EBBA KEI

Tänkte  visa  er  lite  foton  från  dopet  som  hölls  till  i   lördags. 
Här döps Ebba Kei





SURPRISE!

vaken  och  något  bakis.
gårdagen var planerad som en lugn kväll med sällskapsspel med hela familjen. spelet var i full gång och det var tjejerna som tävlade mot killarna. efter 10 minuters spelande så ringer hanna på mobilen. hon är ute och säger att hon ska ta mig till ett överraskningsställe utanför stan. där kunde man också köpa drinkar.
jag fick 1 timma att göra i ordning mig på, och samtidigt som kajalen flög överrallt så skulle jag försöka dricka mina drinkar emellan. (vilket ni kan tänka er inte gick så bra).

väl där ute (ett hemligt ställe) så börjar vi beställa massvis av drinkar. och jag måste säga att de drinkarna slår alla andra barer och andra ställen som jag varit på. så otroligt oslagbart helt enkelt! kunde inte förstå hur jag inte varit på det där lilla stället förut. men en sak som är säker är att dit måste jag igen.

och som vanligt när man är ute med hanna så har man alltid lika kul. vad man än gör. vet inte hur tjejen gör men brukar kalla henne för magic hanna ;)

nu  väntar  duschen..

MARABOU


ante  och  emelie  kom  upp  med  denna  och  4  kartor öl ..
kvällen  är  räddad! (utan öl)

NOT?

pepparkakor  pepparkakor, vilket beroende! i alla fall mitt nya beroende. jag som inte ens tycker om dom. och ja, det är faktiskt fredag idag så jag får äta gotta. och jag måste säga att jag tar väl vara på dessa moments.

i början av veckan bestämde jag mig för att denna helg skulle bli en mycket lugn helg. men nu verkar planerna dra sig lite mer åt det andra hållet. åt party hållet. men vi får se vad som händer. dricka är iaf forbidden ikväll! för imorgon är det ebbas dop så då får jag inte vara bakis, speciellt inte i kyrkan. 



men  endå  är  jag  i  denna  party  stämming. 

UNDERBAR

världens  bästa  tid.  jag  och  flopp  i  spanien  i våras.

XPOJKVÄNNER HÄR OCH DÄR

så var det färdigpluggat för denna dag. och ja, det är vad jag har stått i med hela kvällen. plus sånglektion på musikskolan. (bra info) iaf så tänkte jag bara berätta för er alla att imorgon blir det bara idrott på morgonen sen åker jag hem för helg. avis? nja vissa av er iaf. jag ska då sätta mig vid symaskinen och skapa ett mästerverk
(vad  tror  du  tove,  kommer  jag  att  klara  det?) mamma sa nej iaf. tur att man har lite support hemifrån.

måste även säga att jag tycker det är väldigt roligt att 4 av mina 4 ex läser min blogg. bra att ni håller koll på mig killar!





AND OUT

vilken dag, vilken dag. tänker nu mest på mina stackars axlar, mage och hand som värker något så fruktansvärt. tänk om man endå tyckte om massage. vad mycket enklare det hade varit då. 

hur som helst. som jag nämnde i förra inlägget så hade jag prov idag i personlig försäljning. och jag måste säga att det gick hur bra som helst! såklart så var jag sist i klassrummet denna gång med. händer mig alltid på prov. ambitiös som pelle sa. efter jag skrivit i 3 timmar så tog jag en sväng på stan och belönade mig med en superfin blus från zara som jag tänkt ha på mig på ebbas dop på lördag. vad jag kommer att glänsa.. ne nu ska jag sluta tycka bra om mig själv och börja dra mig ner till lägenheten.


toppen dag trots besvären.

EN TÄVLING

nu är jag äntligen med och tävlar om en design, vilket kan behövas va? ;)
 http://amafao.blogg.se/utlottning/?tmp=24003231

nu ska jag kila på metropol sen blir det käk! tjohoo!

