Spanien!

image951
här är våran söta lilla sköldpadda O´jey som sitter och tittar ut mot havet.

ÄNTLIGEN! strålande sol och blå himmel, och ca 25 grader. tack, precis vad jag behövde! aja, har precis ätit middag och fick låna datorn av filippa en snabbis. så då tänkte jag passa på att blogga lite också. kan iaf inte längre mer springa, inte en runda till. min vrist har pajjat totalt. går omkring och haltar som en idiot. någon docktor ska få kolla på den nu i veckan. och jo isa, (idag åt jag korvstroganoff till middag och imorgon blir det tacos, tänkte bara säga det så du vet ;) NANANANA)
och nu är det bara 3 DAGAR kvar till madriiiiiiid!!!! snartså!
jaja nog skitpratat nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på film!

KRAMMMM =)

Spanien!

godmorgon :D
har precis vaknat och sitter nu och äter frukost. idag händer det inte så mycket, måste nog ta tag i pluggandet också. aja får se när det blir. springa ska jag göra också. men idag blir det snabbrundan 5km. ihelgen har det inte varit så mycket festande, (eftersom vi festade mån,ons) så vi känner oss lite slitna. och förresten, n uär det bara 5 DAGAR kvar till Madrid!!!!! vet itne om jag har nämt det här på bloggen men jag och filippa ska följa med innebandylaget till Madrid över helgen. och det ska bli så gryyyyyyymt kul!! aja haha,
hur som helst, här kommer lite bilder, tar dock inte så mycket men här kommer lite=)  bättre sent än aldrig ;)

en utegång, i PUERTO!


alla hjärtans daag!


Middag och sånt i Puerto Banus.


 kareokee bar!




larsson 19 år!


hade lite tråkigt på stranden i onsdags.


Spanien!

tillägnat bara till isa, SAKNAR DIG BIGTIME!!!!
image917
sötva!!!;)

Spanien!

hallåå=)
nu sitter man och äter frukost tidigt igen. fick lov att hoppa in och jobba idag.. tråkigt men sant. iofs spelar det inte sån större roll när det regnar varje dag men. i onsdags var det faktiskt sol här hela dagen. skitvarmt och skönt så jag gick ner på stranden. satt i linne och shorts i typ 2 timmar. sen när jag kommer upp till lägenheten har jag bränt sönder mig. alltså ni skulle se, fyfan vad fult det var. jo förresten, lite bilder ska jag försöka hinna lägga upp också. ikväll om jag kan=) och jaaa isa, vart håller du hus? har inte pratat med dig på månader känns det som. (MSN?!?!) hah ah nu vet du att jag söker dig.
men nu måste jag kila om jag ska hinna med bussen!

Kraaaaaam :D


Spanien!

image916
tjabba.
äcklig,trött och bakis är jag. gårdagen var hur kul som helst. vi satt på en pub först några st och sen gick vi vidare till en kareoke bar. haha och fyfan. sjunga när man är full, aa ni vet. sen när det stängde gick vi och dansade på något disco ställe. hade tydligen vurpat inne på stengolvet när vi kom hem i lägenheten och det svarar ju på frågan när jag såg dom feta blåmärken på ryggen och rumpan. haha. aja, ni vet hur det kan gå. nu har vi precis kommit hem från box office, vi hyrde hela säsong 3,4 och nu har vi 7 dagar på oss att se klart dom. så ikväll blire dygna med OC. jag och filippa ska upp klockan 5 för att skjutsa filippas mamma till flygplatsen så vi har en lååånglåång natt framför oss.
Det blir hem och sova några timmar, sen ska vi åka och shoppa på La Canada, (du vet isa ;) ) tills kvällen. för en av victors kompisar fyller 19 år så det blir fest hemma hos han. tur att man får en vilodag emellan iaf...
aja, nu ska jag kila! (slänger in en bild på mig också eftersom jag är så skygg av mig) ;)

men seu guys!

Spanien!

image915
fiesta GRANDE!  ses i spanska dimman

Spanien!

image914
hallå däär!
sitter nu nyduschad i morgonrocken och lyssnar på någon konstig musik som surfaren(grannen) spelar och väntar på att filippa och victor ska komma hem. dom är på svenska affärn och handlar lite gott. b.la indrigienser till negerbollar som vi ska baka sen! mmmmmm=)
nu är det sportlov här nere i spanien så då tänkte jag att jag tar ut mitt sportlov den här veckan dom har det istället för senare. halva tiden har gott nu och det känns både tråkigt eftersom det är så otroligt kul här nere men endå skönt att få komma hem till alla ochså=)
tråkigt att det är så jäkla kasst väder här nere nu. regnar och gråhimmel och tråk. blåser som satan! men solen tittar fram då och då iaf. nu på lovet vill man ju ha sol så man kan ha chansen till att få lite färg iaf. vilket jag INTE har fått hitills. eftersom jag bara solat 2 dagar den första veckan jag kom hit. ja förresten, bilden jag lagt ut ovan är paseon där allt händer. alla uteställerna finns där, promenaden till jobbet, där vi springer och så. lite onödig fakta sådär ;)
men aja, nu måste jag blåsa håret sen bär det av till stan för lite shopping.
hoppas ni har det kanon!

