K-S-V

lite lördagsläsning, mycket underhållande!

EN KÄNSLA

idag när jag vaknade upp så var det ännu vitare ute på backen, ljus var tänt över hela huset  och julkänslan kom fram direkt. det är såå mysigt! nu vill jag bara ha första advent och massa snö! men det är verkligen inte långt dit nu. idag ska jag och mamma gå ner på stan och kika runt lite. mamma ska shoppa men för min del blir det bara att kolla ;p

nu ska jag gå ner till källaren och hämta upp min vinterjacka, mmysigt :)

G SOM I GOSSIP


hemma efter en lååång shoppingdag med sus! resten av kvällen spenderas nu med dom här!


HEMMA!

hej på er! nu är jag hemma i härnösand igen, denna gång ett snöigt härnösand. dagen i umeå började med en rejäl sovmorgon för min del (isa och simon hade full fart hela morgonen), klockan började närma sig två och då tog jag och isa cykeln ner till stan för att spana in vad umeå hade för shopping att erbjuda. vi kom fram till att umeå är en stad som är en blandning mellan härnösand och sundsvall. utseende mässigt. 
en väldigt mysig stad med andra ord :)

nu sitter jag här i min rosa morgonrock och försöker ladda upp lite bilder. vilket inte går, eller vilket inte har gått de senaste 2 dagarna. börjar bli galet less. 

snart är det iaf dags att gå att lägga sig, för imorgon väntar ännu en shoppingdag, i birsta denna gång och med sus :) men nu först ska jag gå och smörja in mig med mitt nya body butter, jordgubb, mmm!!

UMEÅ!

jag var nyduschad, ny piffad och redo för en fika på stan med hanna och emma. ringer till emma och pratar med hanna,emma och ante samtidigt i telefonen. jag tog upp fikat på stan och då visade det sig att hanna var på hemsön, emma låg hemma i soffan/sängen(!?) och inte kände för att röra sig, tror det handlade om magen. så jag började fundera på vad jag då kunde göra. första tanken som kom upp var umeå, jag ringde isa och frågade om hon hade några speciella planer för kvällen, vilket hon inte hade. då rusade jag direkt till datorn, kollade upp busstider och hittade en buss redan 45 min till avgång. väskan packade jag på 10 och sedan var jag på bussen!

framme i umeå var det isigt och kallt, nu har vi iaf fått i oss dagens middag, som bestod av en kycklingrulle. ett mycket bra initiativ av isa! efter denna mustiga middag funderar vi nu på att gå och köpa godis på ica till rosa bandet galan. för ni missar väl inte den? nee.. nu, ICA!


PASS PÅ JOCKS

oj vilka besökare jag haft idag! trots att jag inte bloggat nånting! säger som tessie; konstigt det där.

kom precis hem från sundsvall. har varit på dansaerobics på jocks. denna måndag var det latino inspirerat, vilket jag då jag trodde att jag skulle få en stor fördel. men icke nicke, visst latino movsen satte jag bättre än någonsin men sen att det var inbakat med aerobics gjorde det hela inte lättare! snarare tvärtom! men hur som helst, det var superkul och jobbigt! och det som räknas, träning ska vara roligt!

nu sitter jag och käkar lite musli och planerar en fika med emma och hanna imorgon. eftersom det var 2 veckor sen man såg dom ska det bli väldigt kul! :)

:(

fan fan fan, allting är borta, ALLT på datorn. 
installerade mac OS X och nu är datorn som ny med massa nya häftiga program, men allt borta.. fyfan vad surt det här känns

VILKEN KVÄLL

SNYGGLARS ringde precis mig.. (hämtar andetag) han frågade vad jag tyckte om datorn och jag ställde lite frågor osv.. jag svimmar nästan när jag hör han prata, hans dialekt och röst är oslagbar! haha wowwow! synd bara att min mobil dog mitt i samtalet.. nu ska jag ladda den lite och sedan ringa upp direkt!

innan de ska jag berätta lite kortfattat om vad jag sysslat med idag, kort och gott med två ord, träning och jobb. visst låter det kul? nee inte precis, men nytta måste man också göra! 


och ja jag är en ensam mamma söker fan! så nu blir det delikatess yoghurt, jordgubbar och hallon till ensam mamma! vilken kväll..

