ugång igen!

hallåå där:D
är lite dålig på uppdateringen men jag lovar att den kommer igång sen igen när skolan börjar.
igår var det som sagt fest. kunde blivit bättre faktiskt. så idag ger vi det en ny chans. måste ju fira in skolan om man kan säga så ;) och göra så. haha aja, idag har det blivit en snabbvisit i svall med sus, och..det jag kom hem med bestod endast av sommarkläder. bra där! får vänta några månader till sen så! ;D
men nu är det dusch sen mat lite snabbt!
slänger in två bilder också :p

image1014
jag förbereder mig lite, låtval på gång!

image1013
sen så är det bara att sjunga!   obeskrivlig kväll!

hejja

 
image1012
nu äre FEST!

TA MIG TILLBAKA!

image1010
miss u guuuuuuys!!!

Lunch

image1009
godmorgon!
har precis vaknat och ska börja göra min i ordning för lunch på stan med den här tjejen.
sry för det stora formatet sussen ;)
man kan väl säga att vi har en hel del att berätta för varandra efter dom här 3 månaderna som har gått så det ska bli riktigt roligt:D
men ni får ha en riktigt bra dag!

PUSS!

My last night in Puerto Banús

Bilder från min kamera från min sista kväll i puerto.
som ni kan se var det spöregn, men kul var det ;)


Hemma!


nu är jag hemma i kalla sverige, och ja fyfan vad kallt det är. du ska känna flopp!
resan hem gick bra. kom väl hem runt 5 snåret på morgonen till lilla härnösand. nu har jag varit hemma i 1 ½ dag iaf och vant in mig lite ;D nu väntar jag bara på att det ska bli varmt. sol och vår!
har fått in bilderna på datorn också, så passar på att lägga upp lite ;)

image977
frukost a la chispa

image978
äta a la chispa


image980
flopp och sofia i bussen på väg till puerto

image981
efter ett tag började de se ut såhär

image982
första bar stoppet. filippa och sex on the beach (bra start)

image986
sofia börjar bli lite små lullig

image983
pusspuss, flopp och vickevire

image984
hampus var också med.

Spanien!

godmorgon :)
nu åker jag snart. 7 timmar kvar bara :( helt sjukt vad tíden har gått fort här nere. det är som nu det är roligast och allt. aja, tänkte spara mig tills jag kom hem med att ladda upp lite bilder och så för här går det så himla segt. det kommer nog bli en hel del, endast spanien bilder ;D haha. aja, mamma sa nyss att det kommer vara ungeför 5 minus grader när jag kommer fram. kul att ta fram stor tjock skorna och tjock jackan. usch!
här skiner solen iaf nu och egentligen vill jag bara gå ner till stranden och bli brunis. men nu är jag mitt uppe i min packning. har fått låna ytterligare en till resväska av filippa så nu kommer jag aldrig kunna bära allt själv. myycket roligt!
sista dagen var rolig såklart. började med solning på stranden med sofia och flopp sen så åkte vi ett gäng och åt middag på la chispa (där jag jobbade). det bjöds på shots och grejjer så det var bara för dom att slinka ner. vi gick dock inte ut, haha. vi åkte hem till sohrab och softade sen var det burrito dax och sen hem för mys och film.
nu ska vi snart åka till sibylla för lite lunch och sen bär det av.
vi hörs när jag kommer hem.
tills dess får ni ha det toppen!

Bresos y abrazo!

Spanien!

hallåå på er=)
frukosten har precis rullat ner i magen och väntar nu bara på att larsson ska vakna. ska dit och skriva ut lite papper till jobbet som jag måste lämna idag. tänkte att jag kunde sola iaf dom sista 2 dagarna jag var här innan jag åkte hem men nu spöregnar det, åskar och blixtrar som bara den. det är ju bra filippa att vi bor så långt upp som man kan komma och precis vid vattnet...
aja, så ingen sol blir det. bara så alla vet så kommer jag vara vit när jag kommer hem. ja danne, vit! idag är det min sista shoppingdag jag kan köpa alla grejjer innan jag åker. för imorgon har ju allt stängt. 2 dagar har jag kvar här nu och det känns såå otroligt tråkigt. samtidigt som jag vill hem såklart=) och naturligtvis så blir det fest båda dagarna. ikväll ska vi åka till puerto banus och imorgon blir det sista kvällen i funkan. buhu!
aja nu ska jag gå och fixa mig.
hoppas solen lyser hemma iaf ;)

PUSSAR!


Spanien!

image976
SÅHÄR bra väder är det idag! LOVELY!

Spanien!

hey there! =)
sitter just nu proppmätt och kollar på när filippa packar och packar. dom ska till sierra nevada imorgon. allihopa, utan miiiiiiig! för jag måste jobba såklart. jäkla jobb. imorgon blir det tårta och grejjer på jobbet, liten avslutning för mig. sen skulle jag ta med mig ombyte. niklas säger inte varför men jag tror det har något att göra med vatten eller mat. ser iiiiiiinte fram emot det ;D aja. imorgon ska vi åka till puerto banus med några st och festa. det blir ett besök på dreamers (isa och tovi vet vad jag pratar om) ;) det är ett stort disco ställe iaf. så det kommer säkert att bli kul :)
på lördagen blir det steka i solen på dagen och sen ska vi ut här i fuengirola. så det blir en dubbel i helgen =) åker ju trots allt om 9 dagar! bläää!
aja hah, nu har jag berättat lite om vad som händer dom närmaste dagarna. så jag återkommer på söndag eller måndag med bilder ;)

HA det BÄST!


Och, tack tussie för uppgifterna! PUSS! :*

Spanien!

här kommer bilder sen i fredags när vi var hemma hos oss :)

Spanien!

image956
bild från fredagen.
(filippa,sofia,mikaela och jag)
 i helgen har det varit bra väder. solsol och inga moln, varmt har det varit också.
så vi har legat på stranden två dagar iaf. brände mig lite men inte så farligt.
nu börjar en ny vecka, mer jobbjobbjobb och mindre sol:( buuh vad tråkigt. måste göra klart allt plugg den här veckan också så slipper jag tänka på det sista veckan jag är här. för nu är det bara 2 veckor kvaaaaaaaar. helt sjukt vad tiden har gått fort. och jag vill inte hemmm=((
aja, nu måste jag platta håret så jag hinner med bussen till jobbet, hoppas ni haft en kanon helg! :)

pussarochkramar =)

Spanien!

Min dag idag.
hittade ett litet mysigt ställe längs paseon! :)



nu äre PARTI!


Spanien!

Heeeeej där allihopa!
blir ett åsnt här tråkigt inlägg utan bilder och allt. orkar inte ladda upp massa nu så får göra det senare. hoppas allt är bra där hemma :) här är det fortfarande kanon, vill verkligen inte hem!!! aja, madrid resan var rolig,mysig,spännande och ja allt. fast vi inte gick ut något alls för vi var så otroligt trötta efter hela resandet och allt. aja, nu i helgen blir det partiparti fre&lör. först tjejkväll i funkan sen ut i puerto banus.
imorgon tänkte jag slappa lite och gå ner på stranden och hyra en solstol. efter jobbat ett antal veckor i stäck behöver man en dag break ;) haha aja, nu ska vi åka och hyra film. myskvälllll mmmm!
lägger snart upp bilder :D sry för upptaderingen!

BAMSEKRAMAR!

RSS 2.0