Valborg

hej på er :D nu har jag precis fixat mig klar och allt annat är klart! så nu ska jag börja traska mig ner till emma! tur att jag inte blir sist dit ;) svarar på alla kommentar imorgon!
hoppas ni får en riktigt trevlig valborg!

KRAM från mig! =)

tandställning

image1268
STOR längtan tills det här järnet är borta!

liten update

äntligen hemma i härnösand! vet inte men börjar känna mig stressad! haha. ska vara hos emma 5 tror jag att det var. så mycket tid tills dess men så mycket göööra!! gick på stan i svall en stund och hittade små grejjer! ni får se senare :) nu ska jag äta en sen lunch! puss!


lacka rätt!

image1261

Nu i vår/sommar är det dämpade mellantoner i chokladbrunt, grått och lite aprikos som gäller.
Gärna täckande och utan skimmer.

Mest av allt är våren -08 de ljusa naglarnas återkomst. Titta bara på Essie säsongsnya vita och OPI:s pastelliga
kollektion som helt går i lavendel-lila och ljusrosa.



image1265
nu är det bara att börja lacka på!!


Hår

sitter på skolan och funderar över kvällens "hår uppsättning". vet inte om det bara är jag som har problem med vad eller hur jag ska ha mitt hår ikväll! haha vilka problem man kan ha. MEN, jag har fixat lite tips! :)


image1258
de är de senaste bilderna från röda mattan. och här fick jag lite inspiration.
kanske man ska våga göra något nytt eller hålla sig till det gamla vanliga lockarna ;D får se!

silikonbröst någon?

image1255
ojdååå.haha! tjejen till höger representerar vanliga big jäkla sillisar och ja, "tjejen" eller (tanten) till väntser vette fan vad hon har gjort alltså. och HUR många gånger hon gjort det?!

Valborg

godmorgonnnn! :) sitter just nu och äter frukost i soffan och myser. vet inte hur det är med vädret ute, men solen skiner och det är inga moln idag iaf så det ser lovande ut iaf :D idag ska jag åka ner och ha en lektion. sen ska jag åka till birsta och vänta på att isa och filippa ska komma, så blir det lite shopping kanske :) måste iaf handla nått jag kan ha på mig ikväll! börjar få lite panik nu ;) haha vet inte om jag är den enda men;)
men nu ska jag fortsätta äta opp!

kramskumbanan!


foto

image1253
Fotade mitt halsband. bakvänt och själv . lite konstigt men det gick ;)

home

image1251
hallå där!
hemma nu tror jag måste gå direkt ner till sängen! ska upp halv 6 imorgon :S blä! får se om jag ska göra någon nationella imorgon också. eftersom jag missat TVÅ st! tog lite kort idag från dansen och det. så det får jag lägga in imorgon så får ni se! och jaa såklart så missade jag tandläkart iden idag IGEN! jag glömmer alltid tandläkar tider! haha, jag är usel på dom.. en hoppas jag får en snart igen. lite jobbigt att missa. ni som själv har/haft tandställing så vet ni vad jag pratar om :)

seya

image1250
nu sticker jag och käkar sen får vi höras senare ikväll (SENT) för det blir ingen bloggis på hela kvällen. buhhh:( haha! men vi får ha en toppen kväll! imrogon har jag inte ledigt, (som alla andraaaa) men jag går bara halvdag iaf :)
men ni är säkert också lediga hela bunten! haha.

men vi hörs senare!

FILIPPA!!!!

heej på er!! nu har jag precis kommit hem från stan. min kompis filippa har kommit hit från spanien, som en överraskning! och det var så jäkla kul när vi såg isas min! haha:D en riktig jäkla BRA överraskning! så nu ska jag slänga i mig maten och sen ska jag och några åka och köpa mat, grill och grejjer inför valborg imorgon. sen så åker vi vidare för en riktig fettokväll! KAN INTE BLI BÄTTRE!!:)))

image1248
 ni två. ni är världsbäst!!!!


Hårkontroll

image1247

"Är ditt hår tunt och risigt? Är färgen utan glans? Om dina naglar dessutom delar sig och bryts kan det bero på att kroppen saknar viktiga näringämnen."

Så står det på baksidan av Hårkontroll-paketet. Och nu när sommarn närmar sig kanske det är dags att börja äta dom. Har hört massvis säga att dom är skitbra och verkligen fungerar men är ganska skeptisk själv mot sånt. Nog för jag har solbrun tabletter och så men det är en annan sak ;) haha!


Ni som testat tabletterna, är det något ni rekommenderar?