H&M

                                

kunde inte låta bli att beställa detta från H&M.. synd bara att dom har upp till 2 veckors leveranstid.

BLOGGEN LEVER SJÄLVSTÄNDIGT

im pist. nu har min blogg ändrats under tiden jag varit på hockey, hur och framförallt varfööör? det ska väl såklart alltid krångla till det lite extra för mig.. så nu orkar jag inte göra nånting åt det. på vissa datorer ser det olika ut också. im confused. 
hur ser det ut på eran dator? konstigt eller "hyffsat okej"? 

hur som helst så vaknade jag nu, somnade runt 8.. bara för att stjärnor på is är så jäkla dåligt. nu ska jag iaf försöka sova endå och hoppas på att inte ligga vaken allt för länge! 

för er som vill veta så vart det 3-2 till timrå i förlängning. den två poängaren behövdes (som pappa sa).
nu är det sängen för min del! 

HOCKEY

godmorgon! hoppas ni inte kommer in idag och skrattar åt min blogg.. kommer fortsätta fixa den när jag har tid senare ikväll. just nu ska jag ta en långrpommis innan frukosten sen bär det av till timrå. vi ska kolla på när timrå spöar djurgården på Eon. mig hittar ni på långsidan, PUSS:)


NOG FÖR IDAG

nu kan man säga att jag är igång iaf.. haha men ojoj vad det är mycket kvar! det är iaf dags att lägga sig!
godnatt :)

FINBESÖK

idag är det en bra dag. tro det eller ej. tror det förvånar både mig och er!
en kurs till är avslutad och nu när jag kom hem från skolan fick jag reda på att vi kommer få finbesök över natten.

ante och emelie har kommit upp från örebro för att övernatta här för att sedan dra sig vidare upp till kiruna imorgon bitti. och eftersom vi inte får detta besök allt för ofta så har mamma bestämt sig för att laga porterstek!! och ni som inte vet vad det är eller hur det smakar, ta reda på det! vi äter det högst 2 gånger per år för att göra det speciellt, (plus att det tar 3 och en halv timma att tilllaga), så ni kan förstå hur gott det är. obeskrivligt som camilla säger. och jajjemän, camilla, charlie och ebba är också här.
så nu är kvällen räddad med mycket bra sällskap!

finmiddag med finbesök

TAR NYA TAG

ne nu skiter jag i min beställning, anna har gett mig det enkla lilla trixet jag glömde bort så mitt photoshop funkar helt normalt ;) nu har jag ju iaf nånting att göra på lovet, eftersom det inte blir någon solresa.. hehe


DESIGNBESTÄLLNING

nu ger jag upp den här jävla designen. det är något fel på mitt photoshop! så nu beställer jag en för 200 kr. dock kommer den bli grymt jävla snygg! (oj vad jag svär)
något att se fram emot mina kära läsare!

HÄNGER LÄPP

denna dag har jag fått använt mina smilband rejält. jag har varit "programledare" i våran lilla film och leendet användes från 08.30-13.30, men huvudsaken var att vi hade kul, vilket vi hade :)

efter skolan gick jag till jocks, själv.. (vilket var otroligt tråkigt) men iaf tränade jag i 1 ½ timme och sen var det att kuta snabbare än blixten till bussen så jag inte skulle missa den. nu är jag hemma, nyäten och på dåligt humör. det visar sig att det blir säkert ingen resa för oss. alla är typ slut. så nu sitter jag och är sur, på allt och alla.


KLARA FÄRDIGA GÅ

som ni kan se så är bloggen under uppbyggnad och nu ska jag äntligen ta tag i det och påbörja min bloggdesign..detta kan nu ta 1 dag eller upp till 6 månader. får se hur länge jag orkar hålla på med den helt enkelt!  ciao!

