Spanien!

heejdär =)

vet inte hur länge sen det var jag bloggade men ett tag var det väl iaf. så tänkte skriva ett litet inlägg nu bara vad jag gjort under helgen och så :)
fredagen började med jobb såklart, bad om att få sluta lite tidigare så jag skulle hinna åka till myra mar=) sen var det hem och duscha fortfort. klockan var inte så mycket men vi skulle endå iväg rätt så tidigt. för här i spanien börjar man festa runt 12 eller typ 1 och går hem runt 8 tiden på morgonen. haha ja spaniorer.
så vi åkte till micke och spelade poker och biljard med massa killar (filippa kom tvåa) bra jobbat med tanke på konk.. sen runt 12 åkte vi ner till stan alla 9 och satte oss på en mysig bar och beställde några drinkar och pratade. jäklig trevlig fredag vart det :D
iaf, på lördagen sov vi, och sov.. ehm till 4 ungefär. sen var det bara upp och duscha fixa i ordning sig. vi bestämde oss för att åka och kolla på bio så jag,filippa,victor,larsson och jakob åkte till myra mar och såg någon konstig manhattan film, vet inte riktigt vad den heter men den var helt okej :D
efter bion åkte vi till lucky (spelcasino grej) och kollade på när victor spelade bort sina pengar. haha jaa, sen vi släppte av alla och sen åkte jag filippa och victor hem. var as trött och ville bara sova. men sen kommer victor på nån dum ide att vi ska ut och ta en drink. haha, iaf så gick jag och filippa med på det så vi ringde till johan och philip och tog med dom till någon stad brevid funkan, har ingen aning om vad den heter men. aja, vi satte oss på ett mysigt ställde och beställde lite drinkar. haha jäkvligt sjuk lördag vart det också. iaf så har helgen varit kanon.
hoppas ni har haft en trevlig helg med. nu ska jag kolla på lite vänner, ha det super! saknar alla er där hemma!

kramisarrrrrrr! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0