L

image1244

godmorgon!

image1242
gomorgon!
försov mig en timma idag. så har egentligen inte så mycket tid kvar åt bloggen ;)  gick och kollade nu på termometern och det står att det är 14 grader bara! :( buh. men solen är framme iaf så får ju vara glad endå! nu ska jag gå och fixa i ordning mig men hoppas ni får en härlig tisdag! :)
kram!

bedtime

nu kryper jag nog ner i sängen! imorgon börjar jag halv 1. och då gör jag VERKLIGEN det den här gången. haha! så det blir en härlig lång sovmorgon! men hoppas ni fått en bra start på veckan iaf, så hörs vi och syns imorgon!
och så får jag återigen tacka för alla fina kommentarer, man blir så glad :)

GODNATT :*


:)

image1238

nuså! här är det jag handlade idag. det här känns lite konstigt att lägga upp bilder på det jag köpt men jag gör ett försök. för er! haha! :))

Skjorta - Vero moda
Tröja - Lindex
Armband - Ur&penn
Skärp - Gina tricot


hemma!

image1236
ush fyfasen vilken dag, och lång en! hemma halv 8! missade två jäkla bussar men nu är jag äntligen hemma!  tog en liten tanig macka klockan halv 10 imorse och lunchen hann jag inte äta så nu är jag skit hungirg! blir en lååång middag! :D det var några som frågat om jag kunde lägga ut bilder på det jag handlar/handlat. det känns lite konstigt, haha. för har aldrig gjort det förut heller. men knäpper kort sen får jag se hur jag gör! förmodligen tar jag mig modet till!
men nu middag!

Stan

nu har jag äntligen slutat för idag. mediekommunikationen idag var jobbig. tråkig och jobbigt. as fet uppgift som ska vara klar på måndag.
som ni ser så har jag börjat att lägga in lite reklam på bloggen också! haha! men får se hur det går!men nu tänkte jag gå på stan här innan jag tar bussen hem! får se vad jag kommer hem med ;D

Burberry

image1235
nu hoppas jag att få den inom en vecka :))
burberry sommar!

ray ban

image1228

sånna här ray ban vill jag köpa idag! så jäkla snygga.
 men jag tror jag är den enda människan som INTE passar i dom här!!??
vet inte vad jag ser ut som men inte är det fint! hah! varför
ska just jag se så dum ut i dom!!

nationellt prov????????

Godmorgon på er! =) när jag skulle gå och lägga mig igår så slog det ju mig att jag börjar halv 1 idag och inte halv 9. men nu börjar jag bli orolig för terese hade bloggat om att det var nationellt prov. jag ingen har sagt det till mig?? schhyrre säger jag då. iaf så tar jag bussen om en halvtimma till skolan. och här sitter jag, inga kläder och äter fortfgarande frukost . haha så tror jag måste lägga på ett kol! men vi hörs lite senare!

puss!!

sovgott!!

image1226
nu får jag säga godnatt för ikväll! ska hoppa in i duschen nu och sen checka bloggen en sista gång innan jag sover. det enda som behöver kollas precis innan sängtime! haha ;) så är det ju. tror många håller med!
imorgon är det skola för mig också. känns tungt. idag har jag inte kunnat prata. eller halvt. isa och jag fick lägga på i telefonen för hon hörde inte vad jag sa. lite tråkigt. menmen. får se hur det blir imorgon!
hoppas ni har haft en kanon helg iaf! för det har jag haft :)
många kramar från mig!!

OCH, måste bara tacka för alla fina kommentarer jag fått! super gulliga är ni :)

sanningens ögonblick

min kusin fyllde 20 i lördags då jag var stuck i birsta så jag hann ju inte komma dit i tid. så nu fick jag reda på att att det ligger smörgåstårta och prinsesstårta i kylen i väntan på mig! mmmmm! tog mig dit snabbt som fan så nu sitter jag och mumsar i mig det. prinsess tårtan får vänta ett tag ;D men det får jag tacka ann för!
vi alla i familjen sitter och kollar på sanningens ögonblick nu också. haha och det är ju så jäkla BRA!!! har ju hört att det bara är en set-up hela grejjen men det hoppas jag verkligen inte. men vad tror ni? hur som helst för mig så är det underhållning!! haha! nu börjar det igen. missa inte! på kanal 5 nu!


