spraya lite till

Bild och inlägg lånad från www.emmamariah.blogg.se.
Och, nej emma, sååå seg är jag faktiskt inte! vi alla kan väl känna igen oss att det kan ta lite extra tid att fixa sig innan man ska ut, eller hur? känna sig extra fin och ja ni vet allt det där. det är ju det som är själva tjusningen med att "gå ut" också ;) rätta mig om jag har fel. 

men allvarligt emma, du är aldeless för snabb!


Spraya på lotta!

Jag sitter just nu alldeles själv. Hör hur lotta småsprayar håret inne på toaletten: "Hur går det Emma?" Hur går det med vad? Ensamheten? Hon har vart borta i snart 20 minuter, tippar på att jag inte kommer se henne på 20 minuter till. För mig tog det två minuter att få till håret.. Kanske för att jag har kort, men allvarligt talat vet jag ingen som är så seg som lotta när det gäller att "fixa sig". Guinnes rekordbok; Vad väntar ni på?


pics del 2 Alanya


movie


så var det dags för lite bio-time! igår var jag tove och emmlan och såg andra filmen av arn.  vi tyckte den var riktigt bra, precis som den första då såklart :D
så om ni tyckte om första, se andra med!!!!

pressbyrån

ja, så sitter man här. dricker latte inne på pressbyrån.. det enda som hade öppet tyvärr. anledning till det är att det inte är en kotte på skolan????!! så hallaa vart är ni allihopa? får inte tag på någon heller så det känns lite surt när man orkat pallra sig till skolan lite illamående och halvseg sådär. menmen.
fördriver istället tiden vid datorn här tills stan öppnar. vilket är om ungefär 1 timma.
blir snabb shopping sen hem till sängen, återigen.

ha en bra dag ;)


pics del 1 Alanya





































har inte ens fått hälften av bilderna men plockade ut några bland mängden :)

waiting fot the best

japp, det blev ytteligare en hemma-dag idag. provsvaren skulle komma idag eller imorgon. så nu håller vi tummarna på att det kommer imorgon.

har kollat igenom hela säsong 1 av greek idag också, hur bra som helst ;p som en enda lång collegefilm! och det låter väl inte så jäkla dumt va?


längtar tills morgondagen endå, skola blir det iaf, skiter i hur jag mår, jag måste bara ta mig dit! hoppas då också att jag kommer få min dator tillbaka :D

ska även vara med susi och förhoppningsvis emma senare på kvällen efter sussan slutat jobbet. då blir det käka-dygna-softar natt kan jag lova!

sen på lördag går vi ut stenhårt med fest! ;p


men nu.. ska jag ta en av mina lääängsta duschar.. riktigt efterlängade är de!

(lägger ut lite bilder sen alanya lite senare ikväll)

natti på er, ses i dimman :*


skön kvällsmusik!


tråkigt -10p

hur otroligt tråkigt är det inte att vara hemma? tiden går oändligt sakta om man inte har något att göra. som nu! men idag har jag faktiskt dragit igenom 10 avsnitt av greek. vilket är hyffsat bra :) man gillar väl det mer och mer med tiden antar jag. nu väntar en god middag framför mig!

 kan inte någon bara komma och förgylla mina dagar..

die virus die

japp så var man hemma, första skoldagen. känns inge vidare kul direkt.
det mystiska "viruset" från Alanya blir i stort sett bara värre nu.  har fått lite medicin med mig hem så nu väntar jag på att de andra proverna ska visa vad det egentligen är för något. spännande. men nu kan jag inte skriva så mycket mer för nu börjar det knipa i magen igen.

tur att jag laddade hem en ny serie igår som jag kan ligga och kolla på nu :)


up and up and UP??


wooooow,
besökarna bara stiger och stiger nu, roligt det där! :) måste vara för att jag börjar komma igång lite smått igen! någon annan anledning finner jag faktiskt inte!
nu har jag precis sagt farväl till isa för sista gången. kommer aldrig mer ses. så det känns.. skönt. annars så ska jag väl snart hoppa ner i sängen och ställa väckarklockan på det fantastiska slaget 05.00. men jag tror faktiskt jag tar liite sovmorgon imorgon iaf. fuska får man göra.
fick nyss reda på att vi ska ha redovisning imorgon. japp, första dan, det känns otroligt kul! men det är bara att bita ihop och tänka på sista halvåret :)

skrev igår att jag skulle lägga upp bilder idag men jag har bara fått hälften nu och kommer säkert få hälften imorgon också så lägger upp när jag har alla =) lättast så!

natti på er och dröm sött!