Chao!

Spanien!

lööööööööööööööööööööööööööööööööös

Spanien!

hejhej godmorgon på er :D

och glad alla hjärtans dag på er! den dan idag ju.. förväntar mig bakelser av alla slag när jag kommer till jobbet. nerå men vad jag ska göra idag vet jag inte rikigt. får se vad som händer. vad jag vet att jag ska göra idag är jobbajobba, handla mat och sen springa 7,2 km. bra dag va! 
Nu sitter jag och äter frukost i sängen, solen skiner igenom alla molnen. det har varit ett jäkla oväder här nere nu i några dagar, blåser storm och jaa, men inge regn iaf hitills. så hoppas verkligen det blir sol idag. ne nu ska jag fortsätta äta!

Ha en riktigt bra dag :)

lovelovefrommigtillalla!

Spanien!

image913
hej!=DD
det var ett tag sen jag skrev nu, (och eftersom isa klagar) så tänkte jag blogga lite. nu sitter jag i sängen och har precis ätit frukost. skulle gå till jobbet idag, sådär skönt i värmen ni vet. men nene, ute är det täckt av stora gråa moln så vet inte om det börjar regna vilken sek som helst så skippar promenaden. nu har löpningen börjat också, springa varje dag :D känns jäkligt skönt att få komma igång.
Nu i helgen så tog vi det lugnt, iaf på fredagen, så hade beck-maraton, sen på lördagen åkte vi några st till puerto banus och bara skulle äta middag och sånt. och ja middag blev det men också fest. vi tog bargatan 2 ggr fram och tillbaka vilket tog för oss 4 ½ timme innan vi var klar, (och gatan är 200 m ungefär) haha men det var jäkligt roligt :D (och isa vi hare hittat ett nytt ställe på bargatan, det får du kolla in sen när du kommer hit ;) )
söndagen då åkte vi till filippas mamma som bjöd oss på middag och massa gott!
ja det är min helg i ganska stora drag. hoppas ni har haft det super också! (Och isa, du är inte heller så bra på att uppdatera din bilddagis) sådeså.
men ha det bra tills vidare, Pusssar och kramar :)


Spanien!

image912
08.20 nu på morgonen, liten live update.
har äntligen hittat min kamera, eller filippa, i besticklådan??! hha, var lite full när jag la ner den där tror jag. aja, har inte kunnat tagit kort i helgen eftersom den varit borta så det blir inga roliga bilder tyvärr=p nu ska jag iväg till jobbet om ett tag, fick lov att börja jobba tidigare eftersom det är marknad och då är det dubbelt så mycket folk=) känner på mig att dagen inte kommer bli rolig.. aja, hoppas ni får en bra dag där hemma :)
 
kram =)

Spanien!

heejdär =)

vet inte hur länge sen det var jag bloggade men ett tag var det väl iaf. så tänkte skriva ett litet inlägg nu bara vad jag gjort under helgen och så :)
fredagen började med jobb såklart, bad om att få sluta lite tidigare så jag skulle hinna åka till myra mar=) sen var det hem och duscha fortfort. klockan var inte så mycket men vi skulle endå iväg rätt så tidigt. för här i spanien börjar man festa runt 12 eller typ 1 och går hem runt 8 tiden på morgonen. haha ja spaniorer.
så vi åkte till micke och spelade poker och biljard med massa killar (filippa kom tvåa) bra jobbat med tanke på konk.. sen runt 12 åkte vi ner till stan alla 9 och satte oss på en mysig bar och beställde några drinkar och pratade. jäklig trevlig fredag vart det :D
iaf, på lördagen sov vi, och sov.. ehm till 4 ungefär. sen var det bara upp och duscha fixa i ordning sig. vi bestämde oss för att åka och kolla på bio så jag,filippa,victor,larsson och jakob åkte till myra mar och såg någon konstig manhattan film, vet inte riktigt vad den heter men den var helt okej :D
efter bion åkte vi till lucky (spelcasino grej) och kollade på när victor spelade bort sina pengar. haha jaa, sen vi släppte av alla och sen åkte jag filippa och victor hem. var as trött och ville bara sova. men sen kommer victor på nån dum ide att vi ska ut och ta en drink. haha, iaf så gick jag och filippa med på det så vi ringde till johan och philip och tog med dom till någon stad brevid funkan, har ingen aning om vad den heter men. aja, vi satte oss på ett mysigt ställde och beställde lite drinkar. haha jäkvligt sjuk lördag vart det också. iaf så har helgen varit kanon.
hoppas ni har haft en trevlig helg med. nu ska jag kolla på lite vänner, ha det super! saknar alla er där hemma!

kramisarrrrrrr! :D


RSS 2.0