29 HELA ÅR

nu sitter ja och pluggar inför det stora provet i personlig försäljning som kommer att vara imorgon. vet inte riktigt hur jag ska lyckas få in alla 5 kapitel men det kommer krävas natten också kan jag räkna ut redan nu. (vilket jag inte ser fram emot). till min lilla pluggstund äter jag pepparkakor och en lussebulle. men det får jag ju inte göra? det är ju mitt i veckan, en tisdag! men det skiter jag i nu för tiden. det börjar faktiskt bli jul och då ska man inte vara så hård mot sig själv. iaf inte jag. 

denna dag är också en väldigt speciell dag. mamma och pappa har varit tillsammans i 29 år så vi tänkte gå ut och äta middag för att fira lite. efter middagen är det ingen sånglektion utan vi ska gå och pröva ut lite pälsar som vi ska på oss på skyltsöndagen. vilket jag det däremot ser fram emot. 


SÖMNLÖS NATT

jag är arg och less. och nu ska jag berätta varför. somnade vid 12, telefonen började ringa vid halv 1 första gången. jag sov, så såklart svarade jag inte, plus att det var ett okänt nr. det tog mig en halvtimme att somna om och då noterar vi nu att klockan börjar bli 1. då ringer det igen. och det ringer inte bara en gång. utan 5 gånger. nästa gång jag somnar om är klockan 2. jag sover i en och en halv timma tills klockan börjar bli halv 4 då det ringer igen, 5 gånger till. samma nr och jag börjar bli jävligt less. endå svarar jag inte, jag vågar inte. sedan när klockan börjar bli ungefär halv 5 kan jag äntligen slappna av och sluta tänka på att mobilen ska ringa igen. vaknar sedan halv 7 och kliver upp. så sammanlagt denna natt har jag sovit 3 och en halv timma. TACK KIM! (som jag kollade upp på hitta.se när jag vaknade)......

  

BILDER

så bjuder jag på lite bilder från igår. tagna från facebook :)
mina kommer såklart vid ett senare tillfälle.




SÖNDAG 23

nu börjar denna söndag lida mot sitt slut. och denna söndag lite kortfattat har bestått av plugg, varit barnvakt, födelsedagsfikat och kollat på ensam mamma finalen uppe hos sussen. inte så speciellt mycket med andra ord. men det är väl vad söndagar är till för (rätta mig om jag har fel).

nu kanske ni också undrar hur gårdagen var. och joo, den var som vanligt lika kul när man är uppe hos sussen. drinkarna jag gjorde var grymt goda och jag har faktiskt gjort en ikväll av det som vart över från igår (inte mycket) då dock till mamma och pappa. den var mycket omtyckt och nu skall denna licor 43 inköpas till detta hem. och det är många. nu vet jag också vad jag kommer att dricka på nyår, jo nämligen bara licor 43. 

nog pratat om sprit, nu ska jag koppla in högtalarsystemet i lägenheten sen blir det popp och plugg. (sa jag förresten igår isa att basen är så bra att sängen vibrerar?!) värt att nämnas.

DRINK IT

        Blev så inspirerad igår av tessies drinkar så nu ikväll tänkte jag göra ett försök.
        De här blir kvällens dricka.


                 
  Moranisse

  2 cl Licor 43
  2 cl blåbärssoppa

  Skiktas i snapsglas
  Toppa med grädd
    



       
Lottas special

6 cl Licor 43
Mjölk

Toppa med grädde och strösocker






PICS




bilder från gårdagen! 

