mig lite frukost sen sätter jag igång=)

kram:)))

plugg

image675
jäkla plugg. issssss killing me! efter tordagen blir det lugnt, ska inte plugga NÅNTING på hela helgen! :D ska bli så jäkla skönt! nu måste jag fortsätta nöta in min muntliga redovisning så den sitter stensäkert tills imorgon. ingen top model blev det ikväll heller. jäkla fotboll!;) nu back to hard studs!

godnatt!

17.05

nu börjar that 70's show!!!!!!!!!!!! jag sitter klistrad iaf!
image674

halvdag

hemma tidigt idag. fick skjuts hem av gustav, (tessies pojkvän), så himla skönt att slippa bussen bara för en gångs skull. nu tänkte jag göra en peeling sen mysa ner mig i soffan och sova, sen blir det pluggeplugg, muntliga svenska nationella imrogon, blä:/

kyss.

Härnösand

En måndag i Härnösand :)

image668

image670

image671

it's dirty!

BÄSTA låt, BÄSTA film!

ett litet klipp från havana nights.

BAKUTA din granne!

ikväll var det sista gången på salsan för terminen. deppppp! och eftersom jag åker till spania så kommer jag inte kunna dansa och träffa julio förns mars :/ en sak som är säker är att jag ska besöka en jäkla massa salsa klubbar i spanien iaf=) där ligger det i blodet!:D:D julio fick sitt halsband också ikväll där det var graverat "cocos julio" (cocos är lite internt) men huvusaken var att han blev glad!
men nu ska jag kila,

sovgott:)))


matteprov

onödigt det känns att åka till skolan i 1 ½ timme sen hem igen. men skönt att vara hemma tidigt endå :D nu ska jag kolla slut på the hills, är på häften av sista säsongen och tänkte kolla på resten nu=)) buuh tråkigt när det är slutt. aja

pusspåer:D


sovgott=)

image667
pluggkväll vare ja, (juste).. jäkla matte alltså! när jag skulle börja plugga så gick jag in på tv.nu och kollade lite så såg jag att det var repris på top model som precis skulle börja, och jag som missade i veckan. syyynd. var bara tvungan att sitta kvar då. nu tänkte jag gå ner och mysa med matteboken i sängen och låtsas hare lika mysigt som dom på bilden har det:) mmkul.

men puss godnatt!

matte<3

image666
blä såhär ser det ut just nu, här kommer jag tillbringa min kväll! yey..

kasstkasst väder

det blir verkligen dåliga bilder ute idag. men får se om dimman spricker upp till kvällen, förmodligen inte men. nu ska jag börja laga mat to the family, det blir curry kyckling och ris. mmmums! men här kommer en bild från idag iaf :)

image665

right

image662

mmums!

isa har varit här på besök lite, men hon åkte nyss
så nu sitter jag här själv :) tänkte gå och göra mig en
fruksallad nu som tröst för ensamheten! ihaha. kväll är det fotboll 
med, får se om jag fixar in kanalen bara. men ha en bra lördag alla=) 

image661

sarahhh!

image658
hothothot

Jay Sean - He Could Never Love U Like Me


some goooood music:D

currycurry

image657
trötttrötttrött är jag nu och klockan är bara 11. idag har jag och isa lagat middag, isa 10p för god currykyckling, jag fick koka riset.....tack! (men det blev godare än kycklingen) nu ligger jag bara i sängen och gör absolut ingenting, eller jo, håller på att sortera bilder och sånt så jag har full koll=) innan jag sover ska jag kolla på heroes också. hinner nog med några the hills avsnitt med, myyyysigt=) men godnatt guys!

bamsekramar

ÄLSKAR DIG HELG!

nu är jag hemmaaaa, as skönt med helg igen, det som nyss var söndag! klagar verkligen inte;D nu håller jag på att försöka på tag på ISA men hon svarar inte så om du läser det här innan jag fått tag på dig RING MIG :) bra! tessie ringde nyss och sa att mina skor och väskan har kommit från asos, äääntligen:D:D ska bli kul och öppna lite paket=)) men nu måste jag skicka in ett pm i svenskan innan mappen stänger sen ska jag ner på stan med tessie och hämta ut en gåva som vi hade tänkt att ge till våran danslärare :) full rulle!
 så nu måste jag kila, hare bäst  :)

snygg, nooot!