I'TS BACK!


äääääääntligen
är den klar. den har varit inne på lagning i snart 3 månader. fast dom sa att det skulle ta 2-3 veckor... säger då det! men nu är den tillbaka och jag kan skriva och ringa normalt på den igen ;p mmmmmmlove




ebbis


nemen HEJ surpuppa!

HEMMA

nu är jag hemma igen från en lååång men kort vecka! världens roligaste trots "matförgiftning" sista 2 dagarna. det är det vi tror att vi fick iaf.
orkar inte ta det långt så jag sammanfattar med ett dussintals bilder senare :)
 resan var iaf helt oförglömlig.

nu är det sängen snart som gäller för mig, skolan börjar imorgon. SISTA ÅRET, wohoo! och såklart har tandläkaren prickat in så bra med tiden så jag missar första dagen.

nattii på er! bilder kommer imorgon! :)


ALANYA



Packningen kan börja!!
först tänkte jag ta två små resväskor men så insåg jag i packningens mitt att det här kommer ju absolut inte få plats! Så nu har jag fetaste familjeväskan! Alltid bättre med större ;)

Planet går 21.50 ikväll så vi måste åka hemifrån ca halv 8 och jag har ett x antal grejor kvar att göra! Måste jobba några timmar idag också, vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt! Så istället sitter jag här och bloggar, bra vá!
Fick även en bild som tove skickade på prognosen för dom kommande dagarna i Turkiet, 35 grader nu på lördag! Så det kommer vara snuskigt varmt! Men det får vi ju inte klaga på ;D

Iaf så måste jag rekommendera er, mina kära läsare en nystartad blogg. www.isabellehellstrom.blogg.se som verkligen kommer förgylla era tråkiga höstkvällar. Ett hot tips från mig bara!

Ne nu ska jag gå och göra lite nytta! Men vi hörs om en vecka igen!
HA DE GÖTT!   i'm out

Stockholm

Long time now! Sthlm var en härlig liten resa som verkligen behövdes.
Jag och Emma har investerat på NK glas och proslin i 2 dagar.
 Första dagen började vi 10.00-18.00, och andra dagen 06.00-13.30.
Tiden gick undan så man knapt märkte det. Tiderna vad bra, och sen måste det också vara för den otroligt trevliga personalen som jobbade där. Vilket gjorde det hela extra roligt!

Måste säga att jag och Jenny (chef över "kök-delen" på NK) teamet hade bästa flytet första dagen. Kände oss duktiga och gick därefter och hejjade på Emma och Mattias teamet som låg faaaaaaar behind.. Då var det roligt att retas lite.. Men vilket vände andra dagen. Då det visade sig att vi kanske hade lite väl för bråttomt ;) Jajjemän, då var det Emmas och Mattias tur att gå och skryta. Iaf så tog Mattias över så jag och Emma kunde sluta. Därefter gick vi på stan en sväng (som är ett absolut måste när man besöker sthlm).

Jag har även fått min första suhi upplevelse! Och vilket var.. annorlunda men hyffsat gott! Den lunchen glömmer man ju inte, ni skulle se mig där, med dom där pinnarna som skulle omfatta dom där små bitarna som sedan skulle doppas i den otroligt starka soya såsen! Bildbevis kommer senare!

På kvällen gick vi och såg på bio. Arkiv X I want to believe blev kvällens val. Och vilket Emma stod för! Hon bara bokade första bästa som såg bra ut.. men visade sig inte vara så bra endå. Förväntingarna på filmen var ganska höga eftersom jag kommit ihåg Arkiv X som en av världens läskigaste serier som barn. Den började med en hyffsad läskig scen och trodde att det här kommer vi ju inte klara av att kolla på länge. Men det kom inget mer spännande på hela filmen, det skulle isf vara slutet. Bra handling iaf men en riktigt dö film.

Nu är jag hemma igen och direkt när jag kom hem började jag gräva fram springskorna som sedan tog med mig ut på en 5 km runda. När jag kom hem väntade ett stort tacos bord framför mig, massor med majs var det också såklart.. MMM!
Nu börjar jag ta fram resväskan som inte ligger allt för långt bort.
Tvättning har det blivit ytterst lite av ikväll så imorgon måste jag verkligen ta itu med det. Så jag kan börja packa inför resan. Bara 2 dagar kvar nu och nedräkningen går fort fram vill jag lova!

