spanien

image167

en bild från poolpartyt i spanien :D
..... då hade man ju lite färg iaf!

efterlängtaaaaat

wohoo nytt bloggande :D men vet inte riktigt vad jag ska skriva! kan iaf säga att floppan har kommit hem i förrgår!!!11111111111111:D roooooooooligt!!! så nu äre bigboy,mini,stationkorvmedmos,romerskabågarferraribilar och massa annat som gäller heeeeela dagarna med henne! inte bra inte bra;D hon har också fått en lägenhet mitt inne i stan brevid bion, ganskaaa soft! så nu har jag isa och tove flyttat in med henne där:D asmysigt=) och nu om ungeför 1 timma ska vi åka på ikea och shoppa lite till den;D menmen, fest imorgon iaf, haha! ... iiiiiiiiigen! har blivit lite för mycket nu dom senaste helgerna men wft nu äre ju sommar och då äre fest:D!! .slut!
men snart gotlandddddddddd!!!! längtarlängtarlängtar! ska dit med carro,anna,filippa och tove och vi ska ha såååååå kul! hyrt stuga mitt inne i visby innanför murarna ;);) fest varje dag i en vecka!

men nu ska jag fixa iordning mig, hare bra alla:D
pussssssssssss:)

utsparken

image160

image161



image163



image164


image165


image166




little bit of june

Nu är det den 20 juni och jag skirver blogg, ahhhh coolt ;) blir allt för få bloggande nu för tiden, förlåt alla mina fans (danne), men iaf, mina lediga dagar tillbringar jag mest i sängen, i solen, i bilen eller bara i väntan på att mina kära kompisar ska sluta jobba! kul att man själv inte har något som man kan sysselsätta sig med men jag har ju swemat haha<3 ska dit imorgon och städa förresten, puhh! gruvar mig... menmen, tänkte lägga upp lite bilder från utsparken här=) hare king så länge!
pusssssss


soligt

image159
sommarsommarsommar! är det enda ordet just nu :D! det var ett tag sen man bloggade nu, men man har mer och göra och bloggandet blir mer och mer oinressant men nu tog jag tag i saken äntligen :D dom dagarna som har varit har jag mesr softat, solat,kompisar,festat osv :D det verkar som om det blir dagarna som kommer komma se ungfär likadan ut ;) menmen, idag har det varit lite sämre väder, vaknade när det regnade men sen kikade solen fram lite längre in på dagen och hoppas verkligen att vädret blir bättre mot helgen! idag har jag också börjat kolla på en ny serie, Kyle.xy.. sett två avsnitt och det verkar vara en ganska hyffsad serie så tänkte fortsätta kolla :D och sen så började jag och isa kolla på Beyond the break förra veckan, men kan säga att det var en besvikelse, serien är jävligt b-ig men jag tycker endå om att kolla på den, hmmm kan det bero på att världens snyggaste kille är med ;) njaaa vene! haha men iaf nu ska jag fortsätta kolla på Kyle.xy!
BTW, så är det bara 13 dagar kvar till floppppppppp kommer hem:D:D:D:D:D wiie!!! då blite dygne osv! längtar grymt mycket!
Have fun ;)

H Ä R L I G T

GREEEEEAT, allt är underbart:D ledigtledigt och har sommarlov! och har INTE lessnat! solen skiner från tidigt på morgonen tills den går ner sentsent på kvällen! wondeeeeerful! födelsedagen var iaf helt kanon! mycketmycket tårta och presenter! imrgon, fredag så måste jag åka till svall endå även fast jag inte ska på någon skolavsluting men jag ska gå till tandläkarn och shoppa! sen äre lite hurru, det är ju studenternas dag imorgon så¨ska till min kusin Ann också, får se om det blir snävt med tiden! :D men men det är bara härligt ibland ;) nu hoppas jag på en ännu 30graders dag bara så blir dagen kanon!:D

födelsedagsbarnet! :)


tisdag kväll

Bal,fotboll och pingisturnering betstod den här tisdagskvällen av:D riktigt hyfftsat! nu ska jag och isa bädda ner oss i soffan och ta fram allt godis och allt sådant sliskigt, vi ska kolla på nya serien, Beyond the break! verkar vara riktigt nice faktiskt :D sen blire sussning över här :D myysigt! hoppas på lite allsång när man vaknar bara, fyller ju trots allt 17 om 30 min:D wohoo, grattis till mig själv!
puss på isa och alla er


underbaaaaaart!

underbarunderar dag! vaknade 9 men råkade somna om till 10 och då  sen blev det smitingen med isa,simon och markus, härligtttttt:D nu ska jag precis hoppa in i duschen och börja göra mig iordning, studentbal klockan 19, och fotboll runt 9, sen blire raggen med isa ;) det är det bästa! nu kanske det är lite över 22 grader och det är helt lovelllyyyyy! är också ledig tills fredag och då vi ska dit och fika nån timme sen äre sommarlov ;) kan inte bli bättre än såhär :D
SMEKELSER


,

image156

your outside, my inside

tivoli 07

Här är några bilder från tivilot :))


image152




image149




image153




image154




image151




B E S T

säger då det, gårdagen var huuuur kul som helts :D!  vi började med att käka hemma hos emma, strålande sol och varmt, jätte mysigt!! :) sen så runt 8 åkte vi taxi till tove där festen fortsatte, haha och ja fest var det! ojoj fyfan vad roligt det var :D:D! runt 12 började vi dra ner oss på stan för att träffa alla folk osv, och det var KALLT då kan jag lova, skjorta och shorts, here i come! ne fyfan kanske ska sluta låtsass som om det är sommar. men snart så =)
ah men iaf, danne vart fan var du? du kanske borde säga nästa gång innan du hoppar in i busken före mig, herregud! ikvällen eller natten slutade med att det blev taxi hem vid 4, tack gode för taxibilar säger jag bara!
idagens vaknade jag iaf runt 2, tack gode att det inte blev nå längre, haha, klarblå himmel och sol :D wonderfuuul!! nu är magen full med mat, så nu ska jag spela lite sims :D länge sen nuju! måste bara åka och köpa godis först innan! känner på mig att kvällen kommer bli ganska soft ;)
nu måst ejag bara tacka alla tjejer också för en oförglömlig helg:D!
pussenpåerrrrrr!!

,

ingen coolare än DANNEMAN

tivilo


image146

Gårdagen var hyffsad, vaknade och satte mig direkt i solstolen ;) sen efter sen sen middag så skulle isa plocka upp mig med bilen, så väntade på¨henne... och en timme gick, 2 timmar gick, men sen det 3dje timmen så dök hon upp! grattiiiiiis! trodde hon hade krockat eller nått men nene hon tofflade ofc..........! aja sen åkte vi lite bil och kollade runt tivilot osådär, det var inte så värst mycket folk men hoppas på att det blir mer folk ikvällens:D
Idag så vaknade jag med ett bankande på dörren, och jaaaaaapp det var mina två kusiner som skulle väcka mig... kl 8! men tur var att jag låste dörren igår innan jag gick och la mig ;) muha! så vände bara på mig med ett leénde och somnade om!  iaf ikväll blir det feeeeeeeeest hos em med mat och hela fadirullan så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar, har också en del jag måste fixa innan tills ikväll!
måste tex. handla mat, fixa dricka, hämta busskort och kolla lite på marknaden. så bäst jag hoppar in nu så jag hinner :D tare lugnt ikväll för det kommer jag göra ;) nåååååååååååååååååt
KRAM


(L)


DU ÄR BÄST!

image145

RSS 2.0