image655

medieproduktion

nu sitter jag på medieproduktion lektionen, det är rast nu så tänkte blogga lite. idag på morgonen har vi haft 3 timmar pass med squash, har aldrig kört det förut men det var jävligt roligt=) och bra gick det med. alla möttes i en turnering, och jag var bäst bland tjejerna så fick pris :) priset var att jag fick komma dit och spela gratis med någon som jag ville bjuda med. haha kuuuuul. här i klassrummet är det klipp och klistra verkstad nu, vi håller på att göra en design till en valfri produkt. jag valde hårfärg så nu har jag precis gjort klart designen och ska snart klistra den på kartong! roooolig skola!

ne nu ska jag göra lite andra saker innan rasten slutar,  pusss:D


mmmm:/

just nu sitter jag och kollar eller mer sneglar på den här jordgubbstårtan. ser den inte god ut?:( alla sitter och mumsar i mig förutom jag! detta är tortyyyyr!

image654

rast

nu har vi äntligen rast, matten går sådär, är verkligen inte sugen på att jobba alls:S idag på foto blir jag självis för tessie svikarn är hemms "sjuk" taccck=)))) menmen, nu tänkte jag kolla på the hills lite=)

pussochkramskumbanan


The hills

image653
japp nu har jag börjat kolla på en ny serie som heter The hills :) tessie tipsade för några dagar sen så nu tog jag mig i kragen att kolla på ett och jaa.. det var helt okej så ska fortsätta kolla på det :D en tjejigare serie kan man ju inte leta efter! men nu ska jag snart börja krypa mig neråt till lägis för att sedan kolla på sista sexcity! så säger godnatt nu! :)

sovgott!

hade tråkigt på vägen hem

image649

image652


tisdag

hemma igen efter ännu en dag! skönt skönt skönt. när jag gick dom två minutrarna mellan bussen och skolan imorse började jag tänka på hur jobbigt det kommer vara att sitta och skriva i 5 timmar med penna. och eftersom vi inte skrivit på 2 år typ så skulle det kännas väldigt konstigt. då slog det mig att ja vår svenska lärare sa ju faktiskt att vi skulle ha datorn med oss. så jag hann gå och svära någon minut innan jag kom in. alla andra satt där med sin dator som vanligt och jag med 30 st pappersark. KUL! skrivkrampen kom efter första 2 timmarna men sen fick jag lov att sluta tänka på det. och det gick bra till slut=)
nu har jag precis kollat klart på näst sista avsnittet av sex and the city så nu har jag bara ett kvar:( tänket spara det tills ikväll när jag ska sova;D haha men nu börjar that 70'z på 4an, missa inte!

kramis:D

moooove

nu har jag precis kommit hem från ännu en salsa kväll. roligt som vanligt! tyvärr var inte julio där så vi fick ha en annan cubansk tränare. men det gick bra, han är härlig;D imorgon är det svenska nationella. 5 timmar i sträck. så jag och tessie har varit och köpte lite naturgodis som vi kan ha med :D mmums! nu resten av timmarna innan jag ska sova blir det till att lägga ifrån mig datorn och läsa igenom hela häftet som vi tydligen skulle kunna utantill. :( menmen, här bjuder jag på en liten sex and the city video. sjukt, men jag får rysningar när "carrie" pratar i början! :D 

 SOV GOTT! :D



fotoz

lånade isas kamera idag och tog några bilder, här är tre av dom :)

image645

image646


image648



måndag morgon

vaknade med ett ryck och svettades. drömde äckligaste mardrömen. som vanligt.. mina fingrar och tår vart avbitna av en inavel människa när jag satt fastbunden ute i skogen. och sen hände det massa massa mer äckligt. jagandet i en mardröm är ju en klassiker, och ja, det fick den en skymt av också, såklart. men när ska dom sluuuuuta :S aja, vaken är ju nu och ska precis börja slinga håret. hoppas verkligen att det blir bra nu!