HELGEN FIRAR TVÅ 18 ÅRINGAR

Igår var det fest. och vilken jäkla fest (om man måste svära). Anna fyllde 18 år i veckan så i går var det dags att fira. och det klarade hon galant må jag säga. när vi kom till festen så var det redan mycket folk. mycket folk vi inte kände (jag, tove och sussen). vissa hade vi aldrig sett förut. kan också bero på att det var människor från lite olika städer.

inne i köket var det massvis med dricka som var på kylning i en stor.. ja vad ska man säga, plastlåda? sen inne i vardagsrummet var det uppdukat med tonnvis av kexchoklad, gott & blandat påsar, bilpåsar, läkerol, bevita, snickers, center, twix, chipspåsar och massa mer. så det var en hel del gotta med andra ord. 

eftersom alla inte kände varandra (eller ja, egentligen bara vi som inte kände någon) så hade lekledarna planerat in lite lekar så vi skulle lära känna varandra. när alla var indelade i sina lag i sina färger (som vi hade fått på inbjudningskortet) så var jag den enda tjejen, med andra killar. tove fick därför hoppa in i mitt lag så det skulle bli mer jämställt ;p väl därefter så var det dags för första leken och det var den så kallade gurkleken som jag tror vi alla känner till vid det här laget, så går inte in på några detaljer. andra leken var ballongleken, vi skulle alltså göra olika sexställningar tills ballongen spräcktes. och tredje leken var den absolut bästa. vi tjejer fick gå upp på övervåningen medans killarna fick stanna nere. där uppe utsågs en tjej från varje lag som skulle få på sig en ögonbindel. efter en lång väntan gick vi alla ner, där stod killarna i bar överkropp inoljade med olivolja. tjejerna från de olika lagen skulle då känna på killarna tills de hittade en kille som tillhörde deras lag. och den leken vann faktiskt vi! tack vare tove som var ypperligt snabb att hitta östersunds andre.
men vi fick aldrig riktigt reda på vilket lag vann. men huvudsaken var att vi hade kul, vilket vi också hade.

nu idag ska jag vila upp mig och gå och göra lite ärenden inför kvällen. japp, för då är det fest igen. (och ja, ni hörde rätt). denna kväll till ära för att fira sussen som fyller 18 år på söndag.

så denna helg kommer bli en väldigt intensiv fest helg. vilket jag inte är så speciellt van vid. så jag ber till gudarna att jag ska överleva när jag vaknar upp på söndagen.

bilder från gårdagen kommer strax när jag lagt in dom! (hoppas ni kan bärga er)

FILM



nu för första gången har jag sett pearl harbor. och nu förstår jag vad alla pratar om när dom säger att det är en av de bästa filmerna de sett i hela sitt liv. vet inte hur mycket floder med tårar jag har gråtit under de senaste 3 timmarna men herregud vad bra den var.

HELG!

ja så var det helg, torsdag hälsar helgen välkommen denna vecka. varför är därför att imorgon har jag ingen lektion. eller jo egentligen en, idrott.. men eftersom jag varken får träna för anna-greta(lucia samordnaren) eller micke (sångcoachen) så blir det till att stanna hemma. så nu firar jag in helgen med rotsoppa! visst låter det förträffligt gott.. jobbet nu och sedan ska jag ta tag i lite plugg, personlig försäljning denna kväll.

och jo förresten. mitt och tessies nya projektarbete kräver några modeller, låter intressant? ;)

SÅNGLEKTION ALÀ MOLLER

så vad gjorde jag nu då på mina fyra lediga timmar. jo jag gick till stan och inhandlade lite grejjor till sussen födelsedagspresent. mer kan jag tyvärr inte säga eftersom sussen såklart läser detta ;) när jag kom hem var det middag och sen vidare till musikskolan för sånglektion. det gick bättre denna gång än förra vilket var en otrolig lättnad för oss. nu återstår det att se hur vi klarar av nästa lektion. vi ska nämligen sjunga två danska låtar också. sjukt fina men riktigt svåra att sjunga!
tänkte nu dra ihop mitt lilla knyte och bege mig neråt  till den mörka källaren. good night!


måste även säga grattis till anna som fyller 18 idag! :) 

PSF

sitter nu på personlig försäljning och gör absolut ingenting. jag har redan gjort arbete för veckor framöver. så jag känner mig riktigt stolt! får bjussa på en bild istället för lite pluggande.


det är ju inte så att man längtar tillbaka..