1,2 ,1 2

solen tar över, springturen vunnen!!!!!! viktigt


Mer resa!

Godmorgon! väckarklockan ringde 9 först, tanken var att jag skulle hinna med en springrunda innan det bär av till sthlm men såklart så öser regnet ner!

Blir lite tveksam på att jag har nämt att jag och emma ska jobba på NK nu i två dagar i sthlm. Iaf så blir det över tisdagen och onsdagen. och vilket jag ser fram emot väldigt mycket :) Kommer hem på torsdagen igen, och då blir det tvättatvätta och packa om sen drar jag,emma,sussen,tove och emelie till Alanyaaaaaaa! ..och typ det enda vi pratar om nu för tiden är den resan! för så jävla kul vi kommer ha det!!!!

Nu ska jag äta frukost och sedan packa! Får se om det blir något blogg inlägg till veckan, garanterat på torsdag iaf!

Ha det så bra! Nu säger jag hejohå till norrland och hej till sthlm!


Här var det 50 års fest!

har fått lite bilder som jag tänkte visa er sen 50 års festen vi var på förra helgen! :)



hur kunde jag vakna nu?

nog för att jag är en liten sömntuta från och till men att jag och sus lyckades sova till halv 3 är väl endå lite väääl sent!?
men ett litet plus i kanten var väl att det var dåligt väder så man slipper skuldkänslorna för att komma ut i solen.

annars har jag precis fått i mig frukosten... yeah im early! sen att det är grillning om 2 timmar igen gör ju inte det hela lättare! oj så jag kommer stoppa i mig idag..! men det kan man väl endå inte klaga på?;)

nu ska jag ut i solen ett tag som precis tittat fram! tjohej!

FEST?


såhär kan det se ut på våra fester!

ojoj så jag mååååår

vaknar upp med vääärldens hangover.. första tanken som gick, fick jag med mig passet,kameran,mobilen och plånboken. kutade ner för trappan trots det snurrade i hela skallen. NEJ jag har inte ens med mig väskan HEM!
just då ringer hanna och säger att hon är påväg med den till mig. pustar ut, tar ett glas vatten och somnar om. (dessutom säger jag tyst för mig själv, håll i dig nu isa eller kolla bort "jag ska aldrig mer dricka, fyfaan jag vill döö")
nu några timmar senare med en mindre hangover så börjar jag fundera, "vad fan hände igår".. det förblir ett mysterium. alltid lika roligt!

och sen till sist måste jag tacka hanna! alltid roligt med dig vad man en gör!

 



free!


natti bloggen, nu tränkte jag krypa ner i min härliga nybäddade säng!
upp i tid imorgon och springa! yeah!

Västkusten i bilder

Oj så många bilder det här blev nu, ENJOY!















hemfärd

godmorgon på er :) idag är det hemfärd mot hsand! vilket känns bra endå.. det har varit en soldag här nere, spenderades dock på IKEA :S

nu ska jag få i mig lite frukost sen väntar en 6 timmars bilfärd hem. tur att jag fått ca 10 cosmo av emmlan! ;D

ses hemma!


bye


 nu åker lyxhustru n1 ner mot örebro! tjohej så länge!

50 års fest + Örebro

oh flopp... ber om ursäkt för en ytterst liten plats här på min blogg! ;) isa betalar ju för att nämnas..(bara så att du vet)

men iaf, igår var vi på 50 års fest ute på hemsön, det var Filippas pappa Roy som fyllde 50 års förra sommaren men kom till skott nu att anordna denna fest.. och vilken vilken kväll! hur roligt som helst! och jag måste säga att han lyckades jätte bra med allt :)

 nyligen bestämde jag mig för att följa med mamma och gullan ner till örebro till ante imorgon i unngefär 3-4 dagar. anledningarna är många, det kommer inte vara någon här hemma, isa jobbar, dåligt väder + kallt och så finns det iiiiinget att göra här uppe...så nu ska jag gå och packa ner lite grejjor och så innan jag ska hoppa i sängen.

Jag har lagt in mina bilder sen festen men väntar fortfarande på isas, men lägger upp några iaf :)
Och justja... temat var hatt!


pice of me


west cost



sånna här tråkiga molninga dagar längtar man ju bara tillbaka till västkusten.
här är två av dom absolut bästa stränderna!
tylösand


and skrea!

dramatiskt

sammanfatting av dagens händelser; svartvik för sol och "bad" - räddat livet på en överkörd chiuaua - shopping i sundsvall och massa snack hos hellström! ...

vilken dag...


RSS 2.0