 puss på er :)

lång weekend!

klockan är nu 23.30 och ja har inget att göra längre, inte ens datorn underhåller mig. så nu pallar jag mig ner till sängen och kollar på lite sex and the city! bara 4 avsnitt kvar nu :( blä! imorgon är vi lediga med, otroligt skööööönt!

men nu godnatt :)


somemusic


whatever it takes

A piece af Sundsvall

image642

god morgon allihopa!

precis vaknat och fått i mig lite frukost. igår var fullt drag här hemma, vi hade middag och singstar och guitar hero här hos oss och sen avslutade kvällen med lite glögg och film. den var kanon! idag så ska jag försöka palla mig iväg till jobbet och sen får jag se om jag vågar göra lite mer slingor, ljusare då isf.

men ha en bra söndag guys!=)


alfons

image640
affen trött på att vänta, isa ska komma hit, men seeeegis är hon!

down town

image639
vaken nu och har nyss tagit lite frukost/lunch :) ställde väckarklockan på 10 så vaknade jag av mig själv 09.58 :) aldrig hänt att jag inte behövt lyssna på klockan ett tag ;) efter jag fixat i ordning mig och sånt ska jag gå ner på stan och köpa lite grejjer, bl.a. den här foundationen från clinique! hur bra som helst för min hy så den blir det =) sen får jag se om jag går förbi camilla och charlie och spelar lite guitar hero! var ett bra tag sen nu! aja nu måste jag kila, maten väntar! :D

kram på er alla! :D

hanging by a moment


den här går i repeat nu i natt!

fredag

brummbrumm, skithalt ute idag säger jag bara! så kör försiktigt alla som är ute på vägarna! iaf idag så har det varit en tråååkig dag. började med svenska och sedan skulle vi ha fotografisk bild, det blev inga kort tagna idag för jag fick inte låna hem en kamera för våran "lärare". liiite arg på henne nu! så jag lägger upp en bild som jag tog i onsdags istället :) har pratat med filippa nu också angående klädsel i jan,feb och mars, så nu ska jag börja shoppa sommarkläder, och det känns så jäkla skönt :D:D för det tråkigste som finns är väl endå vinterkläder!? så jag blev en skjorta rikare! jaja, nu måste jag fixa iordning mig för ska upp till hellströms på middag!

image638
här är bilden, vissen men ganska fin! puss på er :D

fotografisk bild

image637
efter lunch blir det fotografering med den här snyggingen!;D

sovdags

tänkte natta tidigt ikväll, eftersom jag går upp 5 så ska jag unna mig lite mer sömn inatt :) har även börjat med en helvetes sak, äter frukost, lunch och middag, ingenting där i mellan (tuggummi är tillåtet vid kris) och jag kan säga att det är iiiiiinte lätt! iaf inte för mig! haha. aja, får se hur långt det här håller nu bara;D
men nu sexcity sen sovdags!

godnatt :D


Asos


här är två saker som jag ska beställa från --> www.asos.com imorgon!;D


* Väska - Four Ring Woven Bucket Shopper
* Sko - Cuff Strap Square Toe Flat Shoe


angie

image631
sexsexsexsexsexsex and the city, maaaaraton nu!

Elle

nu har jag precis kommit hem från skolan och tandläkarn, tandis gick sådär, nu börjar jag få huvudvärk vilket jag aldrig ha fått förut av spänningen, men nu känner jag att det börja komma:S tandläkarn blev putt på mig också, sa att jag skulle åka bort i 3 månader då börja hon "nejnejnejennejnej", men det är ju mitt fel att tandställingen skjuts upp någon månad men aja, det är det verkligen värt det :) menmen iaf när jag kom hem så såg jag att elle låg på matbordet :D som jag väntat efter den! så nu blir det stor läsning ;D

ha det bra allihopa :)


mario


how do i breathe

morrnmorrn

här är det frukost nu! men iaf, nu på morgonen blev det ingen sovmorgon. nytt schema och det suuuuger! idag på morgonen ska vi träna på jocks och sen har vi något salgs hål till lunch! as onödigt. iaf sen ska vi börja med vår nya kurs, medieproduktion. hoppas den är roligt :) men nu ska jag göra upp en brasa sen dricka upp mitt te innan det bär iväg!