,


citat hemma hos oss för 10 minuter sedan

jag: "ja men jag betalade ju in studentpaketet förra veckan"
mamma: "jaaha justja, hur mycket kostade det då?"
jag: "ja mössan gick på 400 kr"
camilla: "va? tar du studenten nu?" 

vi pratar alltså om min syster..

EBBA

just nu har jag finbesök :)

EN BUSS HEM

nu har vi precis kommit från mittuniversitetet, jag valde att gå på bildjournalistik och journalistik. vilket har nu fått upp mitt intresse väldigt mycket. men som sagt, kommer inte börja plugga direkt efter skolan men det är verkligen något jag är intresserad av :)

nu ska vi egentligen spela in film. eller ja vi ska. men under de senaste 4 dagarna har jag haft så fruktansvärt ont i magen då och då. vi har nu kommit fram till att jag äter aldeless för mycket fibrer. så min mage får jobba för mycket. nu skulle jag bara vilja åka hem och äta fil för min stackars mage. får se hur det går med filmen, har som sagt en stor roll i det hela..


IN BED

godnatt allihopa! imorgon ska jag upp halv 6 för träning så jag tycker jag är värd lite sömn! en puss fick ni också, 4 till och med.

DEAD

hemma efter en lååång dag i svall. ikväll har jag och anna varit på vårat första body pump pass. och jag kan säga det att jag kan inte röra en enda muskel nu. och kan bara tänka mig hur det kommer att vara imorgon.. vill inte ens veta! nu ska jag få i mig middagen och sen så ska jag bara slappa och plugga! 
för nå mer har jag inte orken till..

men det var en bra start på veckan, absolut ;)

ÄNNU EN LÖRDAG

lördagen som jag hade planerat var en lugn lördag med film och mys. men eftersom isa är hemma så fick hon med mig ut. och fest blev det, vilken fest. höjdpunkten måste ju endå varit när sussen stod och sjöng på bordet/stolen? ;D haha! 

idag vaknade jag upp med världens bakfylla, tur att det är söndag. för det innebär för mig en riktig vilodag, från träningen!   istället blir det jobb och massa plugg. har några inlämningsuppgifter som ska vara inne imorgon. bl.a. om finanskrisen. den där jävla finanskrisen. börjar bli måttligt less nu..


nu tänkte jag bjussa på lite bilder från gårdagen



SOVMORGON

jaahaja, så var halva dagen borta. tog en fet sovmorgon vilket jag tyckte själv jag var värd. det har ju faktiskt varit några lite för tidiga mornar här i veckan så det var all rätt. idag skulle jag åka ner till svall för poweryoga, när jag precis såg på dintur.se att det inte går några bussar hem! men det jag också såg var att reselängden mellan riksbanken och navet var på 1 och en halv timme. något som heller inte kan stämma. detta måste kollas upp. 

nu har jag i alla fall bestämt mig för att jag ska gå ner till swemat för en liten springtur. för ni ska bara veta hur mycket godis som kom ner i magen igår :/ ångesten är stor nu och ikväll blir det inget sånt gotta!
för jag kan ju trots allt ligga i en bikini om prick 7 dagar. men mer om det senare.
nu är det frukost på g!

,



natti readers! it's time for bed nu!

"OH, AND NOW IM LOST"


så otroligt skönt med helg, och så otrolig skönt att vara hemma före 4! för det händer 1 gång per halvår. högst! men endå har det inte varit min dag. började dagen som sagt med träning, sedan var det orientering för mig som missade det i våras. jag var alltså helt ensam. jag hann gå 10 min tills jag var vilse. i en skog jag aldrig varit i och en kompass i ena handen som jag inte förstod något av. varje litet ljud som kom från skogen så stod jag blixtstilla, redo för att anfalla eller springa. björn var såklart det första jag tänkte på. 
efter ett tag helt vilse i skogen (men levande) bestämmer jag mig för att gå åt ett håll. nämligen norr. det visade sig (som tur var) att jag hamnade i ett bostadsområde på södra- södra berget. gick tillbaka till skolan efter 3 timmar och skämdes när jag sa att jag inte hittade någon kontroll. inte min dag.


sms utdraget från anna:
klockan 05.15
"-KOM IGEN NU BRUDAR! skönt ska det bli! can you feel it?? PEPPAPEPPA!!"

ungefär sådär bra är anna på att peppa en på morgonen! all cred till henne!

