kolla ditt stjärntecken!

Vattumannen
Den sociala utåtriktade Vattumannen är en charmör som ingen kan motstå i längden. Hon kan lägga världen för sina fötter med hjälp av sin intelligens, sitt nytänkande och sin unika karisma. Tyvärr lyckas Vattumannen sällan samla sig tillräckligt mycket för att ta makten på jorden. Hon har en mängd idéer, visioner och projekt under utveckling - det finns helt enkelt inte tid att bli envåldshärskare ... Kanske i nästa liv?

Fiskarna
Fiskarna summerar det astrologiska året genom att ta till sig lite av varje tecken i zodiaken. Att möta en Fisk kan vara förvirrande eftersom hon alltid tycks spegla sällskapet omkring. Att försöka få grepp om den klassiska Fiskkaraktären är därför nästan omöjligt - och hon befinner sig i ständig transformering. Förändring och anpassning är de nyckelord som bäst beskriver Fiskens drömmande, poetiska person.

Väduren
Den nyfikna, äventyrslystna Väduren styrs av Mars. Planeten hjälper henne att få den energi och det mod hon behöver för att kunna genomdriva sina vilda planer. Som Vädur är du alltid pigg på det nya. Ingen utmaning är för stor eller för liten. Ord som vardag, kontinuitet och långsiktig planering ger dig rysningar - vägen till ditt hjärta går i stället via konstant förändring. Du lever i nuet med ett barns sprudlande entusiasm!

Oxen
Den sensuella och oemotståndliga planeten Venus styr Oxens tecken och hjälper till att slipa av kanterna på Oxens korrekta uppförande. "Oxar är traditionsbundna bakåtsträvare som ser varje nymodighet som en personlig förolämpning", är den gängse uppfattningen om detta jordbundna vårtecken. Sanningen är inte lika extrem som myten. Visserligen kanske Oxen fortfarande lyssnar på raspiga gamla vinylskivor medan andra laddar hem den senaste hiten till en splitterny mp3-spelare, men det handlar mer om nostalgi än om fanatiskt utvecklingsmotstånd. Oxar gillar det klassiskt enkla för att det håller stilen genom epoker.

Tvillingarna
Ett av zodiakens flirtigaste, mest charmerande och allmänbildade tecken. Tvillingar älskar att lära sig nya saker men har sällan ro att behålla fokus särskilt länge. Trots sin bristande koncentration lyckas hon snappa upp lite av varje vilket gör henne ytligt insatt i de flesta ämnen. Att fånga en Tvilling är inte lätt, du måste börja med att behålla hans eller hennes uppmärksamhet i mer än fem minuter. Det gör du med lite mystik i kombination med intelligens och en hel del variation.

Kräftan
Den familjekära och traditionsbundna Kräftan styrs av månen. Genom sin ständiga påverkan av det undermedvetna gör månen Kräftan till en mycket intuitiv och känslig person. Kräftan reagerar mer instinktivt än logiskt i hotfulla situationer, men förmågan att läsa ett skeende gör att hon sällan har fel. Det bästa sättet att lära känna en Kräfta på är om du först blir vän med hennes kompisar och familj. Vägen till hennes hjärta går alltid genom de närmaste.

Lejonet
Det karismatiska Lejonet påverkas mer av årstidens förändringar än andra tecken. Under vinterhalvåret, då länken mellan tecknet och härskarplaneten Solen är svagare, kan Lejonet upplevas som tillbakadragen och vresig. Men nu, när Lejonet mår som bäst, kan ingen motstå hennes charm och humor. Hon lockar alla typer av människor till sig. Umgänget är måhända brokigt, men alltid välkomnande och hjärtligt.

Jungfrun
Den praktiska och noggranna Jungfrun vill ha konsekvens och ordning. Hon styrs av kommunikationens planet Merkurius och kan minsann stå upp för sig själv. Oftast väljer ändå Jungfrun att påverka bakom kulisserna. Hon trivs med makt, men behöver inte vara någon frontfigur.
Kärleken ställer till oreda - eftersom känslor inte styrs av logik. Men det är först när Jungfrun lär sig att våga släppa taget som hon når sin fulla potential.

Vågen
Den vänskapliga Vågen styrs av minst lika kamratliga Venus vilket gör tecknet till ett av de mest sociala i zodiaken. Du omger dig med familj, vänner, kolleger och ytliga bekanta - ett fantastiskt socialt skyddsnät. Du jobbar hårt för att behålla din stora umgängeskrets och som belöning dyker inbjudan till ett glassigt cocktailparty upp - missa inte det, där kanske du hittar en vän för livet.

Skorpoinen
Ett av de mest mystiska tecknen i zodiaken är Skorpionen. Hon har en stark sexuell dragningskraft och en förmåga att få människor dit hon vill utan ansträngning. Anledningen till Skorpionens otroliga karisma är att hon skriver sina egna regler och struntar i alla sociala normer. Skorpionen tror starkt på individens rätt och därför viker hon sig aldrig för grupptrycket. Hon skapar sina egna möjligheter och det är hon stolt över.

Skytten
Den busiga, glada och naiva Skytten kan lätt uppfattas som ett vuxet barn. Hon sätter sina egna gränser och har egna principer. Lite påminner Skytten om den självsvåldiga Skorpionen, men en lättsam charm tar udden av ett annars egensinnigt beteende. Frihet är det nyckelord som styr zodiakens egen clown. Inlåst kommer Skytten att tyna bort. Får hon fria tyglar kommer hon däremot att växa till en mogen medmänniska med stora drömmar.

Stenbocken
Den lugna stabila Stenbocken riskerar att uppfattas som träig av dem som inte ser den humoristiska varma person som döljer sig under den ordnade ytan. Som det jordtecken Stenbocken är står han alltid med båda fötterna stadigt i myllan. Hemkär, lojal och ambitiös är de ord som oftast förknippas med planeternas envisa vän. Att försöka få en Stenbock att glömma är som att dela på Röda havet. Tro kan försätta berg - men inte få en Stenbock att byta åsikt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0