kramar!


topp!

om 10 min äre top model ;D do not miss, jag sitter klistrad nu iaf!


brrrrr

some cold pics!

image627

image628

image630

gone

image626
...

livetolove

image625
pluggpluggg tråååkiga plugg. engelskan går sådär, tvn intreserar mig mycketmycket mer. ante och jag sitter och kollar på grannfejden, haha helt sjukt sjuka dom är! idag fyller jocke 15 år, så nu ska vi äta tårta! Mmmmm:D

kisss!

english

image620
engelskan är booooring, fick reda på att vi skulle ha största redovisning imorgon, så nu äre pluggipluggi. det kommer nog ta en del av tiden ikväll med. jag som trodde jag skulle få det lite ledigt men nä. nu ska jag utnyttja dom sista 15 minutrarna  som är kvar av rasten:)

kramis!

dagens låt


det här blir dagens låt idag.

salsa

skiiithungrig är jag nu, tänkte gå och göra i ordning fläskfié och potatis från igår, hinner inte vänta tills maten är klar, ska på salsa halv 6 till halv 11, så alltså 5 timmars salsa! kommer bli sjukt kul! aja nu väntar maten!

pussochkram :D


LIVING

living store.

image613

image614

image615

God morgon

nu har jag precis vaknat, klockan är snart halv 9 och det är snart också dags för duschen. idag är det sovmorgon, börjar halv ett :D as skönt! kan behövas såhär efter lovet. idag efter skolan ska jag direkt till camilla och spela guitar hero (eftersom jag inte slog ALLA hennes rekord igår) sen så blir det salsa;D 2 veckor sen sist jag dansade så det var ett tag sen! menmen, nu måste jag kila!

kramar!

mang!O!

image611
loppan som mangoo-figuree... haha fiiint va!

november 2007

så blir november månad för dig.


Vattumannen

Du har mycket i huvudet just nu. Arbetet är roligt men komplicerat. Du får inte så mycket tid som du skulle vilja för familjen. Du inser att du måste välja om du ska satsa på karriären eller familjen. Det är klokt att rådgöra med dina närmaste, eftersom beslutet berör er allihop. Har du familjen bakom dig kan du satsa så hårt du vill, men drar ni åt olika håll har du ett problem att lösa.


Fiskarna

Det blir en bra månad om än fysiskt påfrestande. Arbetet sker i högt tempo och du får sällan chans att hämta andan. Du skulle behöva en paus, men skäms för att ta ledigt när det är som mest att göra. En långweekend skulle kunna ge dig energi att orka med en vinter. Tänk inte bara på plikter, unna dig att vara lättsinnig mellan varven. När du mår bra presterar du bättre på jobbet.


Väduren

Efter regn kommer sol är ett talesätt som passar bra in på dig. Du har haft en tung period, men nu väntar ljusare tider. När du väl har insett att det inte lönar sig att smita från problemen blir vardagen så mycket enklare. Du får mer gjort än du brukar och det ger dig mer fritid. Den närmaste tiden handlar om att starta på nytt igen. Du provar gärna olika aktiviteter och är öppen för möten med nya människor. Det blir en bra månad med många roliga överraskningar.


Oxen

Månaden som kommer handlar om att övervinna en rädsla och bygga upp ditt självförtroende. Du har länge funderat på en förändring inom arbetet, men fram till nu har det mest handlat om en dröm. Nu har du möjlighet att förverkliga dina ambitioner. Yttre omständigheter spelar dig i händerna. Det enda hindret är din brist på tro på dig själv. Du är rädd att du inte ska lyckas och det kan få dig att backa från en unik chans. Sök stöd hos dina vänner och din partner.