081119

låg och vred och vred mig i sängen imorse och ville verkligen inte upp. efter en timmas snoozande kom jag upp och iväg till bussen. notera nu att klockan är 8. när jag väl kommer till skolan så är det helt tomt i klassrummet. jag drog snabbt upp datorn och kollade på fronter och ser att vi börjar halv 1 idag. jag är alltså på skolan 4 timmar innan vi börjar.
där försvann mina dyrbara sovtimmar..


DOWN


min garderob mår inte bra. som ni kanske ser. det där blir morgondagens projekt.

081117

idag har jag jagat tjuvar,  prismärkt mig själv, fastnat med fingrarna i kassaapparaten och druckit julmust för första gången i år. vad har ni gjort?

SURPRISE


lili hade satt upp denna i fikarummet när jag kom till jobbet idag, vilken röstkampanj!

GÅRDAGEN

gårdagen var en riktigt höjdarkväll! började som sagt med middag uppe hos hellströms, och jag måste ge topp betyg på både maten och vinet! när vi väl skulle bege oss till festen hade jag och isa delat på en flaska vitt och jag kan säga att mer behövde vi egentligen inte dricka den kvällen. men det var ingen som stoppade varken mig eller isa. så jag kan säga att idag mår iaf jag INTE så speciellt bra.  men det är sånna smällar man får ta dagen efter om man festar (med isa).

bilder kommer när jag fått dem. tjo så länge, nu ska jag åka till jobbet. underbara jobb.

UTGÅNG

nu sitter jag här med mitt nyfärgade hår. det blev... precis som vanligt. så inga stor förändringar.
jag har även blivit bortbjuden på middag ikväll (tro det eller ej) men det är faktiskt till hellströms denna gång. Efter middagen blir det utgång. japp för min del med. vart det bär till är det inte jag som har koll på. spännande.

nu ska jag gå och förbereda mina frozen strawberry daiquiri som jag ska dricka ikväll. visst låter det ljuvligt. jag vet!


nu taggataggatagga!

NOTHING LEFT


sorry för en väldigt tom dag här på bloggen. inte alls sugen på att blogga just nu, bloggtorka eller vad dom stora bloggerskorna brukar säga.

MUSIKSKOLAN OCH TIDNINGEN

första sånglektionen avklarad. eller avklarad och avklarad, detta är ju hur jävla kul som helst! och vilka människor, allihopa är så himla trevliga och de tar hand om oss som om vi vore prinsessor. vi klagar inte! almanackan har nu också fyllts på och inga luckor syns till här inte. nejnej nu är det full rulle enda fram till jul. men jag trivs när det är mycket och alltid finns något att göra så inga klagomål på den biten heller. 
nu undrar ni säkert hur videoinspelningen gick på tidningen ikväll också. jaa vet inte riktigt hur det gick men när kameran väl rullade så kunde jag inte ens uttala mitt eget namn!! det var jag dock inte ensam om men hur är det möjligt. hur nervös kan man egentligen vara. ja nog om det, nu ska jag ringa isa och skaka av mig lite nervositet. 



av sångcoachen mikael fick vi med oss sångtexter som vi skulle öva på. så nu gäller det att övaövaöva (stackars familj).





JAA!


idaaaag kommer min pudding hem! TJOOOOHO!

VART ÄR NI?

dagen började med sovmorgon till 11. bestämde mig för att vara hemma idag också så jag inte blir ännu mer sjuk tills morgondagen. (the big day), så istället bjöd hit camilla och charlie på lunch. det blev en supergod wokgryta som blev mycket omtyckt. dock så åt jag frukost medans dem snafsade i sig alltihopa. 
men, mitt val. 

imorgon är vi lediga och då ska jag ta dagen till äran att plugga. visst låter det otroligt kul! jag vet, just därför jag bestämde mig för en heldag plugg. får se om jag lyckas klämma in något annat roligt också. 

måste även kolla vart fan alla mina bloggfans är? kan säga att denna dag har bloggen inte varit så speciellt populär. från 67 unika till idag 15? så, vart har ni tagit vägen? HOHO!!!!?

nu ska jag hoppa i säng(snart) och påbörja min livs dröm. japp jag har redan planerat den! natti!