NI ÄR VÄL VAKNA?

upp och hoppa mina kära vänner! nu ska jag snart gå ner till bussen för att åka till morgonens dubbelpass. gym först sen orientering! och såklart så har jag min pt nära till hands som ger mig massa peppning! får se om tussie försover sig annars kommer hon även att vara med. ska bli väldigt intressant ;) 

nu ska jag hoppa i träningsbrallan!



jocks


nu ska jag tussie och anna gå och fixa 3 månades medlemskort på jocks. till att börja med då såklart! ska bli väldigt skönt att slippa swemat och ersätta det med det här stället! ;p
nu blir det toppform!! hejdå fett


gotta


man får faktiskt äta 2 bitar 86 % choklad, även på vardagar! 

GI börjar lite smått


min otroligt goda middag, tonfisk, wook och ägg. 
visst blir ni sugna?




Anna, min PT


hade aldrig orkar tagit mig upp idag och ner till bussen sen upp på löpbandet om inte anna hade peppat mig så otroligt mycket. hon är verkligen en riktig PT! min PT!
nu efter skolan ska jag och anna gå tillbaka till Jocks och kolla upp lite priser och sånt för medlemskort. det är så otroligt fräscht och bra där (nu ska vi inte jämföra med IKSU isa) men att träna där skulle verkligen vara underbart!

nu är det jag och anna som ska köpa frukt!

träningen börjar 05.55


precis kommit hem från ett svettigt jobbpass. städning i några timmar förbränner en hel del kalorier må jag säga! så nu har jag unnat mig en kopp choklad. som alltid.. måste sluta med det där kvällsfikat! 

alltså.. jag och anna måste bara vara knäppa. imorgon tar vi bussen 05.55 till sundsvall för att sedan träna på Jocks i 1 och en halv timma (och ja jag har inte hittat halvknappsymbolen än) innan skolan börjar. och som jag sa tidigare, jag = träning på morgonen är inte någon bra kombo så jag får se hur detta kommer att sluta. 
bra spännande va..

nu ska jag nog värma en kopp choklad till. natti!

update


förstår inte vart alla mina besökare kommer ifrån!! helt otroligt, ni bara växer och växer, varje dag! missförstå mig inte, detta är såklart jätte roligt ;) 
just nu är det de jag sitter och grubblar över samt över mitt nygjorda prov i medieproduktionB. men det gick bra.. som tur var!

nu näst: skriva filmmanus!

sofi


måndagens läsning är givet

Kerstin och ett bra tips



när jag låg inne hos tandläkaren och Kerstin precis hade spänt klart så börjar jag försiktigt mummla lite om min tid kvar. och såklart så trycker hon ut sig (precis som alla andra tandläkare) att hon inte vågar säga någonting. men att jag definitivt inte kommer att ha den till julafton. så ja.. det blir ett tag till med den här jäkla tandställningen. men precis som Emma sa, -"hellre för lång tid än för kort tid"..

sen måste jag också tipsa er alla om en nystartad blogg. där får man följa två giraffer om deras vilda äventyr i grannlandets huvudstad Oslo. och jag tror faktiskt bloggen kommer slå besöksrekord om ni frågar mig.. så jag skulle inte vilja missa något! here you have it,  www.vilsnagiraffer.blogg.se

THE måndag!


fyfan. jag är inte gjord för att springa på morgonen. iaf inte såhär tidigt som idag. men jag lyckades ta mig igenom 5 km och nu har jag precis landat i soffan med lite god frulle :) musli med andra ord! 

idag är det inte bara vilken måndag som helst, utan -the- måndag. ska nämligen till tandläkaren för kanske näst näst sista gången?? ja vi får se vad dom säger denna gång! förra hade dom ju inte så mycket information och komma med.. men nu idag är det jag som kommer ligga stel och förväntansfull på ett svar.