Tvillingarna

Det har länge känts som om ditt liv har styrts av någon annan. Nu har du chans att ta kommandot. Men det är viktigt att du inte glömmer bort att vara lyhörd och uppmärksam. Ibland är du både blind och döv när du vill driva igenom din vilja och glömmer att även andra har värdefulla idéer som du borde lyssna till. Låt inte din fåfänga bli ett hinder. När det gäller ekonomin bör du vara rätt återhållsam en tid. Stora utgifter väntar inom kort.


Kräftan

Du står inför ett tufft val och känner dig handlingsförlamad. I stället för att agera aktivt och påverka ditt öde är risken stor att du kryper ner i sängen och drar täcket över huvudet. Ditt problem är att du inte vill ta konsekvenserna av de beslut som du fattar. Tyvärr undviker du inga problem genom att medvetet vara passiv. Tvärtom blir det snarare ännu mer komplicerat eftersom du tvingas att leva med andra människors beslut.


Lejonet

Månaden handlar om att utvecklas som människa. Du lär dig en värdefull läxa som visserligen gör ont, men som hjälper dig i framtiden. Lite sveda och värk är ett billigt pris om du jämför med de problem du kunde råka ut för. Var tacksam i stället för bitter. Och se till att dra nytta av det du lärt dig. En vän kommer och skvallrar och du känner dig tröstad av att höra att det finns de som har det värre än du.

Jungfrun

Tyckte du att senaste månaden varit stressig? Det blir bara värre. Kraven på dig ökar ständigt och nu har du kommit till ett vägskäl. Det är viktigt att du funderar noga innan du väljer åt vilket håll du ska gå. Antingen säger du ifrån och markerar att du inte orkar mer, eller så fortsätter du i ett allt högre tempo och riskerar vänner och familj. Ditt häftiga humör och tidsbrist gör att dina närmaste drar sig undan.


Vågen

Du har svårt att säga ifrån och det gör att du har mycket ilska som pyr inom dig. Försök att ventilera din irritation med jämna mellanrum. Om du håller för mycket inom dig blir du bitter. Du är genomsnäll och risken är stor att du blir utnyttjad av dem som inte ser ditt sanna värde. Om du säger ifrån mår du bättre och vinner respekt. Din partner stöttar dig med goda råd och en kram när det är extra tungt.


Skorpionen

Dina känslor har ökat i styrka, men det rör sig inte om en harmonisk förälskelse inbäddad i rosenröda moln. Det här är snarare en destruktiv passion som du kämpar för att undvika samtidigt som du snärjer in dig ännu mer i de komplicerade känslorna. Konfrontera dina känslor och fördomar och ta hänsyn till en eventuell tredje eller fjärde part.


Skytten

Du dras in i en omtumlande och spännande intrig. Dina två närmaste vänner har kommit ihop sig och försöker nu värva dig till sin sida. Det kan verka som ett klassiskt drama, men librettot är djupare och mörkare än du känner till. När du börjar inse hur komplex konflikten är känner du dig verkligen frestad att blanda dig i leken. Du tror att du kan lyckas medla om du bara hittar en sträng som slår an hos båda dina vänner.


Stenbocken

Det är en bra tid att prova något nytt på jobbet. Du har goda möjligheter nu när både Jupiter och Saturnus spelar dig i händerna: Kreativt tänkande kombineras med disciplin och organisation. Just nu är du alla chefers dröm. Din intuition är finslipad och du vet tveklöst vad som är värt att satsa på. Privat är det lite mer turbulent. Du och din partner pratar länge och gärna, men snarare förbi varandra än med varandra.


spelkväll!

image607
söndagarrrrrrrrrr really sucks! har varit och jobbat nu och varit duktig, snart är det middag med camilla och challen =) sen efter maten ska vi ner till dom och ha singstar/guitar hero kväll! camilla nötte igår så hon slog mitt rekord, offcourse! men hon kommer inte ligga på topp länge till! aja nog snackat om det, nu ska jag försöka skaffa facebook eftersom jag inte skaffat det än ;D 
 
seuuu!