DH

image1225
en helkväll med dom här brudarna är inte helt fel ;)
börjar blir riktigt spännande nu också!
can't wait!

music

spelas just nu! skit bra låt :D


Jordin Sparks feat. Chris Brown - No Air

demin

2 demin stuff jag köpte igår!


image1224

Skjorta - H&M 249 kr
Skor - Lindex 129 kr

1 + till gina!

image1223

här har vi mina personliga favortiter från gina. somrigt och fint :)
skärpet åker ner i kassen imorgon iaf!

städning

image1221
nu är det städning på g i lägenheten. och ja jag är nästan klar kan man väl säga!
lite finare blir det ju, inte sant? ;)

och nej, lägenheten är nere på båtten våningen så jag bor fortfarande hemma hos mamma och pappa ;)

kladdkaka=frukost

kladdkaka frukost?? mmmmm det är precis vad jag ska äta nu!
äter bara godis och sånt skräp på fre och lör men nu bryter jag mot den lagen!
sry sussen, haha ;D ibland får man unna sig lite extra!

plugget måste jag snart ta tag i också! 3 veckors ledigt har jag ju att ta igen!
gruvar mig......


DEPEND

image1218
nu är det dags för att fixa naglarna! usch så dom ser ut nu :S
depends french manikyr är skit bra om ni frågar mig!

pics från lördagen

image1198
där har vi två shoppingtjejer på g i vänta på bussen!

image1201
japp birsta city var det!

image1200
träffade den här tjokisen på ikea också!

image1203
så var det modevisning på ikea. mode och desgin fick ikeas inredning och några dagar på sig att sy ihop en klänning. och ja här är resultaten.

image1205
mer klänningar!

image1207
hanne posar!

image1210
snygg tove var såklart med!!!:)

image1211
snygga tjejer!!

image1212
och här har vi alla :) häftiga klänningar va!

image1214
shopping var det va?

image1213
hemma och sliiiiten!!

sovmorgon

tog en riktig lång sovmorgon idag! tyckte jag var värd efter gårdagen :) nu är det en dag kvar sen är det skola igen för mig. efter 3 veckors sjuk. känns lite konstigt men det kommer nog gå bra. klarar jag inte av det åker jag bara hem=) söndag idag och ja ni kan ju hålla med om att det är veckans tråkigaste dag?! hade varit en sak om det hade varit bra väder iaf, men här uppe är det molnigt och jäkligt!:/
så var det bilderna från igår. ska precis lägga in dom så lägger jag upp dom snart :D

natti

image1197
godnatt alla favvoläsare! nu kryper jag ner i sängen! mmmm:))

shopping

image1196
shopping i sundvsall och birsta har det varit idag! och hela 8 timmar var vi där. så har precis kommit hem! och är helt slut i bena :D haha! var där med sus och vienna och jag tror dom är minst lika trötta som mig. bussen hem missade vi också såklart klockan 6. haha! så ja där satt vi och frös på busshållsplatsen i 2 timmar fast i birsta city och ingen som kunde skjutsa hem oss. till slut så kom viennas pojkvän och hämtade oss! tack gode för pojkvänner! hah :) synd att man är utan bara ;)
bilder har jag också tagit idag! och massvis! lägger in dom imorgon så får ni se :)
nu ska jag lägga på lite smink sen så kommer sus och hämtar upp mig och sen drar vi vidare till emma för fest! men vi ska inte festa eftersom vi fortfarande är sjukisar. men kolla på är ju alltid kul ;)

hoppas ni har haft en super kanon lördag!!
BIG HUGS!

frukost

image1194
gormogon på er! :) har nästan inte kunnat sova nånting inatt! först var det någon (idiot) som ringde 6 ggr klockan 3 på natten. hade 66 som riknr så jag tror det var någon som ringde från spanien. för dom har nämligen 66. filippa var det nog inte för det var inte hennes nr. haha aja! får kolla upp det sen=) nu ska jag stoppa i mig lite frukost sen måste jag fixa i ordning mig snabbt som attan!
sundsvall-BIRSTA nästa! 

puss! :)

shoes

image1193
här har vi den! sandalen. kommer nog bli ganska hett i sommar om jag har bra känn ;)
här är några av mina tips!

fredag kväll

sitter och kollar på 100 höjdare nu, tror det är reprisen från veckan.
iaf så är det en skitknäpp kille som hoppar omkring. tak, väggar han är överallt! haha!
grejjen med 100 höjdare har jag faktiskt inte fattat. bara sjuka konstiga människor dom besöker.
men jäkligt kul är det iaf, haha! aja! ikväll blir det en luuuugn kväll! väldigt lugn. isa blir det iaf, hon var sugen på att spela sims2 så får se om det blir spelkväll! lutar mer åt det hållet. festen får vi spara tills valborg! inte många dagar kvar nu :) och såklart det vikigaste man måste tänka på. iaf vi tjejer ;) vad man ska ha på sig!! så får se om jag hittar något imorgon.
nu back to 100 höjdare!