06.50

vaknade för 5 min sen. nu ska jag åka till jobbet och springa på löpbandet. någon som är sugen?

light after all


brasan är tänd, ljusen brinner, duntäcket är med och denna låt spelas. 
bra med bakis dagar trots allt.



dagen efter


idag vaknar jag bakis.. ja isa du hörde rätt, bakis! om jag nu ska sammanfatta min gårdag väldigt kort så blir var den jäkligt rolig, promenad på 2 och en halvtimma, kall, mysig och spännande. ja vad det sista innebär får ni faktiskt lista ut själv!

nu sitter jag och dricker varm choklad och målar naglarna, det behövs, för dom ser verkligen förjävliga ut just nu! 
sen samtidigt som camilla sitter och tjatar på mig att jag inte får gå och träna. jag vill träna, jag måste träna. så jag får helt enkelt ta det till kvällen när bakfyllan förhoppningsvis lagt sig lite.

nu ska jag krypa längre ner i soffan och blunda lite, för oj vilken kväll!

fest

nu äre fest!!


lördagsträna

tänkte ta del av mitt lilla gym. se så fint vi har det ;) och sen en mindre förtjusande bild, nämligen mig efter träningspasset, mycket svettig...



naturligt

anna, duger detta??

fix

BLOGGEN ÄR UNDER UPPBYGGNAD...

efterlängtad

sitter med håret blött.. fortfarande. halv 9 var det simning och mitt hår har inte torkat än.. tar väl några timmar till om jag känner mitt hår rätt. säger bara det; ni killar har tur som slipper allt detta bök!

nu åker snart mamma och pappa till Örebro. jag och lillebror stannar hemma. orken att sitta i en bil hela kvällen finns inte. jag menar, helgen är ju dessutom så himla kort! så nu gäller det att bruka tiden på rätt sätt! (baka och mysa)
Japp det är nämligen kvällens to do. men nu pratar vi enligt planerna, men dom brukar ju kunna ändras ganska fort.


mmmmmm älskade fredag!

tekniskt utrustad


kameran har jag fått nu också, nemen kolla. rätt färg!
känner på mig att detta kommer bli en bildblogg framöver, inget att klaga på va!

hjälp!


sådär ja, första inlägget med macen. detta är helskumt. 
måste erkänna att det tog en bra tag innan jag ens hittade internet.. hur ska detta gå.
skulle vilja kolla igenom ett x-antal macguider innan jag gör något helt tokigt ;) så kom gärna med förslag på länkar osv. skulle vara till stor hjälp ;) men nu har jag iaf kommit in här på bloggen vilket jag väldigt stolt över och nu ska jag försöka fixa msn.. önska mig lycka till!


alfons får äran till första kortet! 

allt för att slippa plugga

gick precis och la mig i sängen, tanken var då att jag skulle plugga. men känner mig helt omotiverad. tredje provet på tredje dagen irad, inte konstigt att man börjar bli lite less. men tordagen var något jag och anki såg fram emot, vilket för oss betydde = inge plugg. det ändrades idag, när vi fick reda på att vi ska ha redovisning på fredag.. så det är bara att plugga hela torsdagen med, för att på fredagen är det jag som ska ligga freezestilla i en soffa hela kvällen..

men tänker bjussa på en 10 poängare som lyser upp tråkiga stunder som denna...


PROUD OWNER!


vet ni vaaaaaaaad... nu är jag en macbook ägare!!!
pappa har precis hämtat den från snygg-lars i Sköve. eller snygg har jag ingen aning om men när jag pratade med han över telefonen så lät han jäkligt snygg. vilket pappa helt höll med om! vältränad och tatuerad sa pappa att han var.
iaf.. så kommer pappa hem imorgon kväll så då får jag den ;p caaaaan't wait!

OCH måste bara tilllägga, jag hatar dom som glor..........

prov vecka

Ett prov; chickchek! nu två st kvar.. och justja, jag glömde visst nämna att vi fick ett till prov idag som ska vara nu på torsdag i medieproduktionB. ibland är skolan allt underbar va! och..in your face's som säger att john bauer är en slappskola!