Saturday

image605
har precis kommit hem från syster, puhhh säger jag! vi har lirat gitarr (ungefär som singstar) haha och det var så jäkla kul! nu har jag tagit hennes rekord så nu vet jag vad hon kommer tillbringa hela kvällen åt! var på stan också med mamma och pappa, köpte en (spanientröja) haha iaf, den kommer vara perfekt att ha där nere på kvällarna! :) och var runr och kollade lite så hittade jag en ny jättefin bild på floppan som passade in så bra här :D! nu äre bara 2 månader kvar!! läääängtar!!!!!
nu är det snart middag här, kommer massa folk hit så måste hoppa in i duschen fortfort! sen efter middagen blir det UTGÅNG! yey:)

ha en bra lördags u guys!

fredag kväll

idag har jag typ inte gjort nånting, på dagen alltså. men senare blev det middag med några här hemma sen så åkte jag,tove och isa på bio :) såg solstorm. den var riktigt bra, läskig var den ibland med! men jag rekommenderar verkligen att se den! efter bion åkte jag och isa hem till henne, kollade på tv lite sen skjutsade dennis hem mig, isa skulle upp och jobba så då putta hon hem mig!:( men nu sitter jag hemma i soffan och kollar på fredag den 13onde, askass film, typ den första från 90talet. aja nu är det natten snart här!

kisssses!:)


män.

"Vad är mannens syn på att hjälpa till i hemmet?"
"Att lyfta på benen när frun dammsuger."


"Vad är det för skillnad på en man och E.T.?"
"E.T. ringde hem."


"Vad sa Gud efter att han skapat mannen?"
"Bättre kan jag."


"Hur får man en man att göra sit-ups?"
"Lägg fjärrkontrollen vid fötterna."


"Hur motionerar en man på stranden?"
"De suger in magen varje gång de ser en bikini."


"Varför vill män gifta sig med oskulder?"
"De tål inte kritik."

"Varför har mannen alltid ett namn på sin penis?"
"De måste vara du med den som fattar alla deras beslut."


"Varför skapade Gud Mannen?"
"En massagestav kan inte klippa gräsmattan."


"Varför kan man likna mannen vid en snöstorm?"
"Du vet inte när han kommer, hur många tum du får, eller hur länge den stannar."


"Vad heter en av världens tunnaste böcker?"
"Vad män vet om kvinnan."


"Vad är en mans uppfattning om förspel?"
"En halvtimmes bedjande, bönande och övertalning."


"Vad kallar man en man med 50 i IQ?"
"Begåvad."


"Varför blinkar inte kvinnor under förspelet?"
"De hinner inte."


"Vad är det för skillnad mellan HIV och män?"
"HIV utvecklas!"


Bara en man skulle köpa en bil för femtusen och sedan sätta i en stereo för tjugotusen...

"Varför får inte mannen en medelålderskris?"
"De är fast i tonåren."


"Varför fejkar så många kvinnor sin orgasm?"
"För att så många män fejkar förspelet."


"Vad är en mans definition på en romantisk kväll?"
"Sex."


"Vad har män och kvinnor gemensamt?"
"Ingen utav dem litar på män."


"Vad kallar man en man som förlorat 98% av sin hjärnkapacitet?"
"Kastrerad."


"Hur vet man att en man ljuger?"
"Hans läppar rör sig."


somuchsexx

image603
nu går jag in på 6 och sista säsongen av sex and the city, tråkigt :(((

födelsedagsmiddag

här är några bilder från simons födelsedagsmiddag som vi hade i helgen :)



NO ONE!

helt sjukt bra låt! blir bara så glaaad av den :D:D:D

och sen hittade jag den här verisonen också, den slår nästan alicia! eller aa den gör det!

halloween

Halloween tema på Vass.

image592

image594


dream

nu sitter jag med dattan i knäet och har börjat plugga, godispåsen är bredvid såklart ;) inatt hade världens skummaste dröm, åkte till filippa (i spanien) med världens minsta resväska, 2½ månad skulle den räcka till, fick paniken på planet och ja det var bara hemskt. sen så när jag landa var jag helt plötsligt i thailand med halva familjen, haha! jaja den var iaf var den rolig att drömma ;D nu kom isan så nu ska jag kila härifrån!

pussochkram!

RSS 2.0