men ni får ha en trevlig kväll allihopa!! :)


FOTO

image1192

butter

image1190
image1191



blev tipsad om body shops strawberry body butter och jordgubb vilket jag älskar!
just nu har jag Sephoras strawberry lotion men eftersom den
 inte finns här i svergie så blir nästa köp body shops butter!

cupcaaakes

image1187
yess, nu ska jag kila iväg till camilla. på vägen stannar jag och köper lite glass! mmmmmums;)
idag är det lite molnigt här, vilket vi inte tycker om! men det är sånna dismoln så dom brukar inte vara i vägen för lite solande ;) så får se om man orkar anstränga sig för att få lite färg. annars blir det solariummet lite senare. måste ju få lite färg tills valborg ;D aja nu kilar jag iväg! ha det bra så länge!! :*

<3

haha SÖTIS!



godis

Godmorgon :) äntligen fredag idag. och det innebär en jäkla massa glass och godis!! en veckas pina gör sig alltid förtjänt till helgen :) sitter och garvar och garvar, kollar på heartbreak hotel och den filmen är ju så jäkla rolig. haha aa iaf. idag nu på dagen tror jag att jag ska gå och överraska camilla med lite glass kanske. då blir hon glad :) gottegris som hon är. (hoppas du inte läser det här nu bara;))
sen tycker jag att det var längesen ISA ringde. hallååååå isa vart ärdu!!11
ne nu ska jag gå och ta min medecin! puss så länge!


och ja; bloggen är under uppbyggnad så den får se lite tråkig ut just nu;p


SUN

SOMRIGT OCH BLOMMIGT FRÅN TOPSHOP : )



image1185



 

Desperate Housewives

image1182
nu är det dags för lite dh igen! länge sen nu känns det som. kommit 5 avsnitt in på 4:dje säsongen och det blir bara bättre :D rekommenderas för ni som inte tittat på det.

natti på er alla!

ökning

image1174
gokvääälll bloggisarna;D min statistik på bloggen går uppåt och uppåt. vilket är SKIT kul :D! fortsättt så ;) haha! sitter nu och lyssnar på frida - dunka mig gul och blå. vilket bringar mååånga flashbacks sen i somras. haha isa vet vad jag pratar om ;D har precis kollat på so you think you can dance och nu väntar jag bara på att det ska börja igen. då är det röstningen osvosv. hoppas bara rätt personer få stanna nu.
nu börjas det också planeras inför valborg. lekar,grillning och massa annat blir det med jäkligt bra folk! kan inte bli så mycket bättre om ni frågar mig.
nu ska jag gå och betala några beställningar som jag gjort. kissss

Cocoo

image1171

tre snygga klockor från cocoo :))


Burberry

image1166
skit snygg burberry bikini! och snart är den min!

white

solning vare. och det vart det! syrran har nu bränt sig rejält, och då menar jag rejält. haha ni ska se henne. och jag då, tar typ ingenting! speciellt i ansiktet, det är fortfarande vitt som snö typ. aja, snart är det slut på solandet och back to skolan. längtar ganska mycket faktiskt :)
nu sitter jag bara och väntar på att mamma ska komma hem så det blir mat. tills vidare bjubbar jag på två bilder!


image1163
magen nu. lite brunare!

image1165
ohio tyckte om skuggan mer.

solning

hallå godmorgonnn =) kollade på tempen nu för nån halvtimma sen  och så varmt är det inte än iaf. ca 10 grader.
syster yster skrev nu att hon ligger i bikini och solar. crazy woman!! men ska upp dit lite senare när mamma har lunch så jag får åka och köra :) om jag ska ha körkort tills sommaren så är det nog dags att ligga i lite med körningen också. herregud hur ska det gå. haha aja. 
jaa, så idag blir det ju solning igen.  finns inte så mycket annat att hitta på på dagarna nu. men det är tur att syrran är gravid så man får lite company :p menmen, nu ska jag gå och göra mig lite nyttig frukost och gå ut och sätta mig i solen! :D

hugsss!


NU ÄR DEN MIN!

image1160
Tania heter den och kommer från köpenhamn , så om 5-7 dagar så är den här :)))

B

image1150
en blowbar idag tack!!

varmt

schöön dag idag! tror det är den varmaste hitills?! mamma skjustade mig till syster och där låg vi och solade lite och så. men klockan 3 skulle hon till barnmorskan så då vare bara att åka hem igen =) men lite färg har jag fått idag iaf :) så nu är jag hemma och softar! tror jag ska bränna en sommar skiva idag också. känns som det är läget nu ;)

skulle haft nationella prov idag. men det vart uppskjutet?! tills måndag! och tur var väl det. får då är jag i skolan igen :)  nu är det medd daxs!

hugs!

dagens

image1147
SÅHÄR soligt var det idag :)

image1149
och såhär gott kan det vara med mellanmål.

image1148
och sist men inte minst. såhäääääääääär stor kan man vara 2 veckor innan utploppning!

skulle du vilja skratta..