Nu är det bara jocke och jag hemma i 4 dagar.. vilket då innebär att jag är bossen i huset. vilka jag såklart gillar. är lite hårdare än mamma vilket kan behövas om det där latarslet ska göra någon nytta i hemmet. Och på menyn idag är det köttbullar och potatis med gräddsås. Sedan får han väl avgöra om han vill gå hungrig eller mätt.


Och till er alla som undrar över bio-kapslarna. Resultat skall synas efter några veckors/månaders användning av kapslarna, så ännu vet jag inte om det är all min träning eller kapslarna som ger bäst effekt. Vi får se helt enkelt! :)

dreamer

plugg var det ja, justja.. men det har jag glömt för några timmar sen. istället sitter jag med en varm kopp choklad i handen och kollar på färjan. åh så bra jag har det!
men så fort jag tänker på att jag har prov imorgon och på tisdag gör att jag får panik! men sen sekunden efter har jag tankarna på något helt annat. får ta mig i kragen lite senare helt enkelt! 

nu är min mac-jakt är i full gång, men måste erkänna att det går väldigt segt.
och jag måste säga till alla er annonsörer att ni BÖR kolla er mail iaf 1 gång var tredje dag.......


macbook

jakten är i full fart! och jag är desperat ute efter en mac, NU!
 får se om jag hittar en redan denna vecka!
wishi wishi..




stormen är här

vaknar av att det smäller en jäkla smäll utanför min dörr. efter ett tag kom jag på att det skulle komma en storm nu över natten. och yesyes, den är här.  det ser ut som att alla träd ska fara ner vilken sekund som helst och jag måste säga att det är faktiskt lite läskigt :S hoppas det lugnar ner sig snart..

idag var det otroligt skönt att inte vakna bakis! eftersom jag inte var ute igår så kan jag göra lite nytta nu på förmiddagen, det blir jobb och träning. den här gången drar jag med mig mamma till det lilla mini-gymmet. detta ska bli väldigt kul att se ;)

ikväll ska jag tillbringa heeeela min kväll med isa! jag föreslår film och mys. får se om hon hänger på den idén.

 plugget får jag ta inatt!


kom fram!

sitter just nu med lite varm choklad och kollar på sing a long. jag myser helt enkelt med mig själv, singel och allt.. medans alla andra är ute och har kul. hur kan det komma sig då? jo festhumöret har helt sprungit bort, so what to do!?

förra veckan beställde jag ett armband som ska komma nu på måndag eller tisdag. och det bästa är att man får designa de helt själv. här är hennes blogg http://pearlsforgirls.blogg.se/

såhär ser mitt ut :)

glass är tillåtet idag!

Så var det lördag, vilket för mig innebär att jag får äta precis vad jag vill. men nu när man väl kommit in i att inte äta något gott så blir man helt enkelt inte sugen! konstigt det där. men eftersom jag måste så har jag smygit fram ben & jerry's glassen ;)

Idag så har jag faktiskt redan hunnit varit nere på jobbet och tränat, det blev 7,5 km på löpbandet och sen lite styrka. nu tänkte jag slumra till lite i soffan med glassen och sen blir det middag på royal!

och jag måste säga att, det är förjävla skönt att ha dig hemma isa!

finbesök


vet ni vad?? IDAG KOMMER MIN ÄLSKLING HEM!!

i början på något stort

väckarklockan denna torsdag ringde 06.00,  idag var jag supertaggad så jag flög upp ur sängen.. kan bara bero på en sak. vi skulle nämligen jobba med projektarbetet ;) vi gör nu allt i vår makt för att det ska bli av, den drömmen känns ganska långt borta nu men vi ska fan fixa det!! jag berättar såklart så fort vi får något besked :)

annars idag då, jo det blir träning och idol. inget mer! inte ens plugg! vilket känns otroligt skönt. nu ska vi börja med medieproduktion B, vilket jag tycker är vääldigt tråkigt, kan bero på att jag är så jäkla dålig på Ilustrator...


önskelistan klar!

önskelistan till jul är nu redan gjord. MacBook Air heter listan, endast.
nu ska jag bara få mamma och pappa att ge mig 16500:- ...önska mig lycka till.


RSS 2.0