CASSIDY



gammal och mysig låt som verkligen avrundade min kväll till super. TACK simon!

LEKER


jag och ebba is having fun! nu ska jag släppa ifrån mig denna goding och åka och jobba!

GODNATT


en riktig blötpuss från mig för nu ska jag sova! 
imorgon ska jag bjuda camilla och charlie på lunch, jag ska tillaga wok. deni!

VILODAG

idag är jag hemma sjuk. känns bra att vara hemma och bara ligga i soffan och ta det lugnt, det behöver jag. mängder av kokhett vatten,honung citron stoppar jag i mig, men inget verkar hjälpa just nu. och på onsdag måste min röst vara i tipptop, för då har vi nämligen vår första sånglektion med sångcoachen. så nu gäller det att vila om jag ska klara av att sjunga.

bytte precis till en annan stilmall. vet inte hur länge det tar för designen att ändra sig men snart ska det se ut som det gjorde förr. grå och tråkig. men huvudsaken att alla kan läsa vad jag skriver ;p dock har jag inte tid att fixa den, så det får helt enkelt bli när jag har tid. så tills vidare får den se hemskt ut!

SJUK


jag har blivit sjuk! rösten är åt h-vete och känner mig riktigt hängig. men till min hjälp har jag strepsils.
 många + till den.

SUPPORT!


bild lånad av: www.tussieline.blogg.se

nu är det ni som får börja rösta!! 

ni skriver: LUCIA (mellanrum) H (mellanrum) 1
till nummer: 72006

LÖRDAG


såhär ser jag ut idag, sur.

nu ska jag och hängläppen åka till birsta. vi hörs sen!

BESÖK

denna lilla krabat kom inlindad i sin mysiga overall. lite för stor men det tycker inte ebba.

FUL

nu har vi varit på fotografering till tidningen. och fyfan vad ful jag blev. nu skojjar jag inte, kortet blev riktigt hemskt och jag ser ut som en stor val i den vita tunikan. nu vill jag inte synas i någon tidning!! detta kommer bli kul..

16 ÅR


HAPPY BIRTHDAY! idag fyller min lillebror jocke 16 år! han är överlycklig, för nu får han börja övningsköra! när jag kommer hem, väntar fin fina presenter, och MASSA tårta och fika! mmmh!
grattis!!

HÄNGER NI MED?

japp, uppe före tuppen är jag idag! nu ska jag gå ner till bussen för ett träningspass på jocks! lovely!! :D

JAG GICK VIDARE

nu är jag hemkommen från mötet. när vi alla kom in i det stora konferens rummet var det uppdukat med massa frukter,godis,mackor och massa mer gott. eftersom vissa inte hunnit äta middag så högg vi in direkt. 
den ansvarige började prata om vad vi skulle göra osv. vi alla satt och var lugna och inte alls nervösa tills sångcoahen sa att vi skulle få sjunga nu inför hon. det var då vi alla började skaka och darra med rösten. medans vi sjöng satt hon även och antecknade vilket såklart gjorde oss mer nervösa. men det gick sådär och jag klarade mig igenom mötet. (tur va)

 nu har jag precis fått ett samtal från samordnaren och hon sa att jag är en av de 7 som har gått vidare!!! KUL VA!:D så nu är jag helt exalterad till det här och tycker att det ska bli grymt kul. 

redan imorgon är det fotografering på stan på de 7 finalisterna, då får vi även två presenter från vera.nu, en vit tunika/skjorta och ett snö halsband!  :) så på lördag kan man börja rösta! och då är det NI SOM RÖSTAR! bra;)

ÄNNU EN GÅNG

citat på jobbet:

Janina: "vet du vad vi kom på?"
Jag: "nee vadå?"
Janina: " joo vi kom på det igår faktiskt, att du är snuskigt lik blondinbella"

"inte igen.."