...om du skrattade såhär???
haha! (nog för jag inte skrattar världens finaste men)

:DD:DDD

gooooooodmorgon!! :D DRÖMDE VÄRLDENS BÄSTA DRÖM INATT!!!! kan verkligen inte sluta flina! pirrar i hela mig bara jag tänker på det! haha aja,  nu vet jag vad jag kommer gå och tänka på ;)

DDHH

image1146
4:dje säsongen nuuu :D

naket

hemma från sjukhus och sånt. vet att det är uttjatat det här med revbenet och allt men måste bara få berätta dagens händelser.
gick först ner på blåsippan för en liten undersökning, på vägen in till hans rum så säger han att han har en praktik elev, kille på 18-19 år kanske. haha jaha okej tänkte jag, tills jag kom in då jag skulle klä av mig inför han. WOHO! haha lite pinsamt var det med sen ville han också lyssna på mina lungor och det lät inte så bra. så fick jag en akut-tid på sjukhuset för rönkning. kommer in och då säger han att jag måste vara bar över. så ja det är väl bara börja klä av sig igen och rönkas. sedan åker jag tillbaka till blåsippan och ger rapporten.
det visades sig inte vara en brytning på revbenet. men att det förmodligen var en spricka. så nu är det bara för mig att läkaläkaläka och ta groggy medicin! skit kul=) 
imorgon ska jag till syster och sitta där, kanske sitta ute i solen om det är bra väder :) men nu är det mat, UTE!

puss=)

=(

image1139
godmorgon på er.
ligger i soffan nu och har precis mailat några lärare igen. att jag inte kommer till skolan. idag kan jag knapt gå. revbenet blir bara värre och värre. och orkar snart inge mer med den här skiten. är så jävla less. ska åka in till sjukhuset idag och rönka och så så får jag äntligen göra en riktig undersökning.
hoppas ni mår bra iaf!

;)

WOHOO!
hade tänkt att sitta på en lortig verkstad i sommar i hsand. men nee!!!!!! nu har jag fixat en anställningsintervju i sthlm om nån eller några veckor bara. det här ska bli så kul : DDDDD:DD:D:D

sunday

hallå där =)
 sitter just nu och kollar på du är vad du äter, norge! fattar inte så mycket men, haha!
helgen varit väldigt lugn för en gångs skull och vilket har varit jätte skönt.
idag så blir det solning med isan, sen ska jag slinga håret, (mooore blond ska jag bli) utväxten börjar se riiiiktigt mörk ut nu så måste göra nånting åt det.
nu ska jag äta upp min frukost sen så får jag se om jag ska åka bort till sjukhuset idag och kolla revbenet och det. kanske blir på tisdag annars.
somnade igår med feber, nu vaknar jag upp med ingen feber och istället ingen röst. igen. men den ploppar väl upp under dagen :) och fick just reda på av en sjuksköterska i telefonen att min medicin jag tar nu får jag inte ta, jag kan få hjärtklappning. och lite tur hade jag ju som inte fick det. iaf så blir det back to the old one nu. aja, skola blir det imorgon iaf varken om jag kan gå eller prata.

men ha det gött ;)

pain

goooodmorgon! uppe med tuppen är jag idag! (fick dock ställa klockan) men det räknas inte..
idag kan man säga elller ja igår också, är jag förlamad. känns som det iaf. är som en jäkla stel pinne och kan  snart inte hosta alls. smärtan från revbenet börjar göra extremt ont. iaf så har jag fått min systers starka medicin nu som jag hoppas ska funka på mig :) har ingen aning om hur länge det tar för ett revben med spricka för att läka ?? hoppas inte allt för många veckor.
igår var det iaf myysigt :))) vi var hos syster först och kollade på tv och kände på när bebisen åkte runt i magen;D nu VET jag nästan att det är en kille. det är känslan nu bara. iaf så, åkte vi senare vidare till markus och fortsatte mysa.
skulle till ikea idag men nu vet jag inte riktigt om det blir av, kanske blir av imorgon istället! iaf så känner ett stort sug för att shoppa!! så måste nästan dit! ;) haha.. 
..menmen, nu ska jag gå och göra min frukost! hoppas ni får en bra lördag alla bloggisar :)

krammm!


snart så!!

image1135

tur?

dagen hosta resulterar ett spucket revben. när jag trodde att turen började vända lite för mig så vänder det tillbaka.. igen. gör så jäkla ont när jag hostar så vet inte vart jag ska ta vägen. aja, nog om det. skola blir det på måndag iaf. då har jag förmodligen ett prov mediekomm och en svenska redovisning. yey:/ 
imorgon är det äntligen fredag och då ska jag inte sitta hemma iaf!! (och nej tussie jag ska inte festa) ;) haha!

godnattkramis :)


SPANIEN genom åren..

spanien 06

image1107
var bara..

image1109
.. FESTAFESTAFESTA

image1110
..och många bakisdagar

image1124
spanien slog rekord den veckan. på översvämningar. så därför såg dagarna ut såhär.

spanien 07

image1111
...lite mer fest

image1113
och så vart det lite shopping också

image1114
så solade vi.. mm varje dag!

image1116
så hann vi med lite pose också

spanien 08

image1117
hade praktik på en restaurang med världens roligaste människor!!

image1118
här höll vi till på helgerna..

image1120
och ja blev den hel del fest här också..

image1121
..så åkte vi till Madrid också, jag flopp och innebandylaget;p

image1123
mys vid soluppgång ;))) japp då var vi vakna! (fast filippa var för trött)

fix

håller på att fixa bloggen lite, så det får se lite skevt ut ett tag :D nu måste tussie hälpa mig vidare! sitter och pluggar lite och läser lite elle! tråkigt som sagt att vara hemma. börjar bli ganska less nu. medecinen hjälper INTE heller! behöver något lite starkare. byta anki???
nu ska jag fortsätta!
HASTA LUEGO MI AMIGOS!

Drew

grym liten 12-13 åring typ? :)




top model

image1098
NY STRÖMSLADD!!! äntligen slipper jag hoppa på och bråka med sladden nå mer! det tackar jag isa för ;)
sitter just nu med min gravida syster och kollar på barnmorskan. har aldrig sett något så äckligt förut tror jag. lite rädd börjar hon bli nu eftersom hon får nu bara inom 3 veckor. hoppas på en flicka ;)) hihi!
aja, nu har jag kommit ner till the bottom three i top model. så nu har jag the big finalé kvar som jag sparar lite på!
hejsvejs!

första utefrukosten!!

godmorgon!
klev upp ca 10 som varje dag och började göra i ordning frukosten. så grymt varmt ute idag så tog på mig dunjackan(så jag itne blir mer sjuk) och satte mig ute och åt. as härligt=)
idag ska jag ta ett stort kliv och följa med mamma till affären. måste ha lite mer tidningar och sånt att sysselsätta mig med:)
eftersom min strömsladd inte fungerar och kan nu därför inte plugga nånting så fick isa komma förbi igår och hämta den och se om hon kan få byta den på skolan. hoppas nu bara att det går! (hejjaisa)
har precis fått hem sims2 nightlife och desperate housewives season 3 så nu har jag mycket att göra!! ;)
såå, PUSS!

the BEST time of my life

image1084
längtar efter er!!

image1088

image1082

image1078

image1083

image1086

image1085

image1087

image1093

image1090

image1079


H&T


samehereasthere

Lördag


lite från lördagen.

tack tove;)


ny vecka..

image1066
..nya rutiner. ellllllller så inte. varit hos herr doktor idag också och fått medicin. så hoppas det här skiten försvinner snart för är så jäkla less nu. har 4 prov den här veckan. ett av dom är nationella engB, speaking. kul för dom som kan speaka... iaf så blir allt uppskjutet till nästa vecka så då blir det bara en massa plugg! vilket jag ser fram emot..
idag fick jag mitt simkort från spain också. så nu har jag ÄNTLIGEN mobil igen!! mamma börjar nog bli lite less på att jag snor hennes.
Men så när man får en sak så förlorar man ju en annan sak, som alltid händer mig.
Strömsladden på min bärbara dator har slutat fungera så nu kan jag inte sitta vid den heller. där jag har alla bilder och allt. men får se om jag fixar den till kvällen men det är tveksamt. så under tiden får jag roa mig med "sims2 - open for buisness" som jag precis har börjat med! ;)
nu ska jag gå och göra lite annat (som att sova kanske)

kram!!

musik


mysigt kan man kalla det här

blondinbella

hittade mig själv kliandes på blondinbellas blogg. FULT JA!