MÖTE

om precis en timma ska jag vara på tidningen och jag måste erkänna att magen börjar pirra till lite.
i morse hade jag bestämt mig för att jag inte skulle gå på mötet. men efter många sms och samtal och ett sista övertygande från anki så har jag nu bestämt mig för att jag ska gå. kan iaf vara bra att höra vad som säger och vad vi ska göra. sen utifrån det får jag bestämma mig senare.


wish me luck!

2008

nu ska jag gå och lägga mig med denna bok. kul att kolla vilka man tar studenten med i år ;) och jag måste säga.. jag tror jag har missat många ansikten i svall.

.

BERNT JÄVLAS

sitter och försöker kolla på gossip girl men det spänner så jäkligt i huvudet OCH i munnen. japp, idag har jag varit hos tandläkaren. när jag kom dit så frågade jag om det var sista gången jag spände. övertandläkaren bernt svarade ja. jag bara låg och lös som en sol i stolen tills jag började prata om min glugg som inte samarbetar med mig. det var då bernt sa -"tjaa, vi kanske ska sätta in en nya båge och börja vrida den får vi se hur det blir" JAAAAAAAAAAAA VILKEN LYSANDE IDÉ, pucko. så nu får jag vänta tills den 9 dec och se om hans lilla expriment har funkat. fråga om jag är less.

nu är det du och jag glugg som börjar samarbeta!

JAG? LUCIA?

ÅH HERREGUD. säger jag bara. nu ska ni få höra. JAG HAR BLIVIT EN AV DE 10 UTVALDA TILL LUCIA. FÖRSTÅR NI????? MONICA, ISAS MAMMA HAR SKICKAT IN MIG I SMYG TILL TIDNINGEN ÅNGERMANLAND OCH NU RINGDE DEN ANSVARIGE FÖR LUCIAN I TIDNIGEN ÅNGERMANLAND UPP MIG OCH SA ATT DE VILLE HA MED MIG.

nu är det så att detta kommer vara väldigt pinsamt men när hon berättade alla saker vi skulle få göra så lät det jävligt kul, om man får uttrycka sig så.

iaf så gick jag tillslut efter många OM OCH MEN med på att komma till mötet på onsdag klockan 17.00 på tidnigen. där kommer 7 st att bli utvald. herregud säger jag bara.

FÖRSTA DAGEN

första dagen på vero moda har gått, och nu undrar ni säkert hur det gick.
själv hade jag redan förberett mig på det värsta, jag skulle ha dålig hårdag, missa bussen och ingen skulle tycka om mig. men så vart det inte, dagen har varit helt strålande! alla är jätte trevliga och tiden går fort som satan bland kläderna! jag stor trivs.

 nu ska jag skicka iväg lite kläder från tradera och göra lite annat nytta.


SÖNDAG

äntligen hemma! dagen har bestått av jobb på swemat sen när jag var klar på jobbet traskade jag ner till solariummet och solade. vilket kan jag säga behövdes! har inte solat på sen i augusti så ni kan ju tänka er..

imorgon är det the big day. nämligen första dagen på Vero moda. där och inne på birsta då och då kommer jag att befinna mig varje måndag och tisdag fram till mars. så då vet ni vart ni hittar mig!
nu ska jag gå och laga dagens middag, och det kan gå hur som helst. spännande.

 


SHOPPING

vaken och pigg som en ärta. jag sitter och äter frukost medans pappa sitter och kollar på discovery och är helt fascinerad. som vanligt. denna gång handlar det om sjöhästar och alla andra konstiga undervattensdjur. kommer aldrig förstå mig på det riktigt intressanta i det där.

hur som helst så är det sundsvall och birsta som står på dagens schema. sist när jag var där med sus så såg jag ett plagg som bara lös. lös "lotta plagg" men jag orkade såklart inte prova den så jag sket i det. så nu vet jag vad det första jag ska göra när jag kommer dit :) 

nu är det duschen som väntar och sedan tänkte jag föna mitt hår som dom gjorde i spanien på blow dry baren.
 
well, good luck to me!


RSS 2.0