image1062

cocullana my hero

haaaaaaaaallå!
vaknade imorse, och skulle säga godmorgon. men jag fick inte fram det. så nu sitter jag här. fortfarande lika jävla hostig och snorig, med INGEN röst. nu här hemma kommunicerar vi via msn, lappar, avläsning via läpparna, och viskning. jag tycker det går ganska bra faktiskt...........
imorgon ska jag äntligen få den där jäkla cocullana medecinen så nu hoppas jag att det här är över snart.
nu så ska jag äta godis (före maten) och sen så ska jag försöka fixa alla sims 2 paketen. vilken jävla vecka det kommer bli! mmmm:D
bilder från igår kommer in så småningom också. nu till godiset. 
puss! och en till dig med för du är så snäll...

så har veckan gått..

image1061
...och ja, bättre har jag blivit, men är fortfarande sjukis. imorgon ska jag ta mitt första steg ut på en vecka! woho! känns nästan konstigt att gå ut. då ska jag,simon,isa och sus brumma ner med bilen ner till svall för lite shopping! och idag då, då har jag firrat sims 2 university ;) så har tillbringat 9 timmar åt det idag bara. WOHO! (blir lite för mycket woho nu men ska sluta nu)
föör nu blire mys ;) puss!

SIMS2

image1060
simsss hela natten. mycket bra tidsfördriv!

.



det här suuuuuuuuuuuuuger.




DH

image1059
ringde till sjukhuset idag efter mina värkar i magen. de sa att jag hade fått infulensan som alla tydligen blivit smittad av, och att värkarna i magen bara var för jag svalt för mycket ee.. aa ni vet ;) (vill inte äckla en viss person) men nu blir det dhdhdh resten av natten! får se om det blir något av med sömnen! natti

grått

fick den här låten av simon nyligen, och den piggar verkligen upp min tillvaro just nu :D


!!

image1058
miss u floppyyy!! ses i juni ;)

lunch

tråkigttråkigt jävligt tråkigt väder ute. och det slutar aldrig snöa!!! får trösta mig med att jag inte kan gå ut iaf. även fast jag skulle vilja få lite friskluft.
Är nog mest orolig för hur mycket jag missar i skolan. eftersom en lektion är 3 timmar. och då missar man kan jag lova. som tur är så har jag tessie som håller på uppdaterad om vad som händer =)
idag ska jag träffa isan också på vadå, 3 månader??? ne typ 3 månader och nån vecka. helt sjukt lång tid. men det kommer bli skitkuuuuul :D:D:D
nu ska jag äta lunch med mamma sen ska jag ta en långlåång dusch.

puss!


sucki

image1056
just nu ligger jag i soffan inlindad i täcket och kollar på so you think you can dance. i nästa paus hade jag tänk att gå och göra mig en bananablåbär. vilket låter konstigt men vilket bara är som det låter, en banan med varma blåbär på. mmuums! den här dagen har varit KASS. precis som de andra 2 dagarna har varit. har inte klivit en fot utanför dörren sen i lördags. och vilket jag börjar må ganska dåligt över.
nu ska jag,halsen,näsan och magen bara ligga och krya på oss.

BYE=)

Sjuk

godmorgon på er =)
ligger här i soffan nu, ännu sjukare. verkar som det går upp och ner det här.
det finns ju verkligen inge värre än att ligga hemma sjuk. finns ingenting att göra än att sova och kolla på filmer. inatt har jag sovit sammanlagt 3 timmar. snoret tar över hela mig! haha ;) mysigt va.
aja, så nu ska jag fortsätta kolla på DH och så förhoppningsvis somna.
hoppas det är bra med er iaf!

puss:)

kvällsmusik


mmmm som i mysig!!

fuengirola

image1053
på stranden en härlig februaridag :)

Sjuk

ligger nu i soffan med datorn och bara myser. vädret ute är det absolut sämsta. det blåser mycket och bara regnar. uscha! känns just nu som sommaren är ganska långt borta endå..
idag mår jag iaf lite bättre än igår. men vilar endå upp mig idag så jag kan gå till skolan imorgon.  ingen träning blir det idag heller. nu ligger jag lite efter.. (dig sussen) menmen. nu ska jag gå och göra lite te! :)
bjuder på lite mysig musik!


Colbie Caillat - Realize

Jag drömmer mig bort till sommaren en stund...



image1045


image1043

image1046
image1049

image1048

God morgon!

God morgon allihopa! söndag idag, vilket innbär den segaste dagen på hela veckan. iaf för mig!
brukar alltid jobba idag men ikväll så ska jag inte göra det. så då har jag hela kvällen för massa tv och sånt ;) vilket känns lättande! går och hostar och snuvar mig extra mycket idag, men det ska nog inte stoppa min träning. ska försöka komma ut och springa iaf :) gårdagen ägnade jag åt hos sus, med hon och tove. när klockan började dra sig mot 1 så gick vi ner på biggan. där åt vi gott och kollade på alla fulla människor. vilket var mycket roligt att se ;)
nu ska jag gå ner och äta lite frukost och sen krypa ner i soffan.
take care!

Grillning

image1040
så var det grillat för första gången i år (i sverige). och det var jääkligt gott kan jag lova ;D
nu blir det en prommis en bit, tror inte jag går så värst långt den här gången. sen är det hem och duscha och snabbt iväg upp till sus och tovan :) sen, ses på biggan säger jag bara!!!
ha en bra kväll allihopa! KRAM :)

Springning+gång

image1038
mmmmfrukosten!
har precis fått i mig denna frukost och väntar nu på att få sticka iväg och springa :)
lördag idag och tjaa vad som händer får vi se. vet iaf att det blir powerwalk med sus lite senare ;p något festande i helgen blir det iaf inte. kan inte komma på någon helg bakåt som jag inte har festat på så nu blir det lugnt iaf. och det känns jäkligt skönt!

nee, nu tror jag att jag sticker ut.
Pussochkram!!

PrMa

godmorgon på er! iaf för mig ;)
och japp, jag försov mig såklart när jag hade sovmorgon. hur lyckas man? jag gör.
som tur skulle tessie åka bil ner så fick åka med henne och gustav :)) ...OCH som tur är är min fläskläpp borta. har en lektion idag. och det är praktisk marknadsföring. så dan kan inte bli så mycket bättre! men nu har jag rast så nu ska jag softaa.

hasta luego amigos!


so you think you can dance?


some cha-cha. 


så har vi den gamle mario från floor filler ;p


så har vi en sköning

träning x 2 och jobb

hemma äntligen. känns som jag inte varit hemma på hela kvällen typ.
idag så började dagen med handboll, var grymt jobbigt och till slut så fick jag en fläskläpp. asfin är den...... så nu sitter jag här skitsnygg....
aja, väl hemma så var det på med löpar skorna direkt och springa lite. det blev iaf 5 km. hem och kasta i sig maten och vidare till jobbet. så nu passar det perfekt med en sovmorgon imorgon (vilket vi har). vet inte vad det är med mina paranteser men. jag tycker om dom.

och joo förresten. tusse har fixat min header också;D men allt är inte riktigt 100 % klart än. så får fixa det imorgon =)  nu tror jag att jag ska ta mig lite fika!

puss;)

spain

image1028
det skulle inte vara helt fel att byta plats med dig nu flopp!

almost lover

lägger ut den igen för den är så himla bra. med lite text.



Goodbye my almost lover Goodbye my hopeless dream
I'm trying not to think about you Can't you just let me be?
So long my luckless romance
My back is turned on you
I should have known you'd bring me heartache, almost lovers always do


I cannot go to the ocean
I cannot drive the streets at night
I cannot wake up in the morning without you on my mind
So you're gone and i'm haunted and i'll bet you are just fine, Did i make it that easy to walk right in and out of my life?


mums

image1026
har precis kommit in från en hyffsat lång prommis! liite för kallt ute fortfarande för mig men med tjockmössa och allt sånt så funkar det ;) jag citerar teresé: "det har varit en väldig seg dag idag" och då menar jag väääldigt. har börjat med ny kurs i skolan också, praktisk marknadsföring. vilket var skit kul. det måste varit höjdpunkten på dan iaf.
aja, nu om ungefär en halvtimma börjar "sverige pussas & kramas på kanal 5. som man INTE får missa. lilla björne boy är ju med också såklart ;) så nu ska jag ner och göra en riktigt god fruktsallad innan det börjar!

puss!!

Helgen

passar på att lägga upp lite bilder sedan helgen :)


fredagen !


oså har vi lördagen :)


träning

image1015
jaa nu är det dax att komma igång igen med träningen efter spanien resan. var ju på gång där ett tag i början tills vristen pajjade totalt men nu gör jag ett nytt försök ;D
min kropp har börjat flagna något kollosalt mycket. armarna och benen "rasar" (mm jag vet mysigt) det om. så nu äre byebye brännan!
iaf så ikväll blir det pluggpluggplugg som gäller. har en hel del grejjor som ska vara inlämnade som jag måste bli klar med.
aja nu ska jag ut i det varma vädret.

kram!

tisdag morgon


A Fine Frenzy - Almost Lover

RSS 2.0